Canim suan lohusalık dönemindesin.Zaten zor olan bu süreçte birilerine tahammül etmek zorunda değilain.Kötü niyetli degil sanirim ama düşüncesiz gibi biraz.Esine soylesen anlamaz kardesini korur muhtemelen kız sana yardimci olmaya calisiyo der.O yuzden esine bebeginle yanliz kalmak istedigini, kimseyi gormek idare etmek istemedigini, bunun da lohusalik psikolojisinden kaynaklandigini biraz yanliz kalmana yardimci olup olamayacağini sorabilirsin. ben soylersem uygun olmaz simdi bana yardimci ol tarzi seyler diyebilirsin.İyiyim demek çok istiyorum aslında iyiyim topladim bana akil verin dostlar ya
Esimin kiz kardesi 18 yaşında
İstemiyorum dedikce dibime soktular
Hastaneye gelmesin dedim ilk o geldi
Hasta çamaşırını giydirirken eğildi o ameliyat biseyi giydiriliyor ya onun içine kafayi soktu bakıp gormek icin
Sonra ay vajinan ne temiz dedi ki ben doğum sancısı ile uğraşıyorum
Ablam annem de orada idi ama bu atıldı hep ortaya
Doğumu yaptim eve geldimi
Kalmaya başladı
Gitti eve bavul aldı geldi
Rahatsiz etmek istemiyor uyuyorum odaya oyle bi kapı tıklayarak giriyor ki ev yıkılıyor
Eşimle yatak odasında konuşuyoruz esimin aracına çarptı kar arkadan gelip elini beline koyup odada bizi dinliyor yorum yapıyor
Bebeğin gözü capaklandi tırnağıyla göz kapağındaki capagi almaya çalışıyor
Suan bir erkek arkadaş i var bir tane daha var bir kişi ile yeni tanışmış uc kisi
Devamlı tlfda
Evde hiçbir iş yapmıyor
Yemek yapti hiçbirini yiyemedim yağlı salçalı tuzlu
Bugun gitti ay sezeryan dikislerimle halay cekesim var
Bu kadar daraldığı mi bilmiyordum
Uyumuyorum bile dincim
Gunlerdir yatiyorum stresten imis
Napcam ben
Esim de gitmesin kalsın diyor hırsızlık olayı da oldu ya korkarım diye
Geç gelecek işten o da bilmiyorum canim
Bana akil verin gerçekten nolur
Konus esinke gelmesin anladin demeyin
Egitimci guya ama yok anlatamıyorum ancak kavga ile anlar kız kardeşim düşüncesinde
Güzellikle gelmemezlik olmayacak sanirim
Burda doktorlar 42.haftaya kadar bekliyo.ordakiler niye bu kadar aceleci anlamis degilim.Yegacım sıcak suya oturma yöntemini denicem bakalim.Hergün sicak duş aliyorum ama oturuş deneyim bide nasilsa vaktim var:))Dr en fazla 40+4 e kadar bekleticem seni dedi.Bana kalsa 41 e kadar beklicem ama dr 2-3 gunle fark etmez 41 de gelecek olan suniyle 40+4 de de gelir dedi.Artik ugrasmamak kesmek icin diyosa günahi vebali boynuna.istedigi gun gidicem bakalim.Çömelmeyi sen daha once soylemistin ve aklimda yer etti o yuzden surekli klasik wc kullanmaya calisiyorum gün icinde.Herbirinizin tavsiyesi benim icin cok kiymetli.Tesekkurler tekrar
Burda o kadar bekleteni hic duymadim.Felaket senaryolarini arka arkaya öyle bir sıraliyolar ki kendin yalvarıyosun beni sezeryana alın diye.Oralara gelesim geldi inan sırf doğurmayaBurda doktorlar 42.haftaya kadar bekliyo.ordakiler niye bu kadar aceleci anlamis degilim.
