2016 ocakta hamile olduğunu öğrenenler

Canım ben 12 saatten fazla 1 cm açıklıkla sancı çektim. Sıcak dusun altında ısıyı arttırarak 15 20 dk durdum anında açılma arttı. 2 3 saat sonra doğum gerceklesti.
Canim 12 saat sanci kendi sancin ama dimi? Benim kendi sancim yok hic hala ne kasilma ne sanci cok uzuluyorum sancim gelmedigi icin.Suni sanciyida 3 saat bekletceklermis.insallah duşu falan kullanmama izin verirler.soyledigin iyi oldu en azindan kullanmayi rica ederim ama sanciyi nasil bi odada cektirecekleri hk hic bir fikrim yok.

H Hasnur canim bide senin bebek kanala inmismiydi dogumdan once yoksa sanciyla mi indi?Bide duşa izin verirlerse sacimi falan islatmadan sadece karnimdan asagisini yikasam yeterli dimi sabun falan kullanmadan?yoksa kafadan itibaren tum vucut mu?

Canım ben 12 saatten fazla 1 cm açıklıkla sancı çektim. Sıcak dusun altında ısıyı arttırarak 15 20 dk durdum anında açılma arttı. 2 3 saat sonra doğum gerceklesti.
Evde miydin canim
Canim ben de söyledim de
Ya herhalde benim olmayacaktı
Su an sanki Allaha karşı geliyormus gibi hissediyorum
Hani çömelme hareketi var ya onu bile yaptirmadilar ki sebebi yani yok olmaz senin manasindahe bugün dr dedi
Dayansaydin dogursaydin dedi

Canim kurtuldum ya konusmasi kolay
Ama doğrusu şu ki hiç yorma kafani o o anda gelişecek
Bir tane kadın gelmiş elinde çocuk odaları dolaşıyor ama hamile kafam karıştı dediki oda beğeniyorum:)
Kadın istedi karşısı en gemisi
Verdiler duvar tarafı en küçüğü
Kun fe yekun be canım
Biz plan yaparken başımıza gelen şey hayat işte
Cok zor biliyorum ama akışına bırakmaya calis

Ayy kizlar ya bana bi enerji geldi.Gittikce agirlasmam gerekirken gittikce ilk aylara dönüyorum.Alisveris yürüyüş bana misin demiyo!

Canim kanala inmiş inmemiş demediler. Açılma olmuyordu ama sancı tavanlardaydi Annem dedi sıcak su iyi gelir diye hastanede kimseye sormadan girdik banyoya göbek ten aşağı usutmeden sıcakligi devamli arttırarak devamli yıkadıktan annemle çıkar çıkmaz kontrole cagirdilar hemen açılma artmisti

Hastanedeydim canım hasranedekiler de çok yardımcı oldular ama annem daha yardımcı oldu sükunet le destek oldu

Kizlar.oglumun sarilik degeri 12.6 cikti sizce nasil

Kaç günlük oldunuz canım?
Her bebekte oluyo sarılık biliyosun, 5 in üzeri sarılık var demek, 15 üzeri ışık tedavisi, 25 üzeri kan değişimi yapıyorlar.
Bizim 7.gün 23 e çıkmıştı, 1 gün hastanede ışık tedavisi aldık, 11,4 e düştü taburcu olduk.
Yani çok yüksek değil sizinki ama dikkat et nolur, bol bol emzir, güneşlendir bebeğini..

Ayy kizlar ya bana bi enerji geldi.Gittikce agirlasmam gerekirken gittikce ilk aylara dönüyorum.Alisveris yürüyüş bana misin demiyo!

Canım doğumdan önce enerji basabilirmiş duymuştum.doğuma saklayın diyolar.aman diyim, avm lerde filan suyun sancın gelmesin, yat dinlen..

5.gunumuz canim cok.uzuldum ama doktor.iyi emzirmen yeter dedi ama uyanma sikintimiz oluyr resmen 40 takla atiyrm emzirmeler.en az kac dakika olmali acaba

5.gunumuz canim cok.uzuldum ama doktor.iyi emzirmen yeter dedi ama uyanma sikintimiz oluyr resmen 40 takla atiyrm emzirmeler.en az kac dakika olmali acaba

Aman canım uyandır uyandır emzir 7.günde pik yapıyomuş Allah korusun.altını filan açınca üstünü değiltirince uyanıyodu bizimki.daha çok ufak hemen yoruluyolar zaten belli olmuyo dk sı.ama ilk zamanlar daha kısa emiyodu 5-10 dk.şimdi 20 günlüğüz biz 15- 20 dk emiyo.önemli olan sık emzir kakasını bol yapsın öyle atıyomuş vücuttan sarılığı..

Vala canim şükür iyiyim ama cokj uykusuzum ya alisamadim uykusuzluga sen nasilsin
İyiyim demek çok istiyorum aslında iyiyim topladim bana akil verin dostlar ya
Esimin kiz kardesi 18 yaşında
İstemiyorum dedikce dibime soktular
Hastaneye gelmesin dedim ilk o geldi
Hasta çamaşırını giydirirken eğildi o ameliyat biseyi giydiriliyor ya onun içine kafayi soktu bakıp gormek icin
Sonra ay vajinan ne temiz dedi ki ben doğum sancısı ile uğraşıyorum
Ablam annem de orada idi ama bu atıldı hep ortaya
Doğumu yaptim eve geldimi
Kalmaya başladı
Gitti eve bavul aldı geldi
Rahatsiz etmek istemiyor uyuyorum odaya oyle bi kapı tıklayarak giriyor ki ev yıkılıyor
Eşimle yatak odasında konuşuyoruz esimin aracına çarptı kar arkadan gelip elini beline koyup odada bizi dinliyor yorum yapıyor
Bebeğin gözü capaklandi tırnağıyla göz kapağındaki capagi almaya çalışıyor
Suan bir erkek arkadaş i var bir tane daha var bir kişi ile yeni tanışmış uc kisi
Devamlı tlfda
Evde hiçbir iş yapmıyor
Yemek yapti hiçbirini yiyemedim yağlı salçalı tuzlu
Bugun gitti ay sezeryan dikislerimle halay cekesim var
Bu kadar daraldığı mi bilmiyordum
Uyumuyorum bile dincim
Gunlerdir yatiyorum stresten imis
Napcam ben
Esim de gitmesin kalsın diyor hırsızlık olayı da oldu ya korkarım diye
Geç gelecek işten o da bilmiyorum canim
Bana akil verin gerçekten nolur
Konus esinke gelmesin anladin demeyin
Egitimci guya ama yok anlatamıyorum ancak kavga ile anlar kız kardeşim düşüncesinde
Güzellikle gelmemezlik olmayacak sanirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…