Canim.coook gecmis olsun sen yine de bir doktora goturKizlar nasilsiniz biz sanirm hastalandik ya dun geceden beri hırıltılı ve balgam var oda nefes aldirmio yutkunmakda zorlaniyor napcami bilemedim doktora gotursem herkes ilac vermez diyor cok küçük oldugu icin ama nefessiz kaliyor agliyor icim gidio napcam bilemedim yardim edin
Saol canim goturcem ya olmuyo bole yavrm nefessiz kaliyo hep benim yuzumdenCanım o kadar kötüyse git kesinlikle sabah götür yavrunu illa ki bi şey söyler dr çok geçmiş olsun
Saol canim gidicez inşallah onu caresiz gormek cok kötü bi duyguymus icim gidiyor resmenCanim.coook gecmis olsun sen yine de bir doktora gotur
Ben normal kanguru aldm canim ama o sling ben sevmedim yani cok sıkıcı duruo cocuk icin sen bilirsin tabiKızlar sling kullanmayı düşünen var mı? Ev işleri için bebişi kendimize montelemek mantıklı geliyor.hem o rahatlar hem biz günlük işlerimizi yapabiliriz.yenidoğanlar için wrap sling diyolar da kafam karıştı.birsürü marka var bi de gerçekten sağlıklı mıdır ki vebiş için??
Ben normal kanguru aldm canim ama o sling ben sevmedim yani cok sıkıcı duruo cocuk icin sen bilirsin tabi
Saol canim gidicez inşallah onu caresiz gormek cok kötü bi duyguymus icim gidiyor resmen
Kizlar d vitamini hangi marka kullaniyrsnz
Dostlar
Bebek altı günlükken göbek bağı dustu
Sonra kan vardı
O gün yikadik temizlendi hiçbir şey kalmadı
Sonra da yine pihti vardı
Bugun zibinina böyle bir iki nokta değmiş yarin dr a gotureyim mi
Normal sizlerinde oldu mu
Cnm bizimde 6 gunlukken dustu ve bir kac kere zibinina kan gelmis simdi son gunlerde yok ben onemsemedim olur bence.oyle kuruyr yavas yavasDostlar
Sonra kan vardı
Canim biz daha 8 gunluguz daha baslamadim ama cok farkli markakar varmis saglik ocagi hangi marka verecek bakalimDevit günde 3 damla canım siz ne kullanıyosunuz
3 aylik olunca kullancam canim insallah evet netten arastirdim ama ne bilim benim bebis o sekilde hayatta durmaz kollarini sarmadan uyutmaya alistirdim rahat uyusun die simdi ellerini yalicam die sarmaya kalkiom domates gibi kizario fena kizioNe zamandan itibaren kullanıcaksın canım?bu wrapler yenidoğana uygun o yüzden dedim..tam anne karnında gibi oluyo pozisyonları.kanguru daha büyüyünce uygun değil mi?
Benim 1 hafta kala çıkmıştıKizlar adetime 3gun var test yapsam cikarmi
Canim korkma bisi olmaz benimkide ara ara oldu zibina cikmisdi biz baya gec dusurduk gobegimizi 12 13 gunlukken düştüDostlar
Sonra kan vardı
Monovit kullaniyorum ama ona basladigimdan beri geceleri yapamaz oldu cok agliyor yapmayincaKizlar d vitamini hangi marka kullaniyrsnz
Uyulduğunda yanağını yada çenesini okşaKızlar biz emme düzeni saglayamadik. Memede ya uyyo ya dogusuyor ya da ucunu alıyor sadece.ne yapmam lazım süt saçma makinasiyla nereye kadar gidebilirim(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?