Sicak suyla banyo yapmak degil de icinde beklemek rahimi yumusatiyo.ilk dogumumda hic bi ise yaramamisti bende.bu kez yaradi galiba.dene ama sen yinede.comelmeyi de sadece wc de yapma.mesela mutfak dolabindan bisey alirken yap.atiyorum evi toplarken dene.insallah kurtulursun sende biranonce hayirlisiyla
Tesekkurler cnm.insaallah duzelecegiz sen kac saatte bir.emziriyrsnAman canım uyandır uyandır emzir 7.günde pik yapıyomuş Allah korusun.altını filan açınca üstünü değiltirince uyanıyodu bizimki.daha çok ufak hemen yoruluyolar zaten belli olmuyo dk sı.ama ilk zamanlar daha kısa emiyodu 5-10 dk.şimdi 20 günlüğüz biz 15- 20 dk emiyo.önemli olan sık emzir kakasını bol yapsın öyle atıyomuş vücuttan sarılığı..
Sezeryana cok egilim var cidden.benim dogumum esnasinda hemsireye bebek donmezse sezeyan mi olcam diye sormustum.hemsire sezeryan istedigimi sandi bian.direk yorumu delimisin normal dogum yapabiliyoken sezeryan istemek delilik dedi bana.cidden delilik olarak algiliyolar.bende ilk dogumumda sezeryan cok istemistim 19 saat sanci cekince.tabi o anda cektigin aciyla sezeryan istemek gayet normal bizim icin ama doktorlar daha hevesli sezeryana ordaBurda o kadar bekleteni hic duymadim.Felaket senaryolarini arka arkaya öyle bir sıraliyolar ki kendin yalvarıyosun beni sezeryana alın diye.Oralara gelesim geldi inan sırf doğurmaya
Evet bu aklima gelmedi çünkü ben sitelerinde lohusa olduğumu unuttumCanim suan lohusalık dönemindesin.Zaten zor olan bu süreçte birilerine tahammül etmek zorunda değilain.Kötü niyetli degil sanirim ama düşüncesiz gibi biraz.Esine soylesen anlamaz kardesini korur muhtemelen kız sana yardimci olmaya calisiyo der.O yuzden esine bebeginle yanliz kalmak istedigini, kimseyi gormek idare etmek istemedigini, bunun da lohusalik psikolojisinden kaynaklandigini biraz yanliz kalmana yardimci olup olamayacağini sorabilirsin. ben soylersem uygun olmaz simdi bana yardimci ol tarzi seyler diyebilirsin.
Bugun sağlık ocağı ndaki kadın kesinlikle iki saat dediTesekkurler cnm.insaallah duzelecegiz sen kac saatte bir.emziriyrsn
Canim.peki saati nasil tutuyrsn emzirme bittikten 2 saat sonra mi emziriyrsn yoksa emzirme basladiktan 2 saat sonra mBugun sağlık ocağı ndaki kadın kesinlikle iki saat dedi
Ben iki buçuk saat uyuyunca ellemedim
Ucte müdahale ettim canım
Minnak oyle bi uyuyorki Allah bize de öyle uyku nasip etsin :)
Tesekkurler cnm.insaallah duzelecegiz sen kac saatte bir.emziriyrsn
Emziriyorum ne zaman ki dalıyor derin uykuya oyle saate basliyorumCanim.peki saati nasil tutuyrsn emzirme bittikten 2 saat sonra mi emziriyrsn yoksa emzirme basladiktan 2 saat sonra m
Ben de o zamana geçmek istiyorumİlk zamanlar 2 saatte bir emzirmeye çalışıyodum ama şimdi minnoşun isteğine göre.o da 1-4 saat arası valla hiç belli olmuyo..
