Heyecandan iki softwind olmuş qwest olacak idiSelam aleykum
Hepinize cooooook teşekkür ederim
Hasnurum yaptim canim
Sukur
Softwind cim hiç haber yok nasilsin
Bioc darısı başına
Olmuyorsa nolur normali zorlama
Yega varlığın yetiyor
Softwind seninle başladık hala ağlıyoruz
Sözlerini ömrüm boyunca unutmayacağım
Biz çabuk iyi olduk sanki
Fazla hırs var
Uyumadan onu izliyorum
İlk günler sezeryan yerinizi hissetmiyorum musunuz
Ben öyle oldum
Bir de cokkk merak ettiğim soru
Bebek emince uyuyorsa süt vardır demek midir
Süt artırıcı çay öneriyor musun bana
Canim neden korkuyosun.uzun uyuyabilir sorun yok ki.karni iyi doyuyo demek ki.bazi bebekler iyi uyur bazilari hic uyumaz.birak uyusun zatenİlla 2degil 3saat de olur yani dimi biraz geçince korkuyorum
Tamam dir.:) Uymayanlar kervanına hoşgeldiniz.Susam-cik canim birak uyusun vala 20 gunluk uyutana kadar akla karayi seciom ilk hafta benimkide uyumakdan zor emziriodum simdi sutum azaldi neden bilmiorum bi anda oldu goguslerim sizlio die yakiniodum ama simdi onu ariyorum
Tamamdir canimCanim neden korkuyosun.uzun uyuyabilir sorun yok ki.karni iyi doyuyo demek ki.bazi bebekler iyi uyur bazilari hic uyumaz.birak uyusun zaten
Canim sanirm sende benim gibi ayaktasin 12 den beri ayakda sallamakdan harap oldum cokk kotu bi haldeyim uykusuzlukdan
Q Qwest canim benim cok sevindim kurtuldun sende.Rabbim anneli babali buyutmek nasip etsin insallah
Susam-cik sende iyiki varsin canim.cok tesekkur ederim canim.kuzum sutun yeterliyse 2-3 saat uyumasi lazim
softwind canim fitil vermek zorunda kaliyorum mecburen 2 gun yapmayinca.kulak copunu zetinyaga batirip hafifce popo deligini acmayi deniyorum bazen ise yariyo ama bazen hic faydasi olmuyo.canim ben mama veriyorum.sutum cok yeterli degil cunku.ilk cocugumda esimin yuzunden mama takviyesi yapamamistim.o nedenle cok perisan olmustum.simdi geceleri mama veriyorum.gunduz hem sutumu sagip veriyorum ustune mama takviyesi yapiorum.gerci sutum gunden gune artiyo.sana gogus ucu tavsiye etmistim.bu kez bende ise yaramadi.benim bebis agzini cok acmadigi icin gogus ucuyla bile goguslerim yara oldu.emziremiyorum o yuzden.makinayla cekiyorum
H Hasnur canim cok gecmis olsun.simdi nasil bebisin?
@bioc bi sen kaldin canim.hadi bakalim simdi senin icin dua edicez
Kizlar 2 gun boyunca evde duzenli gelen agrilar cektim gece yarisi doktorumu aradim ne yapalim diye o da hastaneye gwlin dedi ama biz sabahi beklesik sabah doktor aradi hemen hast gectik 4 cm aciklik vardi doktor 3 4 saatin sonunda doktor gelwne kadar aciklik 7 cm cikti ve saat 3 gibi 10 cm oldu ikinma cati kontrolleri sancilar inanin cok zormus normal dogum ama simdi iyi normal.olmus diyrm sukurler olsun 3800 51 cm dogdu arasimiz allah yavrularimizi bize bagislasin
Kac kez kaka yaparsa ishaldir ve de o mekonyum var ya siyah yeşil renkteki makası kaç güne değişecek rengi
Cok mu aceleciyiz
Anasının kizi sanirim:)
Canim tam tersi oturursan sikinti ne kadar cok hareket edersen o kadar cok cabuk iyi oluyosun yatma ben aglaya aglaya ayaga kalkiodum cok yattigim zaman cok canim acioduDostlar hareket etmek coook mu kotu sezeryan da millet cok yurudugumu yanlış yaptığımı hep yatmam gerektiğini söylüyor
Inan hic bilmiorum bugun sadece 1 saatlik uykuyla ayaktayim gece hep ağladı durdu emio uyuyo 10 dk sonra kalkio ne yapacagimi sasirdimAh canım aynen, gece 4 den beri ayaktayım.bi uyuyo bi ağlıyo bi emiyo..bu ne zamana kadar böyle gidecek ki?
Maşallah canim size rabbim saglikla buyutmek nasip etsin sonunda kurtuldunKizlar 2 gun boyunca evde duzenli gelen agrilar cektim gece yarisi doktorumu aradim ne yapalim diye o da hastaneye gwlin dedi ama biz sabahi beklesik sabah doktor aradi hemen hast gectik 4 cm aciklik vardi doktor 3 4 saatin sonunda doktor gelwne kadar aciklik 7 cm cikti ve saat 3 gibi 10 cm oldu ikinma cati kontrolleri sancilar inanin cok zormus normal dogum ama simdi iyi normal.olmus diyrm sukurler olsun 3800 51 cm dogdu arasimiz allah yavrularimizi bize bagislasin
Canim benimki 3 gun sonra felan sariya dondu gunde kac kez yapacagi hic belli olmuo bazen 7 bazen 10 bazen daha fazla onlarin keyfine kalmis devamli altina bak ihmal etme pisik olmasin bazen sessiz de yapabiliolarKac kez kaka yaparsa ishaldir ve de o mekonyum var ya siyah yeşil renkteki makası kaç güne değişecek rengi
Cok mu aceleciyiz
Anasının kizi sanirim:)
Daha iyi teyze si.biraz keyifsiz gibi dünden bu yana. Gogsumde sakinlestirmeye çalışıyorum.Q Qwest canim benim cok sevindim kurtuldun sende.Rabbim anneli babali buyutmek nasip etsin insallah
Susam-cik sende iyiki varsin canim.cok tesekkur ederim canim.kuzum sutun yeterliyse 2-3 saat uyumasi lazim
softwind canim fitil vermek zorunda kaliyorum mecburen 2 gun yapmayinca.kulak copunu zetinyaga batirip hafifce popo deligini acmayi deniyorum bazen ise yariyo ama bazen hic faydasi olmuyo.canim ben mama veriyorum.sutum cok yeterli degil cunku.ilk cocugumda esimin yuzunden mama takviyesi yapamamistim.o nedenle cok perisan olmustum.simdi geceleri mama veriyorum.gunduz hem sutumu sagip veriyorum ustune mama takviyesi yapiorum.gerci sutum gunden gune artiyo.sana gogus ucu tavsiye etmistim.bu kez bende ise yaramadi.benim bebis agzini cok acmadigi icin gogus ucuyla bile goguslerim yara oldu.emziremiyorum o yuzden.makinayla cekiyorum
H Hasnur canim cok gecmis olsun.simdi nasil bebisin?
@bioc bi sen kaldin canim.hadi bakalim simdi senin icin dua edicez
Evet 4 5 saat uyyordu uyaninca acı acı ağlıyordu. MeğerseM açmış yavrum.aman dikkat edin yemesine gazina kakasina cisine.Uyuyor muydu peki canim emzirince
Canim zaten hep sulu yapiyorlar merak etme kusmasi da olabilir küçük daha minigin cok emmistir ondan da kusar annesiUyurken sarı sarı kustu
Kakasi da hafif su gibi
Sizce normal mi dostlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?