Canim 12 saat sanci kendi sancin ama dimi? Benim kendi sancim yok hic hala ne kasilma ne sanciCanım ben 12 saatten fazla 1 cm açıklıkla sancı çektim. Sıcak dusun altında ısıyı arttırarak 15 20 dk durdum anında açılma arttı. 2 3 saat sonra doğum gerceklesti.
Evde miydin canimCanım ben 12 saatten fazla 1 cm açıklıkla sancı çektim. Sıcak dusun altında ısıyı arttırarak 15 20 dk durdum anında açılma arttı. 2 3 saat sonra doğum gerceklesti.
Canim kurtuldum ya konusmasi kolay
Nasilsin canim benimUykusuz gecelerin sabahindan gunaydinnnnn
Canim kanala inmiş inmemiş demediler. Açılma olmuyordu ama sancı tavanlardaydi Annem dedi sıcak su iyi gelir diye hastanede kimseye sormadan girdik banyoya göbek ten aşağı usutmeden sıcakligi devamli arttırarak devamli yıkadıktan annemle çıkar çıkmaz kontrole cagirdilar hemen açılma artmisti
Hastanedeydim canım hasranedekiler de çok yardımcı oldular ama annem daha yardımcı oldu sükunet le destek olduEvde miydin canim
Canim ben de söyledim de
Ya herhalde benim olmayacaktı
Su an sanki Allaha karşı geliyormus gibi hissediyorum
Hani çömelme hareketi var ya onu bile yaptirmadilar ki sebebi yani yok olmaz senin manasindahe bugün dr dedi
Dayansaydin dogursaydin dedi
Kizlar.oglumun sarilik degeri 12.6 cikti sizce nasil
Ayy kizlar ya bana bi enerji geldi.Gittikce agirlasmam gerekirken gittikce ilk aylara dönüyorum.Alisveris yürüyüş bana misin demiyo!
Vala canim şükür iyiyim ama cokj uykusuzum ya alisamadim uykusuzluga sen nasilsinNasilsin canim benim
Canim sarilik degerlerini bilmiyorum şükür biz hiç sarilik olmadikKizlar.oglumun sarilik degeri 12.6 cikti sizce nasil
5.gunumuz canim cok.uzuldum ama doktor.iyi emzirmen yeter dedi ama uyanma sikintimiz oluyr resmen 40 takla atiyrm emzirmeler.en az kac dakika olmali acabaKaç günlük oldunuz canım?
Her bebekte oluyo sarılık biliyosun, 5 in üzeri sarılık var demek, 15 üzeri ışık tedavisi, 25 üzeri kan değişimi yapıyorlar.
Bizim 7.gün 23 e çıkmıştı, 1 gün hastanede ışık tedavisi aldık, 11,4 e düştü taburcu olduk.
Yani çok yüksek değil sizinki ama dikkat et nolur, bol bol emzir, güneşlendir bebeğini..
5.gunumuz canim cok.uzuldum ama doktor.iyi emzirmen yeter dedi ama uyanma sikintimiz oluyr resmen 40 takla atiyrm emzirmeler.en az kac dakika olmali acaba
Ben doğumdan bir gün önce oyle idim:)Ayy kizlar ya bana bi enerji geldi.Gittikce agirlasmam gerekirken gittikce ilk aylara dönüyorum.Alisveris yürüyüş bana misin demiyo!
İyiyim demek çok istiyorum aslında iyiyim topladim bana akil verin dostlar yaVala canim şükür iyiyim ama cokj uykusuzum ya alisamadim uykusuzluga sen nasilsin
Softwincim tamam canim.Ben hic oyle bisey duymamistim.Canım doğumdan önce enerji basabilirmiş duymuştum.doğuma saklayın diyolar.aman diyim, avm lerde filan suyun sancın gelmesin, yat dinlen..
Canim ilk hafta benimkide oyleydi uyanmazdi simdi uyanmasin die gozune bakiom5.gunumuz canim cok.uzuldum ama doktor.iyi emzirmen yeter dedi ama uyanma sikintimiz oluyr resmen 40 takla atiyrm emzirmeler.en az kac dakika olmali acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?