2016 ocakta hamile olduğunu öğrenenler

Tek ve bir tanecik yardimcilarim benim bebegin cisi hep disari cikiyr ya yanlis.bezliyrm ya da bez iyi degil siz hangi marka.kullaniyrsnz benim.ki prima

Koton prenses canim ben soyle bi maske almistim göğüs maskesi deniyor.emziren anneler göğüslerine ılık yada soğuk maske yapiyolar emzirdikten sonra rahatlatiyomuş baya.Burda Gratis den almistim.Oralarda da satiliyodur kesin.En azindan ferahlamis hissedersin emzirmedigin anlarda takip.Sütyen seklinde zaten.Tamamen iyilestirmez ama acini hafifletir gibi geliyo
http://www.mediteks.com/gogus-kompres.asp

Canim o parçalar bende de var kopup tekrar oluyor kabuk bağlıyor yara uc iyi mi diyorsun. Ben çok kararsız kaldım almadim sonra
Ya bu sezeryan şimdi farkediyorum göbeğinin altında göbek var
72 gittim her geçen gün susuyor 70idi 68 idi 66 derken şimdi tartib65 diyor niye öyle oluyor ki

Tek ve bir tanecik yardimcilarim benim bebegin cisi hep disari cikiyr ya yanlis.bezliyrm ya da bez iyi degil siz hangi marka.kullaniyrsnz benim.ki prima
Kenarlardan bacak arasını geniş bırakıyorsunuz canim bir de ne kadar da bir değiştiriyorsunuz
Besin yapışkan kısmını tam paralel yapma hafif aşağı doğru gibi yaparsan kaçmaz
Bir kaç kez benimde kaçtı sonra öğrendim
Alttan bebeğin bezini yukarı bağlarken yanları bacak arasına sıfır olmalı anlatamadım galiba

Canım ben de prima premium kullanıyorum.bikaç kez bize de oldu.bezin arkasını bebişin iyice sırtına çıkar tam aç yani. bi de cırtlarını sıkmayacak şekilde sıkı yapıştır.bi de takip etmeye çalış yapınca hemen al..biz bunlara dikkat edince problem yaşamadık..

Canım şişlikleri ödemleri atıyoruz.ben de öyle, 10 kg verdim günden güne..daha da veririz insallah..
Ben uçla bugünlere geldim şimdi iyiyim şükür sen bilirsin canım.denemekten bi şey olmaz çok sıkıntım var diyosan..
Beni de dikişin üstündeki hissizlik kötü hissettiriyo;(

Hem de ne sevinmek uyuyamadim sevincten
Esimin de işi vardı çıktı
Saf saf ben ve benle oturdum evde oh be

Tesekkurler canim genelde 2. 3 satte bir degistoryrm cnm deneyecegim soylediklerini cunku dun.3 kere disina kacinca hirs yaptim netten videi bile izledim

Tesekkurler canim genelde 2. 3 satte bir degistoryrm cnm deneyecegim soylediklerini cunku dun.3 kere disina kacinca hirs yaptim netten videi bile izledim
Canim bol baglama dikkat et bende prima kullanıyorum gayet iyi ama cok durdurma 2 saatte bir al hatta doldugunu sislikten anlarsin arada 1 satte kontrol et sismisse cikartirsin ben gece felan hep kontrol ediorm sık degistiriom rahatsiz oluyorlardir hemde orda o kadar cis cocuk napsin annesi

Canim benim ufaklik agzini tam acmadigi icin silikonla da yara yapio.bugun buraya yazdiktan sonra emzirmeyi denedim.kavga ede ede bebisle.esimle agzini iyice acmayi denedik ama yine ucuyla tutmakta israr ediyo.biraz emzirdim oyle suan deliriyorum agridan.gogus uclarim suan komple iltihap oldu.sicak suyla islatip havluyu koydum ancak o biraz iyi geliyo.
Evet silikonu ben onerdim sana canim.diger oglumu o sekilde 8 ay emzirdim ne yara oldu ne zerre aci cektim.bu kez niye boyle oldu anlam veremiyorum.

Canim ya kiyamam gercekden zor bi donem ben aglaya aglaya emziriodum gerci hala cok feci aciyor yarilmis uclari resmen kirmizi yariklar olustu ama disimi sika sika emziriom rabbim sana da sabir versin canim insallah emzire bilirsin zor da olsa
Denedim canim buraya yazdiktan sonra kiyamadim cocuga gogus istiyo cunku.ama suan daha felaket durumdayim.ne zormus bu gogus acisi.gecen sefer cidden cok sansliymisim

Bunu arastircam canim.hic gormedim boyle bisey insallah vardir da ise yarar.cok sagol.

Yok dimi bi gelisme sanci falan.senin de hayirli haberini bekliyoruz.

Çok geçmiş olsun canım ya çok üzüldüm gerçekten.ben 1 hafta dayanamadım seninkinden daha hafifken
Biraz büyüyünce açar belki ağzını bebikin, şu göğüslerin bi iyileşseydi..

Bunu arastircam canim.hic gormedim boyle bisey insallah vardir da ise yarar.cok sagol.

Yok dimi bi gelisme sanci falan.senin de hayirli haberini bekliyoruz.

Hic bir gelisme yok canim cok minik kasik ve bel sancim oldu sadece bir iki kez o kadar.Yarin 40+1 olcam.Hamilelik takvimim bile gitmis kendimi cok kotu hissettim.Beklicem paşayı artik yapacak birsey yok.

Koton prenses canım bence sen başka dr a gitmelisin iltihap irin mi var yani
Ben goguslerimize çıplak durdum müthiş faydasıni gordum
Birde dr bi serum verdi onla yıkıyorsun

Hic bir gelisme yok canim cok minik kasik ve bel sancim oldu sadece bir iki kez o kadar.Yarin 40+1 olcam.Hamilelik takvimim bile gitmis kendimi cok kotu hissettim.Beklicem paşayı artik yapacak birsey yok.
Eşin geldi mi canim senin
Karar verebildiniz mi

Eşin geldi mi canim senin
Karar verebildiniz mi
Bugün geliyo o da.Babasını ayrı bekle oğlunu ayrı:) Karar verdim canım.Önce suni sancı denicem.Onca yürüyüş hareket beslenme vs normal dogum icin hazirlanmistim fiziksel ve psikolojik.Hic degilse bi denemis olayim.Bebek gelmek istemezse sezeryan olcam.Hemde combo yapcam ve genel anestezi olcam.ortam yok benim :))))

Emin misin genel anestezi
Niye ki canim

Kizlar ne.yaptiysam beceremiyrm su alt.degistirmeyi geceden beri 4 kere kiyafet degistirdim hasta olacak diye korkuyrm artik.baska marka.bez alacagim videolar izledim olmuyr olmuyr primayi arayip sormayi bile.dusundum biliyrm iyi.marka.ben yapamiyrm galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…