2016 ocakta hamile olduğunu öğrenenler

Canim.coook gecmis olsun sen yine de bir doktora gotur

Kızlar sling kullanmayı düşünen var mı? Ev işleri için bebişi kendimize montelemek mantıklı geliyor.hem o rahatlar hem biz günlük işlerimizi yapabiliriz.yenidoğanlar için wrap sling diyolar da kafam karıştı.birsürü marka var bi de gerçekten sağlıklı mıdır ki vebiş için??

Ben normal kanguru aldm canim ama o sling ben sevmedim yani cok sıkıcı duruo cocuk icin sen bilirsin tabi

Ben normal kanguru aldm canim ama o sling ben sevmedim yani cok sıkıcı duruo cocuk icin sen bilirsin tabi

Ne zamandan itibaren kullanıcaksın canım?bu wrapler yenidoğana uygun o yüzden dedim..tam anne karnında gibi oluyo pozisyonları.kanguru daha büyüyünce uygun değil mi?

Dostlar
Bebek altı günlükken göbek bağı dustu
Sonra kan vardı
O gün yikadik temizlendi hiçbir şey kalmadı
Sonra da yine pihti vardı
Bugun zibinina böyle bir iki nokta değmiş yarin dr a gotureyim mi
Normal sizlerinde oldu mu

Canım bizim de 6 günlükken düştü ama hiç öyle leke olmadı devam ederse bi göster takip et canım muhakkak

Cnm bizimde 6 gunlukken dustu ve bir kac kere zibinina kan gelmis simdi son gunlerde yok ben onemsemedim olur bence.oyle kuruyr yavas yavas

Ne zamandan itibaren kullanıcaksın canım?bu wrapler yenidoğana uygun o yüzden dedim..tam anne karnında gibi oluyo pozisyonları.kanguru daha büyüyünce uygun değil mi?
3 aylik olunca kullancam canim insallah evet netten arastirdim ama ne bilim benim bebis o sekilde hayatta durmaz kollarini sarmadan uyutmaya alistirdim rahat uyusun die simdi ellerini yalicam die sarmaya kalkiom domates gibi kizario fena kizio

Canim korkma bisi olmaz benimkide ara ara oldu zibina cikmisdi biz baya gec dusurduk gobegimizi 12 13 gunlukken düştü

Kızlar biz emme düzeni saglayamadik. Memede ya uyyo ya dogusuyor ya da ucunu alıyor sadece.ne yapmam lazım süt saçma makinasiyla nereye kadar gidebilirim(

Kızlar biz emme düzeni saglayamadik. Memede ya uyyo ya dogusuyor ya da ucunu alıyor sadece.ne yapmam lazım süt saçma makinasiyla nereye kadar gidebilirim(
Uyulduğunda yanağını yada çenesini okşa
Ya da ayağının altını sev uyanir
Dovustugunde bi bırak omza al bi daha deneyin
Ucunu Aldığında da elimle çenesini aç canim
İnsaallah olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…