Rezene icmiom canim sorma ayni dert bi terliom bi soguyorum bikdim valla lohusalik bitse de kurtulsak gece kisa kol giyyom usuom uzun giyyom sabaha kadar bi o bi o giyip duruom ilk hafta benim gece her anim ter icindeydi ikinci hafta biraz daha iyiydi ama gene basladi ayagimda corapla geziom canim da banamisin demio buz gibi dedigin gibi havalar ben kaloriferi actim yaniyor usumesin diye
Bizde de kaka sorunu var.mecburen fitil vermek zorunda kaliyorum.gece kivrandi durdu kuzum.
softwind canim mama veriyomusun bilmiyorum ama mama iciyosa mutlaka cikmasi lazim gazinin.10 dk omzunda tut.yoksa kusuyolar.
Merhaba kızlar. Uzun. Zamandır yazamadım. Bebeğim beslenme yetersizliğinden dolayi kuvezde kaldı. Yorgun günler geçirdik Hamdolsun şimdi iyiyiz.kaka cis mama gaz .... yoğun tempo devam:)) cok kilo verdim bitkin bir ahldeyim.
Susamcik doğum yapmışsın canım gözün aydın. Rabbim analı babalı büyütün sağlıklı sıhhatl.... mesajların hepsini okuyamadim başka doğum yapan var mı bilmiyorum. Rabbim kolaylıklar versin doğuracaklara.mümkün oldugunca yazarım inşallah.
Bi kan ter icinde kaliom bi usuyorum 20 gunu devirdik 40 gun bitsin die gozunun icine bakiom 20 gündürde hortlak gibi geziom uykusuzluktanCanım rezene içiyorum ben gerçekten hem süte hem gaza faydasını görüyorum bebişin gazına da faydalı.
Biz de yaktık kombiyi valla iyice soğudu havalar.ama artık kısakol değil ben sweatlere geçtim valla.peluş çoraplar giyiyorum hala da kasıklarım ağrıyo ara ara.sürekli üst değişiyorum terlemekten..dikkat et kendini koru bebişe geçiyo çünkü
Teşekkürler canım. Emzirdim ama gelmedi demekki biz de anlayamadık.süt sagma pompası aldık yedekliyorum. Rabbim kimseye evlat acısı yasatmasinCanım benim çok çok geçmiş olsun.ne zormuş de öi, doğurmakla bitmiyomuş.karnımızda tüm ihtiyaçları karşılanıyodu, şimdi her şeylerini gözetmek zorundayız.şükür iyiymişsiniz Allah beterinden korusun.
İyi beslen, enerji verici şeyler ye canım.topatlatsın kendini inşallah kısa sürede..
Sütün mü gelmedi canım beslenme yetersizliği demişsin?
Teşekkürler canım. Emzirdim ama gelmedi demekki biz de anlayamadık.süt sagma pompası aldık yedekliyorum. Rabbim kimseye evlat acısı yasatmasin
Uyuyor muydu peki canim emzirinceTeşekkürler canım. Emzirdim ama gelmedi demekki biz de anlayamadık.süt sagma pompası aldık yedekliyorum. Rabbim kimseye evlat acısı yasatmasin
Selam aleykum
Hepinize cooooook teşekkür ederim
Hasnurum yaptim canim
Sukur
Softwind cim hiç haber yok nasilsin
Bioc darısı başına
Olmuyorsa nolur normali zorlama
Yega varlığın yetiyor
Softwind seninle başladık hala ağlıyoruz
Sözlerini ömrüm boyunca unutmayacağım
Biz çabuk iyi olduk sanki
Fazla hırs var
Uyumadan onu izliyorum
İlk günler sezeryan yerinizi hissetmiyorum musunuz
Ben öyle oldum
Bir de cokkk merak ettiğim soru
Bebek emince uyuyorsa süt vardır demek midir
Süt artırıcı çay öneriyor musun bana
Allah razı olsun canımCanım benim hepberaber gülelim büyütelim minnoşlarımızı
Biz iyiyiz şükür, uykusuz geceler çok yoruyor onun dışında sıkıntı yok
Bence sen de bebiş uyudukça uyu, inan çok zor oluyo, Allah ım korur meleğini meraketme
Maşallah iyi olun da yine de dikkat et kendini sıcak tut sıvı beslen aman kabız olma sakın
Benim 15 gün oldu hala hissiz canım dikiş yerimin üstü ve karnım dokundukça ağrıyo, kaşınıyo
Evet canım normal şartlarda bebek emince uyuyakalıyosa emiyo doyuyo ddmek ama yine de takip et bol bol emzir uyandır uyandır emzir geceleri filan 2 saate emzir
Rezene içiyorum ben hem süt artırıcı hem gaz giderici tavsiyeederim
Canım benim gözün aydın!!!Tebrik ederim.Allah analı babalı büyütsün inşallahKizlarrr ben normal dogum yaptim bekleyenleri allah kurtarsin toparlaninca hikayemi yazarim
Allah razı olsun canım
İnsaallah
Canim;rezeneye yaklasamiyorum ben maalesef sevmiyorum onu
Kusarim sanirim
Kabızlığı dikkat ederim
Hissetmemek bi bakıma iyi aslında
Ağrı kesici alıyorum aldin mi sen de
2 saatten fazla uyursa hemen bisi oluyor mu
Kizlarrr ben normal dogum yaptim bekleyenleri allah kurtarsin toparlaninca hikayemi yazarim
Canim hayirli ugurlu olsun insallah allah anali babali buyutsun geçmiş olsunKizlarrr ben normal dogum yaptim bekleyenleri allah kurtarsin toparlaninca hikayemi yazarim
Canim sanirm sende benim gibi ayaktasin 12 den beri ayakda sallamakdan harap oldum cokk kotu bi haldeyim uykusuzlukdanCanım benim gözünüz aydın tebrik ederim Allah sağlık mutluluk kolaylık versin size..
İlla 2degil 3saat de olur yani dimi biraz geçince korkuyorumQ Qwest canim benim cok sevindim kurtuldun sende.Rabbim anneli babali buyutmek nasip etsin insallah
Susam-cik sende iyiki varsin canim.cok tesekkur ederim canim.kuzum sutun yeterliyse 2-3 saat uyumasi lazim
softwind canim fitil vermek zorunda kaliyorum mecburen 2 gun yapmayinca.kulak copunu zetinyaga batirip hafifce popo deligini acmayi deniyorum bazen ise yariyo ama bazen hic faydasi olmuyo.canim ben mama veriyorum.sutum cok yeterli degil cunku.ilk cocugumda esimin yuzunden mama takviyesi yapamamistim.o nedenle cok perisan olmustum.simdi geceleri mama veriyorum.gunduz hem sutumu sagip veriyorum ustune mama takviyesi yapiorum.gerci sutum gunden gune artiyo.sana gogus ucu tavsiye etmistim.bu kez bende ise yaramadi.benim bebis agzini cok acmadigi icin gogus ucuyla bile goguslerim yara oldu.emziremiyorum o yuzden.makinayla cekiyorum
H Hasnur canim cok gecmis olsun.simdi nasil bebisin?
B bioc bi sen kaldin canim.hadi bakalim simdi senin icin dua edicez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?