Ay canim icim hop etti okuyunca.bence gotur ogren sebebini icin icini yer sonra.dr neden olabilecegini soylemedi miBebeği emzirdim bir de baktım ki agzinin kenarı kan
Sonrada kan pıhtısı kustu mu
Dr a yazdim hemen acile gotur dedi
Ama şimdi emdi hemen çıkardı deyince iyi bidaha olursa git dedi
Hemen mama verdim suan uyuttum
Gideyim mi dr a arkadaşlar
Canim süt dolmustur sag biraz rahatlarsin bebegin kucuk olunca bitiremio annesi az daha büyüsün hepsini hop kapcak :)Kizlar dogum yapali 2 gun oldu simdi goguslerim cok sisti ve.sizliyr sanki icinde boyle bezeler var gibi ne yapmaliyim acab
Canim benim ya cok gecmis olsun umarim bi daha olmamisdir varmi bi sikintiBebeği emzirdim bir de baktım ki agzinin kenarı kan
Olmadi bir daha sukur lansinoh surdum o mama ile uyurken sonra gece emzirdimCanim benim ya cok gecmis olsun umarim bi daha olmamisdir varmi bi sikinti
Ayy canim ya senin kokunu anliyor o yuzden kucak istiyor benimkide ole gece aglaya aglaya salliom bana misin demedi kucagima aldm tekrar emzirim die emzirmeye firsat kalmadan kollarimda uyudu melegim uykuya dalinca iyice hemen yerine yatiriom benim besik elektrikli sallanan aldm hemen aciyorum uyuyor seninkide zamanla düzelirKızlar günaydın
Bizimki de kucağa alıştı
Önceden emzirir gazını alır altı temizse yatırırdım beşiğine uyurdu 2 3 saat.şimdi aynısını yapınca huysuzlanıyo, kucağa alıp pışpışlayınca uyuyo.biraz geçiyo içi alıyorum beşiğe hemen anlıyo.
O uyurken uyuyodum önceden şimdi onu da yapamıyorum.
Ne yapmalıyım ki?
Cok şükür olmamis canim seninde gogusler berbat sanirim biz gibi gun gectikce cekme gucu gucleniyor ve yerimden hoplar oldum ne zaman canim acimadan emzircem die bekliyorum o akrabalarin köküne kibrit cakcan :) bosver canim sen bebisle ilgilen gerisi tınOlmadi bir daha sukur lansinoh surdum o mama ile uyurken sonra gece emzirdim
Her geçen gece daha fazla uyumuyorum
Uykusuzlar kervanına katıldım
Sırtının agrisindan ölüyorum
Saat10 bir da randevusuz var bakalım ne olacak
Bioc cum dr neden olabileceğini söylemedi çünkü ben dedim ya kan emdi diye niye olur diye sormayın resmini yukleyebilsem şok olursun ama hastanelerinde bildiğim için goturmedim
Zaten hala hastaneye gittiğim için şu şu olayında pismanim
Bunda da aynı aceleyi gostermedim
Kaderdene varsa çok güzel yazmissin haklisin da artık süt olayimiz var en azından o yüzden uzulmemeliyim de insanın elinde olmuyor bazen he birde ben hiç pişman değilim sezeryan oldum diye sadece arabalar beynimi yedi
Bioc artık esin gelsin bebeğini al sende:)
Canim bi makina alip cekmeyi dene.eger seni emmezse siseyle verirsin sutunu benim gibi.gerci benimkinin emmeme sorunu yok saldiriyo resmen ama ben emziremiyorum malesef.seni emmese bile yine anne sutu icmeye devam etmis olur.Koton prenses canim sanirim benim sutum azaldi inek gibi yemedigim kalmio ama banamisin demio goguslerim sütten sizlardi ama simdi yok kuculduler mama vermeyi dusunuyorum ama sicaklik konusunda bi bilgim yok birde beni emmeyi birakir diye korkuyorum sence ne yapmaliyim
Hic bekleme gotur canim.bizi de haberdar et mutlakaBebeği emzirdim bir de baktım ki agzinin kenarı kan
O normal canim.herkeste oluyo.hatta benim koltuk altinda bile bezeler olustu sut yuzunden.iyice emzirip gogsu rahatlatman lazim yada makina ya da el pompan varsa cek yoksa kotu oluyoKizlar dogum yapali 2 gun oldu simdi goguslerim cok sisti ve.sizliyr sanki icinde boyle bezeler var gibi ne yapmaliyim acab
Bende bilmiyodum cnm bu dogumumda ogrendim.normalde 3 cm acilmam olmasina ragmen rahim incelmedigi icin bebek asagi inemiyodu.doktorun sana soyledigi ayni sey canim.rahim yumusamaya baslamis demek yavas yavas incelcek iste.canim sicak suyun icine otur.doktorum bana oyle onermisti.kuvetin varsa doldur otur icine.egilip kalkabiliyosan comelme hareketleri yap artikson gunlerin.Koton prenses ben bebeğin doğum kanalına inmesi için rahmin incelmesi gerektiğini bilmiyodum. Doktor gecen hafta rahim agzi yumusamaya baslamis demişti ama sanirim farkli şeyler.Kontrolde dr eliyle yokladi dedin ya suyun gelmis miydi senin zaten o zaman?buarada desteğin ve duyarlılığın için teşekkür ederim yegacım
