2016 ocakta hamile olduğunu öğrenenler

Canim bilmiyrm ama bence bir sorun yoktur benimkide son zamanlarda cok hareketsiz hareket etse diye bekliyrm bence kiymetini bil

Canim bilmiyrm ama bence bir sorun yoktur benimkide son zamanlarda cok hareketsiz hareket etse diye bekliyrm bence kiymetini bil
Hangi türlü olsa korkuyoruz iste canim benim.Son zaman olunca iyice paranoyak oldum.Her hareketinden supheleniyorum.Hayırlısıyla alsak kucagimiza.Sen nst ye girip kalp atislarina baktirsan mi bi acaba

Canim devam etmiyr sadece bir kac damla gelmis sanirim nisan degil gece boyunca agrim coktu ama simdi cok azaldi sence.kac dakika arayla geldiginde gitmek gerekiyr hastaneye neler yapmaliyim canim sen cok tecrubelisin
Canim bende cok tecrubeli sayilmam aslinda.bu dogumumda tecrube edindim.ilki 37.haftamda mecburen doguma alinmamla oldu.randevulu gittim.suni sanciyla dogum yaptim.yani sanci nisan falan herseyi bunda ogrendim.

Benim ilk once belden basladi agri.tuvalete gidip gelmeye basladim gece 2 ydi.yatip kalkiyodum surekli 2 saat boyle devam etti.saat 4 ten sonra yataga yatamaz oldum.acaba mi demeye basladim.5 te kocaman lapa gibi sumuksu kanli bi parca geldi oyle anladim.ondan sonra sancilar iyice artti.7 ye kadar yine bekledim.7 den sonra iyice artti.hastaneye giderken saate baktim ama bana dk basi geliyo gibi geldi cunku hastaneye gittigimde yuruyemeyecek vaziyete gelmistim.sana tavsiyem dayanabiliyosan son anda git tabi suyun falan gelmediyse.yani o sanciyi anlamamak mumkun degil canim.susamciga soyledigim nefes tekniklerini yap cunku en guzel sanci cekme yontemi evde yapilan.hastaneye gittiginde nts ye baglaniyosun o benim diger dogumumda kabusum olmustu.19 saat beni kitlediler oraya.
Bu kez o evde cekip gitmeme ragmen son an yine cildirma noktasina gelmistim.sancidan yuruyemiyorum idrar istiyo hemsire benden.sancim var diyorum kaldirmaya calisiyo.yani istedigin gibi sanci cekmek daha kolay canim.

Hangi türlü olsa korkuyoruz iste canim benim.Son zaman olunca iyice paranoyak oldum.Her hareketinden supheleniyorum.Hayırlısıyla alsak kucagimiza.Sen nst ye girip kalp atislarina baktirsan mi bi acaba
Az kaldi canim sabret.cocugun cok hareketli olmasi dogum belirtisi de olabilir.gunun kalmadi nerdeyse zaten.

Coook tesekkur ederim cnm verdigin bilgiler isime cok yarayacak evde cekiyrm aciyi simdilik 10 dakikada 1 geliyr ama hic siklasma yok geceden beri.boyleyiz

Coook tesekkur ederim cnm verdigin bilgiler isime cok yarayacak evde cekiyrm aciyi simdilik 10 dakikada 1 geliyr ama hic siklasma yok geceden beri.boyleyiz

Allah yardımcın olsun canım inşallah hayırlısıyla alırsın biran önce kucağına bebişini. .

Rica ederim canim keske elimden gelse de daha cok yardimci olabilsem.
Doktorunu aradin mi tekrar ne diyo bu duruma?

Evet ya.normalde boyle uzun.mu.surer surede hic kisalma yok bazen 20 dk.oluyr siddeti artiyr ama hic azalma yok
Canim o kadar uzun surmez.yalanci sanci galiba seninki.oyle olmasa simdiye coktan gitmistin bence doguma.yarin git bakalim ne diyecek canim.bizi de haberdar etmeyi unutma

Kızlar günaydın, oğluşun gazını çıkarmada problem yaşıyorum.omzuma kaldırıp midesinin oraya pat patlıyorum uğraşıyorum çoğu zaman çıkmıyo.sonra da rahatsizoluyo yavrum.bi öneri teknik var mıdır bana söyleyebileceğiniz? Uyku uyumuyorum sarhoş gibiyim..

Canim ayni dertten muzdaribiz dun gece oyle bir agladiki icim gitti esimle ne yapcagimizi sasirdik sonra uyudu uyandi biraz altina yapdi rahatladi cok sıkışıo yapmada sanirim ben usuttum oda benddn alıyor :-(

Canim ayni dertten muzdaribiz dun gece oyle bir agladiki icim gitti esimle ne yapcagimizi sasirdik sonra uyudu uyandi biraz altina yapdi rahatladi cok sıkışıo yapmada sanirim ben usuttum oda benddn alıyor :-(

Aynen aynen, bizden de alıyo yavru kuşlar.rezene içiyo musun canım o biraz rahatlatıyo.her emdikten sonra şöyle gak guk yapsa...kendini ayaklarını sıcak tut.
Bi de öyle bi terliyorum ki anlatamam.havalar da soğudu..böyle böyle büyüyecekler Allah sağlık versin

Rezene icmiom canim sorma ayni dert bi terliom bi soguyorum bikdim valla lohusalik bitse de kurtulsak gece kisa kol giyyom usuom uzun giyyom sabaha kadar bi o bi o giyip duruom ilk hafta benim gece her anim ter icindeydi ikinci hafta biraz daha iyiydi ama gene basladi ayagimda corapla geziom canim da banamisin demio buz gibi dedigin gibi havalar ben kaloriferi actim yaniyor usumesin diye

Bizde de kaka sorunu var.mecburen fitil vermek zorunda kaliyorum.gece kivrandi durdu kuzum.

softwind canim mama veriyomusun bilmiyorum ama mama iciyosa mutlaka cikmasi lazim gazinin.10 dk omzunda tut.yoksa kusuyolar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…