2016 ocakta hamile olduğunu öğrenenler

Heyecandan iki softwind olmuş qwest olacak idi
Coooook sevindim arkadaşım hadi bakalım hikayeni bekliyoruz
Allah analı babalı büyütsün inşallah

Susam-cik canim birak uyusun vala 20 gunluk uyutana kadar akla karayi seciom ilk hafta benimkide uyumakdan zor emziriodum simdi sutum azaldi neden bilmiorum bi anda oldu goguslerim sizlio die yakiniodum ama simdi onu ariyorum

Dostlar hareket etmek coook mu kotu sezeryan da millet cok yurudugumu yanlış yaptığımı hep yatmam gerektiğini söylüyor

Kac kez kaka yaparsa ishaldir ve de o mekonyum var ya siyah yeşil renkteki makası kaç güne değişecek rengi
Cok mu aceleciyiz
Anasının kizi sanirim:)

Kizlar 2 gun boyunca evde duzenli gelen agrilar cektim gece yarisi doktorumu aradim ne yapalim diye o da hastaneye gwlin dedi ama biz sabahi beklesik sabah doktor aradi hemen hast gectik 4 cm aciklik vardi doktor 3 4 saatin sonunda doktor gelwne kadar aciklik 7 cm cikti ve saat 3 gibi 10 cm oldu ikinma cati kontrolleri sancilar inanin cok zormus normal dogum ama simdi iyi normal.olmus diyrm sukurler olsun 3800 51 cm dogdu arasimiz allah yavrularimizi bize bagislasin

Canım ya düzene girer inşallah biran önce.benim de ilk günler yara oldu, bi de çok küçüktü göğüslerimin uçları.sonra da birden sütüm geldi gerildi iyice yokoldu uçlar.sağdım bikaç kez rahatlattım, sonra senin dediğin uçlardan aldırdım.10 gün filan kullandım kendi uçlarımı çıkardı.son bikaç gündür de aldırmaya çalışıyorum uçsuz.bu seferde uca alışmış ağzını küçücük açıyo.ama azmettim zorla da olsa alıyo artık şükür.inşallah böyle gider.aslında o yaralar uçlar sayesinde iyileşti biliyo musun?içi süt dolunca yaralar yumuşadı döküldü.yami o kritik zamanlarda çok işime yaradı.çok sağol canım.
Bol su, armut, rezene iyi süt yapıyo bende canım.gerçi sen de bilirsin de..
Allah kolaylık versin...

Canımm maşallah 3800 ü normal doğurmuşsun çok tebrik ediyorum Allah sağlık kolaylık versin hadi geçmiş olsun..

Kac kez kaka yaparsa ishaldir ve de o mekonyum var ya siyah yeşil renkteki makası kaç güne değişecek rengi
Cok mu aceleciyiz

Canım bizim mekonyum yaklaşık 1 hafta sonra hardal sarısına döndü
Bi de günde ort. 6-8 kere kaka yapabiliyolar

Maşallah canim size rabbim saglikla buyutmek nasip etsin sonunda kurtuldun

Cok mu aceleciyiz
Canim benimki 3 gun sonra felan sariya dondu gunde kac kez yapacagi hic belli olmuo bazen 7 bazen 10 bazen daha fazla onlarin keyfine kalmis devamli altina bak ihmal etme pisik olmasin bazen sessiz de yapabiliolar

Daha iyi teyze si.biraz keyifsiz gibi dünden bu yana. Gogsumde sakinlestirmeye çalışıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…