2016 ocakta hamile olduğunu öğrenenler

bnmde 10 aralıktı bende geçen cuma gittim göremedi bebişide kalp atısınıda korkmuyo değilim aslında görünmeyecek diye

Merak etme canim gorurusun.bende oyleydim halada oyleyim kalp var simdi sirada merak etme canim yicek ekmegi varsa zatrn her turlu gelecek☺ rahat olmaya calis...

bnmde 10 aralıktı bende geçen cuma gittim göremedi bebişide kalp atısınıda korkmuyo değilim aslında görünmeyecek diye
İnş görürsün geç döllenme oluyor bazen skma cannı herşey olacağına varır rabbim yazmış herşeyi inşallah duyarsın bebeğin kabını

Bende varım :) 23 ocakta kan verdim 221.31 iki gün sonra 607.80 olmuştu değerim ve anladımki dış gebelik sonrası da mucize beklenebilirmiş..Sormak istedim vajinal ultrasonun kalp atışını duymada bi sakınca olurmu? Rabbim herkesin gönlüne göre versin.

Benimde sali gunu 224 cikmiati degerim tekrar cumartesi gidicem doktorson bat 17 aralikdi. Heycanla bekliorm Rabbim ins guzel sonuclar hoaterir. Degerim tam olmasi gerektiği fibi artmistr. Folik asit aliorm . Siz baska nelwe yapiosnz kizlar yeni hamis anneler

sabah akşam süt ve vitamin :) yoğurt uyku yapıyo fena

aynenn cnm bende agzımm dudagmm cok kuru cok su ıcıorm tuhaf ruyalar ve uykudan uyanma gece halsızlık bendede var maalesef cok cay ıcıorm ben onu napcm bılemıorm

selam kızlar ben geldım cok şükürr keseyı görduk bugun içinde sıyah noktacık vardı kucucukkk 7. hafta kalp atısı gbı gıdıcem ınsallah o zamanda duyar rahatlarm

Can'ım kaç haftalıksın bende 6haftalıkken gıttım Bebegım ve keseyı gördüm ama kalp atışını duyamadım bıde alttan baktı ıkı hafta sonra gel dedı bakalım

Ben de öğrendim reglimden önce şükür. :) Allah'im isteyen herkese nasip etsin. Saglikla gelsinler inşallah.

Canim benim merhaba bende ayni seyleri yasiyorum gecmis olsun cok bu persembe ilk kontrole gidicem testte pozitif cikti ama cok agrilarim var?
Evet canım ya bende sordum yerleşme ağrıları oluyormuş normalmis benim şuan 8 haftalık oldu ne yesem çıkarıyorum midem kayniyo sanki

Merhaba hanimlar bendecsali günü öğrendim hamileyim 5+0. Once ultrasondan bakti kesemizi gördük 2 hafta sonra gelin dedi. Kan testi cikmamisti aksam üzeri cikti netten baktim bthcg 11600 cikmis cok yüksek geldi bana. 2.gebeligim bi kizim var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…