2016 ocakta hamile olduğunu öğrenenler

Canim suan lohusalık dönemindesin.Zaten zor olan bu süreçte birilerine tahammül etmek zorunda değilain.Kötü niyetli degil sanirim ama düşüncesiz gibi biraz.Esine soylesen anlamaz kardesini korur muhtemelen kız sana yardimci olmaya calisiyo der.O yuzden esine bebeginle yanliz kalmak istedigini, kimseyi gormek idare etmek istemedigini, bunun da lohusalik psikolojisinden kaynaklandigini biraz yanliz kalmana yardimci olup olamayacağini sorabilirsin. ben soylersem uygun olmaz simdi bana yardimci ol tarzi seyler diyebilirsin.

Burda doktorlar 42.haftaya kadar bekliyo.ordakiler niye bu kadar aceleci anlamis degilim.
Sicak suyla banyo yapmak degil de icinde beklemek rahimi yumusatiyo.ilk dogumumda hic bi ise yaramamisti bende.bu kez yaradi galiba.dene ama sen yinede.comelmeyi de sadece wc de yapma.mesela mutfak dolabindan bisey alirken yap.atiyorum evi toplarken dene.insallah kurtulursun sende biranonce hayirlisiyla

Burda o kadar bekleteni hic duymadim.Felaket senaryolarini arka arkaya öyle bir sıraliyolar ki kendin yalvarıyosun beni sezeryana alın diye.Oralara gelesim geldi inan sırf doğurmaya

Tesekkurler cnm.insaallah duzelecegiz sen kac saatte bir.emziriyrsn

Burda o kadar bekleteni hic duymadim.Felaket senaryolarini arka arkaya öyle bir sıraliyolar ki kendin yalvarıyosun beni sezeryana alın diye.Oralara gelesim geldi inan sırf doğurmaya
Sezeryana cok egilim var cidden.benim dogumum esnasinda hemsireye bebek donmezse sezeyan mi olcam diye sormustum.hemsire sezeryan istedigimi sandi bian.direk yorumu delimisin normal dogum yapabiliyoken sezeryan istemek delilik dedi bana.cidden delilik olarak algiliyolar.bende ilk dogumumda sezeryan cok istemistim 19 saat sanci cekince.tabi o anda cektigin aciyla sezeryan istemek gayet normal bizim icin ama doktorlar daha hevesli sezeryana orda

Evet bu aklima gelmedi çünkü ben sitelerinde lohusa olduğumu unuttum
İnattan mi dersin hirstan mi dersin
Oyle bi kalktim ki sezeryan sonrası ayağa dr yavaş diyor,
, Millete hadi biraz daha hızlı dediler bana yavaş
Diyim evet çok doğru

Belki abarttim ama ailem içine aldim bu forumu
Yeri geliyor nicklerinizi eşim zikrediyor:), o ne yapmış diye
Arayip anneme haber verdim sizlere de illa yazmam gerekir diye düşündüm
Kız kardeşi gitti bugünlük
Çünkü frekanslar karışmış
Çocuk face istemis 15,kisiye numarasını verdiğini gormus:),
Affet diye cocuga gitti o esnada eski sevgili aramis
Her neyse
Gitti ya dostlar
Huzur sardı evimi
Topladim her yeri
Hepsini karıştırmış
Odanın bitanesi zaten sadece onun eşyaları olmuş
Duzenledim
Bebegim yardımci oldu baba uyudu
Babamız geldi
O ben cennetten melek ve huzur
Rabbim herkese nasip etsin
Olay budur ya
Esim uzandı bi koltuğa ben aldım Elif hanımı kucagima
Hem emzirdim hem yazdım
Bioc yine canlı yayında gibi oldu:)
Senin melek de gelsin hikayenin dinleyelim

Bugun sağlık ocağı ndaki kadın kesinlikle iki saat dedi
Ben iki buçuk saat uyuyunca ellemedim
Ucte müdahale ettim canım
Minnak oyle bi uyuyorki Allah bize de öyle uyku nasip etsin :)
Canim.peki saati nasil tutuyrsn emzirme bittikten 2 saat sonra mi emziriyrsn yoksa emzirme basladiktan 2 saat sonra m

