- 24 Ağustos 2015
- 629
- 543
- 103
- 38
Gordum canim keseyi dun☺
hayırlı olsun inşGordum canim keseyi dun☺
bnmde 10 aralıktı bende geçen cuma gittim göremedi bebişide kalp atısınıda korkmuyo değilim aslında görünmeyecek diye
hayırlı olsun inş
İnş görürsün geç döllenme oluyor bazen skma cannı herşey olacağına varır rabbim yazmış herşeyi inşallah duyarsın bebeğin kabınıbnmde 10 aralıktı bende geçen cuma gittim göremedi bebişide kalp atısınıda korkmuyo değilim aslında görünmeyecek diye
kalbini be zaman duyarsın dedi doltorAmin... Sag olasin canim..Allah razi olsun inşaallah ☺
kalbini be zaman duyarsın dedi doltor
sabah akşam süt ve vitamin :) yoğurt uyku yapıyo fenaBenimde sali gunu 224 cikmiati degerim tekrar cumartesi gidicem doktorson bat 17 aralikdi. Heycanla bekliorm Rabbim ins guzel sonuclar hoaterir. Degerim tam olmasi gerektiği fibi artmistr. Folik asit aliorm . Siz baska nelwe yapiosnz kizlar yeni hamis anneler
hayırlı olsun :) değerin kaç?Bendee dun ogrendim hamile oldugumu daha cok yeniymis kesesi bile gozukuo daha :))))
aynenn cnm bende agzımm dudagmm cok kuru cok su ıcıorm tuhaf ruyalar ve uykudan uyanma gece halsızlık bendede var maalesef cok cay ıcıorm ben onu napcm bılemıormMerhaba kızlar, 7. haftamdayım. (7+2 tam olarak) 6. hafta dolarken kalp atışlarını duyduk minik bebişin :) Mide bulantım yok ama çok yorgun ve uykusuz oluyorum gün içinde, hiç adetim olmadığı halde gün içinde kestirmeye başladım.
Gıdalara karşı hassasiyetim yok ama yemek yedikten sonra midem bulanıyor biraz. İştahsızım diyebilirim. Çok sık acıkıyorum, 2 saatte bir ufak ufak yiyorum. Kusma vs. olmadı henüz. Gece uykum çok düzensizleşti, rüyalarım hala çok karışık, sık sık uyanıyorum.
Cildim ve ağzım her zamankinden fazla kuruyor, ben de daha çok su içmeye çalışıyorum.
Çay-kahve içmeyi bırakmadım ama günde 1 fincan ile sınırladım, yani ya çay ya kahve içiyorum, ikisini birden içmiyorum. Siz ne yaptınız bu kafein mevzusunu? Kola zaten içmiyordum allahtan...
Can'ım kaç haftalıksın bende 6haftalıkken gıttım Bebegım ve keseyı gördüm ama kalp atışını duyamadım bıde alttan baktı ıkı hafta sonra gel dedı bakalımbnmde 10 aralıktı bende geçen cuma gittim göremedi bebişide kalp atısınıda korkmuyo değilim aslında görünmeyecek diye
Evet canım ya bende sordum yerleşme ağrıları oluyormuş normalmis benim şuan 8 haftalık oldu ne yesem çıkarıyorum midem kayniyo sankiCanim benim merhaba bende ayni seyleri yasiyorum gecmis olsun cok bu persembe ilk kontrole gidicem testte pozitif cikti ama cok agrilarim var?
Eşim de şaşırıyo artik bi anda kiziyorum sonra gereksiz olduğunu ben de görüyorum ama o an hakliymisim gibi geliyoBen de aynı durumdayım suan bir de durduk yere aglamalar çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?