Ama ağrı gelmeden yapma dediler israr ile napayimEvet canim o .ya da diz cokup kafani sandalyeye koy.ben oyle de yaptim evde.ama dedigim nefes teknigini unutma.
Ben de hareket etmek isteğim çok varEvet canim o .ya da diz cokup kafani sandalyeye koy.ben oyle de yaptim evde.ama dedigim nefes teknigini unutma.
Anladim canim ben yuruyeyim mi nPayimSusam-cik canim cocugun basi yukari bakiyosa donebilir ama uzun suruyo donmesi.onun yontemleri var dener hemsire ler ama sancin olursa nasil durabilirsin bilmiyorum canim.ben epidural vurdurdugum icin hissetmedim.benim bebis tam da donmemisti.doktor o sekilde denedi dogumu.esim bebegin kafasi yukari bakiyodu cikarken donmemisti diyo ama bilmiyorum
Sancin baslamadiysa gerek yok dinlen sonra lazim olcak sana enerji.Anladim canim ben yuruyeyim mi nPayim
UmarimCanim benim duzene girer o insallah.Bol bol dua oku.Bebegini dusun.Kavusmaniza az kaldi
Sancı gelmesi mi iyi değil mi bilmiyorum
Hiç agrim yok at gibiyim
Esim gitti su almaya
Son bi saat hakkım sonra suni sancı gelecek
100yuksek mi iyi o zamanCanım sancıyla başlaya
Kaç saat oldu canım hiç mi gelnedi sancın 100 çük yüksek değer aslında Allah Allaah
Sen sancin 100 ken nasil bisey hissetmiyosun cok tuhaf.100yuksek mi iyi o zaman
Ay ağrı eşiği mi yüksek acaba
Dusunemuyorum
Suan
100yuksek mi iyi o zaman
Ay ağrı eşiği mi yüksek acaba
Dusunemuyorum
Suan
Dostlar suniye başladıkAllah kolaylik versin dualarimiz seninleSusam-cik
Canim benim rabbim yardimcin olsun allahim bir avazda kurtarsin inşallahDostlar suniye başladık
Korkuttular bebek hareketleri kötü diye
Suni ile arttı
Hala normal beklicez
Sanirim
Dr gelecek herhalde
Yurudum corba ictim
Su hala asiri geliyor
Dua edin nolur
Sancı yirmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?