Dr dediki 6 saat bile risk suyun geldi
Ben sana fırsat verdim açılmadi rahim
Ve
Dayanabilseydin açılmasını bejkeseydin dedi
İcim rahat etti yani olmazmis
Dr dediki 6 saat bile risk suyun geldi
Ben sana fırsat verdim açılmadi rahim
Ve
Dayanabilseydin açılmasını bejkeseydin dedi
İcim rahat etti yani olmazmis
Kizlar iste bu acilmayla ilgili rahimi acmak icin fitil konuluyomus alttan.Bi kac yerde yazilmis.Cocuk kanala girip hersey hazirsa bi tek acilma olmayinca tibbi yöntemi varmis.Benim uzuldugum bi hastanenin bi doktorun bunu yaparken digerinin yapmamasi.Birazda şansa kaliyo kadere kaliyo bu ülkede bizim doğumlarimiz hastaliklarimiz.Cok fazla soru soruncada arastirdigini belli edincede dr lar soguk davranmaya surat asmaya basliyolar.Bi yerde nasil dogurdugun baskasina bagli oluyo.Acibadem gibi yerlerde 15-20 milyar vermedikce bi doguma, dr cok da elinden geleni yapmiyo acikcasi.Yapanlar cok nadir.Sizin aklinizda en ufak bi suphe tedirginlik kalmasin cunku dogum yontemimiz sizin ve bebegin degil emin olun cogunlukla doktorlarin elinde.Artik akliniza getirmeyin o anlari.Dunya guzelleri kucaklarinizda.İnsallah bi sekilde artik dr un vicdanina kalmis ben de alabilirim bebegimi kucagima.Beklemek heyecanimi tedirginlige birakti cunku maalesef.Ay demek benimki de riskliymiş ben de 7 saat sancı çektim sonra sezeryan oldum ben de çok suçluluk duyuyordum normal yapabilirdim diye meğer riskliymiş..
Göz çapağı için gentagut verdi bize dr canım 1 hafta kullandım kanlanma yaptı gözde.bıraktık.çapaklandıkça kaynamış ılımış suyla pamukla siliyoruz, bi de çayla siliyoruz.daha iyi şimdi.
Bi de yüzümüzde sivilceler varo da normalmiş kendi geçecekmiş.
Maşallah kilo almış.aman memişlere dikkat, Allah kolaylık versin canım..
Yegacım sıcak suya oturma yöntemini denicem bakalim.Hergün sicak duş aliyorum ama oturuş deneyim bide nasilsa vaktim var:))Dr en fazla 40+4 e kadar bekleticem seni dedi.Bana kalsa 41 e kadar beklicem ama dr 2-3 gunle fark etmez 41 de gelecek olan suniyle 40+4 de de gelir dedi.Artik ugrasmamak kesmek icin diyosa günahi vebali boynuna.istedigi gun gidicem bakalim.Çömelmeyi sen daha once soylemistin ve aklimda yer etti o yuzden surekli klasik wc kullanmaya calisiyorum gün icinde.Herbirinizin tavsiyesi benim icin cok kiymetli.Tesekkurler tekrarBende bilmiyodum cnm bu dogumumda ogrendim.normalde 3 cm acilmam olmasina ragmen rahim incelmedigi icin bebek asagi inemiyodu.doktorun sana soyledigi ayni sey canim.rahim yumusamaya baslamis demek yavas yavas incelcek iste.canim sicak suyun icine otur.doktorum bana oyle onermisti.kuvetin varsa doldur otur icine.egilip kalkabiliyosan comelme hareketleri yap artikson gunlerin.
Canim benim suyum gelmedi oyle olsa mecbur doguma alirlardi.asistan yuzunden acile gitmistim dogumdan 1 hafta once.kimse bana suyun gelmis falan demedi hatta kim soyledi bunu sana diye tuhaf tuhaf baktilar.anlamadi galiba bisey.
Kizlar iste bu acilmayla ilgili rahimi acmak icin fitil konuluyomus alttan.Bi kac yerde yazilmis.Cocuk kanala girip hersey hazirsa bi tek acilma olmayinca tibbi yöntemi varmis.Benim uzuldugum bi hastanenin bi doktorun bunu yaparken digerinin yapmamasi.Birazda şansa kaliyo kadere kaliyo bu ülkede bizim doğumlarimiz hastaliklarimiz.Cok fazla soru soruncada arastirdigini belli edincede dr lar soguk davranmaya surat asmaya basliyolar.Bi yerde nasil dogurdugun baskasina bagli oluyo.Acibadem gibi yerlerde 15-20 milyar vermedikce bi doguma, dr cok da elinden geleni yapmiyo acikcasi.Yapanlar cok nadir.Sizin aklinizda en ufak bi suphe tedirginlik kalmasin cunku dogum yontemimiz sizin ve bebegin degil emin olun cogunlukla doktorlarin elinde.Artik akliniza getirmeyin o anlari.Dunya guzelleri kucaklarinizda.İnsallah bi sekilde artik dr un vicdanina kalmis ben de alabilirim bebegimi kucagima.Beklemek heyecanimi tedirginlige birakti cunku maalesef.
Canım ben 12 saatten fazla 1 cm açıklıkla sancı çektim. Sıcak dusun altında ısıyı arttırarak 15 20 dk durdum anında açılma arttı. 2 3 saat sonra doğum gerceklesti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?