2016 ocakta hamile olduğunu öğrenenler

Banyoya vaktinin olmasi hharika.Yeme icme konusunda bisey tembihledi mi.Herkesin farkli farkli seyrediyo gercektende.Allah kolaylik güç kuvvet versin size güzel anneler.Dualarimiz sizinle
Bir sey soylemedi canim yemek konisinda ama agrilarim cok duzensiz

Canim sanci.var ama duzensiz bir.de asagiya cok baski.oluyr doktorla konustum bol su ic sicak banyo yap dedi 5 dk 1 e inerse gelirsin dedi
Rabbim yardimcin olsun seninde canim.doktorun soylediklerini yap canim.bence karnini da iyi doyur.sonra susamcikla benim gibi dogum aninda aclik cekme

Hareketli olman dogumda cok isine yarayacak.ben yuruyus yapmadim hic ama surekli hareket halindeydim.comelme hareketleri yap cnm bol bol.cok faydasini gordum ben

Hareketli olman dogumda cok isine yarayacak.ben yuruyus yapmadim hic ama surekli hareket halindeydim.comelme hareketleri yap cnm bol bol.cok faydasini gordum ben
Sen de bebek vardi zaten yega.Evin icinde yaptigin km ler yetti sana :) Comelme hareketine dikkat edicem canım tesekkur ederim.

Sen de bebek vardi zaten yega.Evin icinde yaptigin km ler yetti sana :) Comelme hareketine dikkat edicem canım tesekkur ederim.
Pek bebek sayilmaz 5 yasindaydi ama yine de dedigin gibi yetti :)
Illa bisey yapmana gerek yok canim.mutfak dolabindan bisey alirken bile yapabilirsin.hem isini yapmis oluyosun hem egzersiz.

Emzirdim emzirdim ve emzirdim
Hepinizi seviyorum
Epidural anestezi
Çünkü açılma 9 saatte 0
Canim gozun aydin allah anali babali buyutsun bebisine se sana da saglik versin en iyisini yapmissin ben aksamdan beri agrilardan kivraniyrm ben de sezeryan yaptiracagim galiba dayanamiyrm bu nasil bir sanci 10 dakikada 1 duzenli geliyr ama evde cekiyrm bizim icin de dua et.guzel.anne

Canım son durumun nedir?Açılman olmustur belki bu kadar sancıya.Epidural alirsin acilma olmussa biraz ve bu kadar cekmezsin.

Aminn cnm oglen tekrar arayacagim doktoru bakalim ne dyecek
Cnm doktorunu ara ama senin nisan zannettigin sey belki de rahmin incelmesi icin atilan tikac olabilir.cunku nisandan sonra benim sancilar iyice siddetlenip SIklasmisti.kanaman var mi peki?
Canim sezeryani son care olarak iste.bak sezeryan olup pisman olan arkadaslarimiz var burda.kolay degil biliyorum Rabbim yardimcin olsun

Canim devam etmiyr sadece bir kac damla gelmis sanirim nisan degil gece boyunca agrim coktu ama simdi cok azaldi sence.kac dakika arayla geldiginde gitmek gerekiyr hastaneye neler yapmaliyim canim sen cok tecrubelisin

Kizlar son haftada normalde bebek hareketleri azalir benim bildigim duydugum oyle.Ama benimki hic olmadigi kadar hareketli iki gündür oturup sakinlesmesini bekliyorum.Randevuma daha var acaba bu olumsuz birsey mi bilemedim.Bilgisi olan paylasabilir mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…