Bir sey soylemedi canim yemek konisinda ama agrilarim cok duzensizBanyoya vaktinin olmasi hharika.Yeme icme konusunda bisey tembihledi mi.Herkesin farkli farkli seyrediyo gercektende.Allah kolaylik güç kuvvet versin size güzel anneler.Dualarimiz sizinle
Rabbim yardimcin olsun seninde canim.doktorun soylediklerini yap canim.bence karnini da iyi doyur.sonra susamcikla benim gibi dogum aninda aclik cekmeCanim sanci.var ama duzensiz bir.de asagiya cok baski.oluyr doktorla konustum bol su ic sicak banyo yap dedi 5 dk 1 e inerse gelirsin dedi
Hareketli olman dogumda cok isine yarayacak.ben yuruyus yapmadim hic ama surekli hareket halindeydim.comelme hareketleri yap cnm bol bol.cok faydasini gordum benAy az kaldi canim evet ama bende hic sanci agri belirti yok henuz.Doldurcam da gecicem hatta ben haftami :) 2 km yurudum geldim simdi.Normalde azcik rahatsiz olmam gerekiyo ama hic yurumemis gibiyim.odadan odaya gittim geldim sanki:)Pasam icerde mutlu sanırsam
Sen de bebek vardi zaten yega.Evin icinde yaptigin km ler yetti sana :) Comelme hareketine dikkat edicem canım tesekkur ederim.Hareketli olman dogumda cok isine yarayacak.ben yuruyus yapmadim hic ama surekli hareket halindeydim.comelme hareketleri yap cnm bol bol.cok faydasini gordum ben
Pek bebek sayilmaz 5 yasindaydi ama yine de dedigin gibi yetti :)Sen de bebek vardi zaten yega.Evin icinde yaptigin km ler yetti sana :) Comelme hareketine dikkat edicem canım tesekkur ederim.
Canim gozun aydin allah anali babali buyutsun bebisine se sana da saglik versin en iyisini yapmissin ben aksamdan beri agrilardan kivraniyrm ben de sezeryan yaptiracagim galiba dayanamiyrm bu nasil bir sanci 10 dakikada 1 duzenli geliyr ama evde cekiyrm bizim icin de dua et.guzel.anneEmzirdim emzirdim ve emzirdim
Hepinizi seviyorum
Epidural anestezi
Çünkü açılma 9 saatte 0
Canım benim çok geçmiş olsun.Gözünaydın sağ salim kurtuldunuz bebegin ve sen.Allah bağışlasınEmzirdim emzirdim ve emzirdim
Hepinizi seviyorum
Epidural anestezi
Çünkü açılma 9 saatte 0
Canım son durumun nedir?Açılman olmustur belki bu kadar sancıya.Epidural alirsin acilma olmussa biraz ve bu kadar cekmezsin.Canim gozun aydin allah anali babali buyutsun bebisine se sana da saglik versin en iyisini yapmissin ben aksamdan beri agrilardan kivraniyrm ben de sezeryan yaptiracagim galiba dayanamiyrm bu nasil bir sanci 10 dakikada 1 duzenli geliyr ama evde cekiyrm bizim icin de dua et.guzel.anne
Canimm gözün aydin rabbim anali babali buyutsun inşallah kurtuldun sonunda minigine kavustun cok sevindim hadi hayirli saglikla büyüt inşallahEmzirdim emzirdim ve emzirdim
Hepinizi seviyorum
Epidural anestezi
Çünkü açılma 9 saatte 0
Kolay degil canim.ya rabbim yardimcin olsun doktorunla konustun mu tekrar sancilarini soyleseydin belki gel derdi @yegaa ya sor o daha tecrubeliAminnn canim aminmmm ama hic kolay bir sey degilmis sanki bebegin hareketleri de azaldi gibi geldi iyice stres yaptim
Aminn cnm oglen tekrar arayacagim doktoru bakalim ne dyecekKolay degil canim.ya rabbim yardimcin olsun doktorunla konustun mu tekrar sancilarini soyleseydin belki gel derdi @yegaa ya sor o daha tecrubeli
Cnm doktorunu ara ama senin nisan zannettigin sey belki de rahmin incelmesi icin atilan tikac olabilir.cunku nisandan sonra benim sancilar iyice siddetlenip SIklasmisti.kanaman var mi peki?Aminn cnm oglen tekrar arayacagim doktoru bakalim ne dyecek
Canim devam etmiyr sadece bir kac damla gelmis sanirim nisan degil gece boyunca agrim coktu ama simdi cok azaldi sence.kac dakika arayla geldiginde gitmek gerekiyr hastaneye neler yapmaliyim canim sen cok tecrubelisinCnm doktorunu ara ama senin nisan zannettigin sey belki de rahmin incelmesi icin atilan tikac olabilir.cunku nisandan sonra benim sancilar iyice siddetlenip SIklasmisti.kanaman var mi peki?
Canim sezeryani son care olarak iste.bak sezeryan olup pisman olan arkadaslarimiz var burda.kolay degil biliyorum Rabbim yardimcin olsun
Emzirdim emzirdim ve emzirdim
Hepinizi seviyorum
Epidural anestezi
Çünkü açılma 9 saatte 0
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?