Canim bezini degistir belki de bebegine uymamistir o bez.Bazen herkesten farklı durumlar gelebiliyo insanın başına.Hic canını sıkma.Yeni bez dene bakalım nolcak.Buarada prima premium muydu kullandigin?Komili alma sakın ama çok kötü bir kokusu var onun ve kağıt gibi.Kizlar ne.yaptiysam beceremiyrm su alt.degistirmeyi geceden beri 4 kere kiyafet degistirdim hasta olacak diye korkuyrm artik.baska marka.bez alacagim videolar izledim olmuyr olmuyr primayi arayip sormayi bile.dusundum biliyrm iyi.marka.ben yapamiyrm galiba
Karnımın kesilmesine karsi fobim var.normalide birazda o yuzden zorladim zaten.o anlarda uyanik olmak beni psikolojik olarak harap edebilir o yuzden genel anestezi isticem kuzum.Emin misin genel anestezi
Niye ki canim
Kizlar ne.yaptiysam beceremiyrm su alt.degistirmeyi geceden beri 4 kere kiyafet degistirdim hasta olacak diye korkuyrm artik.baska marka.bez alacagim videolar izledim olmuyr olmuyr primayi arayip sormayi bile.dusundum biliyrm iyi.marka.ben yapamiyrm galiba
Kizlar ne.yaptiysam beceremiyrm su alt.degistirmeyi geceden beri 4 kere kiyafet degistirdim hasta olacak diye korkuyrm artik.baska marka.bez alacagim videolar izledim olmuyr olmuyr primayi arayip sormayi bile.dusundum biliyrm iyi.marka.ben yapamiyrm galiba
Karnımın kesilmesine karsi fobim var.normalide birazda o yuzden zorladim zaten.o anlarda uyanik olmak beni psikolojik olarak harap edebilir o yuzden genel anestezi isticem kuzum.
Aynen aynen ben 45dk kalmisimCanım spinal bile zor, geneli düşünemiyorum ben.spinalden bile uyanıp kendine gelmen çok zor.bebeğini hemen alıp ilgilenemiyosun.
anestezinin de yan etkileri olabiliyo biliyosun.
İyi düşün derim, zaten spinalde de hiç bi şey duymuyosun ki..hem de öyle ayık filan da olmuyosun, yani kendinde değilsin, olanları görüp hissetmiyosun ..
Evet cnm.bizimkide 3 bucuk 1 paket daha 1 numara aldum bilseydim buyugunu alirdim ben de buyuk g3liyr herhalde diye dusunuyrdmCanım bebişin kaç kg, kaç numara bez kullanıyosun? Belki küçük geliyodur bir numara büyüğünü deneyebilirsin.
Bizimki 3,5 kg iken hastanede 1 numara kullandık, bikaç kez sırtına çıkmıştı, şimdi 2 numara kullanıyoruz sorun yok..geniş geniş yapıyo..
Evet cnm.bizimkide 3 bucuk 1 paket daha 1 numara aldum bilseydim buyugunu alirdim ben de buyuk g3liyr herhalde diye dusunuyrdm
Emzirir emzirmez mi aliyorsun omzuna yoksa biraz zaman geçince mi canimKizlar bir de nasik gaz cikartiyrsnz bir turlu cikmiiyr
Hemen aliyrm cnm.ama cikmiyr sen omzundayken nasil vuruyrsn yukarda asagiya mi asagidan yukaramiEmzirir emzirmez mi aliyorsun omzuna yoksa biraz zaman geçince mi canim
Hemen al o zaman cikiyor
Aşağıdan yukarıya canim ama tam oyle de değil tam paralel avcunun içine su alirsin ya onun gibi dusunHemen aliyrm cnm.ama cikmiyr sen omzundayken nasil vuruyrsn yukarda asagiya mi asagidan yukarami
Kizlar nasilsiniz biz sanirm hastalandik ya dun geceden beri hırıltılı ve balgam var oda nefes aldirmio yutkunmakda zorlaniyor napcami bilemedim doktora gotursem herkes ilac vermez diyor cok küçük oldugu icin ama nefessiz kaliyor agliyor icim gidio napcam bilemedim yardim edin
Aynen canim cok zorlaniyoruz sanirm lohusa terinden dolayi ben usuttum oda benden aldi gerci babasida hasta yaklasmio ama illaki kapti bizden yavrm cok zorlanio oksururken nefessiz kalio aklim cikio cok kotu hissediyorum kendimi :-(Canım geçmiş olsun
Burnuna iyice bak tatak görünür varsa aspiratörle çek.katıysa serum fizyolojik sık yumuşadıktan sonra çekersin.klinoz olan- borulu nefesinle çektiğin -daha iyi çekiyo.
Ememez de burnu tıkalı olunca yavrum
Canim ben anneme ablama birde yakin arkadasim var onlara arada gidiyorum ama esimle arabayla yoksa cikamiorumKızlar 40 ınız çıkmadan hiç çıktınız mı dışarı?
Gerçi biliyorum pek mümkün değil el kadar bebekle, sürekli emmek isteyecek, ihtiyaçları olacak, hem bağışıklığı yok, dayanamaz.kıyamam, yapamam..
ama içim öyle sıkıldı ki evde anlatamam..uykusuzluk, baş ağrısı, sürekli bebeğime iyi bakmalıyım çabası,zombi gibi oldum.balkona bile çıkışım sayılıdır.kendimden geçtim.sürekli terliyorum, kişisel bakımıma vakit ayıramıyorum, kendimi çok pasaklı ve çirkin hissediyorum.
Bebeğime iyi bakamıyormuşum gibi geliyor.yetersizlik hissi hem eşime hem bebeğime hem kendime karşı..
ben mi abartıyorum, lohusalık şeyleri mi bunlar??
Canim kendini devamlı değiştirAynen canim cok zorlaniyoruz sanirm lohusa terinden dolayi ben usuttum oda benden aldi gerci babasida hasta yaklasmio ama illaki kapti bizden yavrm cok zorlanio oksururken nefessiz kalio aklim cikio cok kotu hissediyorum kendimi :-(
Canim ben o pozisyondayim su an da huy degistirdi misafirlige gidim yada gelsinler uyuyor ama ben tekken uyutana kadar akla karayi seciom ben o yuzden geceleri uykum yok denecek kadar aza düştü esim saolsun destek cikio bir iki saat uyuyom onunla sabah oluyorTecrübeli dostlar
Bebekleriniz kaç günlük oldu
Kizim ya huy değiştiriyor yada misafir var diye huzursuz
2saat uyuyordu 1e indirdi
Uyanık kalma saati maksimum 1 iken 1,5-2ye çıkardı
10 günlük oldu
Normalmi 1 bucukta uyanip 3de yatması acaba deriz ya uykusuzluk başına mı vuruyor
Aynen canim cok zorlaniyoruz sanirm lohusa terinden dolayi ben usuttum oda benden aldi gerci babasida hasta yaklasmio ama illaki kapti bizden yavrm cok zorlanio oksururken nefessiz kalio aklim cikio cok kotu hissediyorum kendimi :-(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?