Canim.peki saati nasil tutuyrsn emzirme bittikten 2 saat sonra mi emziriyrsn yoksa emzirme basladiktan 2 saat sonra m
Emziriyorum ne zaman ki dalıyor derin uykuya oyle saate basliyorum
Şuana kadar biyolojik saati sasmadi zaten
Ama tabi aralarda istisnalar oluyor

İlk zamanlar 2 saatte bir emzirmeye çalışıyodum ama şimdi minnoşun isteğine göre.o da 1-4 saat arası valla hiç belli olmuyo..
Ben de o zamana geçmek istiyorum
Ceteleyi hemen tutvereyim :) kimin bebeği kaç günlük oldu
Ben 22 eylül gecesi 23 46 da yaptıysam doğumu saymaya 23unden başlayalım dimi

Kizlar gunaydin.nasilsiniz bebisler nasil?

Canim acayip SIkkin.biliyosunuz emziremiyorum bebisi.makinayla cekiyodum.ama gogsumde hic bi duzelme yok.hatta daha fazla yara olmaya basladi.artik makinayla cekmek bile eziyet haline geldi.felaket agri veriyo makina da.aksam aldim bebisi verdim mamasini gazini cikarirken saldiriyo resmen gogsume.mamasini veriyorum doymadimi acaba diye istemiyo diliyle itiyo.ama gogsume saldiriyo.nasil zoruma gitti kizlar anlatamam.oturup agladim.sutumde iyice azaldi ne yapcam hic bilmiyorum

Canim ağlama demicem tam ağlama zamanımız ben ucan kusa ağlıyordum takı kaderdene varsa sütun kesikebilecegini söyleyene kadar.kisir döngü bu agkarsan kesilir kesilirse daha çok aglarsin. Herşeyin normalini isteyen Hollanda niçin emzirmedd sana pompa dedi benimde mantarlasma başlamış bi ilac verdi sur dedi emzirmeye devam canim cok yanıyor ama sen başka dr a gitsen hatta belki cildiyeye yaraları iyileştirmek yoluna gidip emzirsen
Sen mantardan mi emziremiyorsun yaradan mi yani emzir deseler dayanır misin aciya

Yaralar iyilesse enzirmeyi deniycem zaten cnm ama hicbir duzelme yok.bende mantar yok canim. Bitkisel bi krem aldim ise yaramadi.doktora gittim o da hafif bi antibiyotik yaziyorum yoksa emziremezsin dedi.o da bi ise yaramiyo.gogus uclarim yarilmaya basladi cnm benim.makinayla cektigim icin de duzelmiyo.bikacgun cekmesem de sut kesilcek.keske emzirebilsem ama mumkun degil.bari bi 3 ay dayanabilsem diye dua ediyorum

Canım benim kıyamam yaa..
Sen bana demiştin ya silikon uçla emzirdim diye.ben o ilk yaralı zamanları uçla aştım inan.parça kopuyodu resmen.ucun içine biriken süt yaraları yumuşattı iyileştirdi.seninki de öyle olmaz mı ki?
Göğüs kalkanı kullanıyolar bi de yara kurusun hava alsın diye, bilirsin gerçi, onlar filan işe yaramaz mı ki?
Allah yardımcın olsun canım, inşallah biran önce bi çözüm bulursun..

Susam-cik canim goruncenin gelmesi bi olaymis gercekden allah sana sabri bol versin ama bence onun gelmesini kabul etme esin gec gelsede miniginle beraber durursun benimki de gec gelio ben de evde duramayan biriydim ama onunla ugrasirken saati unutuom resmen gittigine de sevindim senin nesen yerine gelmis

Canim ya kiyamam gercekden zor bi donem ben aglaya aglaya emziriodum gerci hala cok feci aciyor yarilmis uclari resmen kirmizi yariklar olustu ama disimi sika sika emziriom rabbim sana da sabir versin canim insallah emzire bilirsin zor da olsa

Kizlar alinti yapamadim ama gogusleri yara olan arkadas insaallah en yakin zamanda iyilesirde bebeginizi gonlunuze gore emzirirsiniz. Gercektende gogus acisi sancisi bir baska oluyr dayanmak zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…