Canim ağlama demicem tam ağlama zamanımız ben ucan kusa ağlıyordum takı kaderdene varsa sütun kesikebilecegini söyleyene kadar.kisir döngü bu agkarsan kesilir kesilirse daha çok aglarsin. Herşeyin normalini isteyen Hollanda niçin emzirmedd sana pompa dedi benimde mantarlasma başlamış bi ilac verdi sur dedi emzirmeye devam canim cok yanıyor ama sen başka dr a gitsen hatta belki cildiyeye yaraları iyileştirmek yoluna gidip emzirsenKizlar gunaydin.nasilsiniz bebisler nasil?
Canim acayip SIkkin.biliyosunuz emziremiyorum bebisi.makinayla cekiyodum.ama gogsumde hic bi duzelme yok.hatta daha fazla yara olmaya basladi.artik makinayla cekmek bile eziyet haline geldi.felaket agri veriyo makina da.aksam aldim bebisi verdim mamasini gazini cikarirken saldiriyo resmen gogsume.mamasini veriyorum doymadimi acaba diye istemiyo diliyle itiyo.ama gogsume saldiriyo.nasil zoruma gitti kizlar anlatamam.oturup agladim.sutumde iyice azaldi ne yapcam hic bilmiyorum
Yaralar iyilesse enzirmeyi deniycem zaten cnm ama hicbir duzelme yok.bende mantar yok canim. Bitkisel bi krem aldim ise yaramadi.doktora gittim o da hafif bi antibiyotik yaziyorum yoksa emziremezsin dedi.o da bi ise yaramiyo.gogus uclarim yarilmaya basladi cnm benim.makinayla cektigim icin de duzelmiyo.bikacgun cekmesem de sut kesilcek.keske emzirebilsem ama mumkun degil.bari bi 3 ay dayanabilsem diye dua ediyorumCanim ağlama demicem tam ağlama zamanımız ben ucan kusa ağlıyordum takı kaderdene varsa sütun kesikebilecegini söyleyene kadar.kisir döngü bu agkarsan kesilir kesilirse daha çok aglarsin. Herşeyin normalini isteyen Hollanda niçin emzirmedd sana pompa dedi benimde mantarlasma başlamış bi ilac verdi sur dedi emzirmeye devam canim cok yanıyor ama sen başka dr a gitsen hatta belki cildiyeye yaraları iyileştirmek yoluna gidip emzirsen
Sen mantardan mi emziremiyorsun yaradan mi yani emzir deseler dayanır misin aciya
Kizlar gunaydin.nasilsiniz bebisler nasil?
Canim acayip SIkkin.biliyosunuz emziremiyorum bebisi.makinayla cekiyodum.ama gogsumde hic bi duzelme yok.hatta daha fazla yara olmaya basladi.artik makinayla cekmek bile eziyet haline geldi.felaket agri veriyo makina da.aksam aldim bebisi verdim mamasini gazini cikarirken saldiriyo resmen gogsume.mamasini veriyorum doymadimi acaba diye istemiyo diliyle itiyo.ama gogsume saldiriyo.nasil zoruma gitti kizlar anlatamam.oturup agladim.sutumde iyice azaldi ne yapcam hic bilmiyorum
Canim ya kiyamam gercekden zor bi donem ben aglaya aglaya emziriodum gerci hala cok feci aciyor yarilmis uclari resmen kirmizi yariklar olustu ama disimi sika sika emziriom rabbim sana da sabir versin canim insallah emzire bilirsin zor da olsaYaralar iyilesse enzirmeyi deniycem zaten cnm ama hicbir duzelme yok.bende mantar yok canim. Bitkisel bi krem aldim ise yaramadi.doktora gittim o da hafif bi antibiyotik yaziyorum yoksa emziremezsin dedi.o da bi ise yaramiyo.gogus uclarim yarilmaya basladi cnm benim.makinayla cektigim icin de duzelmiyo.bikacgun cekmesem de sut kesilcek.keske emzirebilsem ama mumkun degil.bari bi 3 ay dayanabilsem diye dua ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?