2016 ocakta hamile olduğunu öğrenenler

Dostlar suniye başladık
Korkuttular bebek hareketleri kötü diye
Suni ile arttı
Hala normal beklicez
Sanirim
Dr gelecek herhalde
Yurudum corba ictim
Su hala asiri geliyor
Dua edin nolur
Sancı yirmi

Canım hiç mi açılman yok kaç cm desin hayırlısı olsun inşallah bir an önce olur canım Allah kokaylık versin az kaldı

Dr geldi
Muayene etti
Sadece bi parmagim giriyor dedi
Yolun başı dedi
Sancı yirmi ben nefes almaya çalışıyor um
Dua edin bana ben unuttum duayı da
Bi ara bebek hareketsizmis dediler çok üzdü
Şimdi normale devam
Hadi bakalım dr devretti nobetciye

Kaç saat oldu canım 20 düşük ama 100 filan diyodun ya bi ara, hayırlısı yaa,epidural olması iyi hastanede, her şey çok güzel olucak

Nöbetçi dr geldi
Cok canımı acitti pislik
Erkek
Sancim var gibi gibi
Acilma halaaaaaa bir parmak
Ne yapıyorum şimdi ben yega softwind
Dayanacak miyim
Gidivereyim mi sezeryan a
Dr bekletelim dedi
Napcam ben
Serum verildi
Tekrar bebek hareketlendi
Yuruyorum
Suan wc de agrim az oturdum klozete yazdim
Allahim dayana bilecek miyim
Dayanmalıdır miyim

Allah yardimcin olsun canim ins tez zamanda acilipta gelir bebisimiz

Canım dayanabiliyosun sanırım maşallah çok sancın yok gibi, bebiş de iyiyse dr da bekleyelim diyosa ben olsam beklerdim canım.sezeryan çok zor.ben inan senin yerinde olsam normali denerdim.Allah korusun bi sıkıntı olursa dr un zaten yönlendirir.ekip haxırsa 10 dk ya gidiveriyosun sezeryana acele etme.o son çare.bak bu kadar dayandın..herkesin farklı oluyo işte.Allah kolaylık hayırlısını versin canım.dua et..

Canim ya kiyamam dayanmalisin bencede eger dayanabilirsen tabi ama bencede sezeryan oyle tahmin ettigin kadar kolay deil inan bana

Canim ya kiyamam dayanmalisin bencede eger dayanabilirsen tabi ama bencede sezeryan oyle tahmin ettigin kadar kolay deil inan bana
Ha bak birde 18 gun oldu hala canim aciyor karnim acio agir hareket ediyorm oyle hizli yurume is yapma yok inan gucun varsa normali dene ben korktum yapamadm inşallah sen basarirsin

Susam-cik canim bak simdiye kadar dayanmissin.Hazir dr da bekleyelim diyor.Normalde sezeryana cok merakli olurlar.Eger bebeginin hayati bir riski yoksa bekleyebilirsin.Sonradan rahat edeceksin bak kizlar da tavsiye ediyo

Kizlar benimde nisanim geldi kanli sumuksu akinti sanirim dogum yaki
Ay ne ekşın bir gün oldu:)) Bakalim sancin ne zaman baslayacak.Hadi bakalim hayirlisi.Bilgilendir bizi de musait oldukca canim benim.Allah bir nefeste kurtarsin seni insallah

Susam-cik canim suni sanciyla bile cok fazla agrin yok senin.demek ki agri esigin cok yuksek hissetmiyosun.dayanabildigin kadar dayan canim.bikac cm acilsa zaten direk epidural vurcaklar.

Ay ne ekşın bir gün oldu:)) Bakalim sancin ne zaman baslayacak.Hadi bakalim hayirlisi.Bilgilendir bizi de musait oldukca canim benim.Allah bir nefeste kurtarsin seni insallah
Canim sanci.var ama duzensiz bir.de asagiya cok baski.oluyr doktorla konustum bol su ic sicak banyo yap dedi 5 dk 1 e inerse gelirsin dedi

Sira sana geliyo canim.Az kalmis seninde
Ay az kaldi canim evet ama bende hic sanci agri belirti yok henuz.Doldurcam da gecicem hatta ben haftami :) 2 km yurudum geldim simdi.Normalde azcik rahatsiz olmam gerekiyo ama hic yurumemis gibiyim.odadan odaya gittim geldim sanki:)Pasam icerde mutlu sanırsam

Canim sanci.var ama duzensiz bir.de asagiya cok baski.oluyr doktorla konustum bol su ic sicak banyo yap dedi 5 dk 1 e inerse gelirsin dedi
Banyoya vaktinin olmasi hharika.Yeme icme konusunda bisey tembihledi mi.Herkesin farkli farkli seyrediyo gercektende.Allah kolaylik güç kuvvet versin size güzel anneler.Dualarimiz sizinle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…