Hepsini denedim canım. O kadar uğraşn sonucunda emre bile biberona alıştığı için güçlü emmiyor memeyiUyulduğunda yanağını yada çenesini okşa
Ya da ayağının altını sev uyanir
Dovustugunde bi bırak omza al bi daha deneyin
Ucunu Aldığında da elimle çenesini aç canim
İnsaallah olur
Canim pes etme benimki de bazen agzini küçük aciyor ucunu aliyo geri cikartiorum ve o heyecanla kocaman aciyoo bi gör nasil ayirio :)Hepsini denedim canım. O kadar uğraşn sonucunda emre bile biberona alıştığı için güçlü emmiyor memeyi(
Bu arada canim biberona nasil alıştıHepsini denedim canım. O kadar uğraşn sonucunda emre bile biberona alıştığı için güçlü emmiyor memeyi(
CANIM ya beslenme yetersiz liginden kuvezde kaldı ya sagdım sagdım verdim hastanede yedekte süt kalsın diye.eve gelince dikişten oturamadigim için zorlandik şimdi de savasiyoruzBu arada canim biberona nasil alıştı
Ayy kizlar ben hala doğuramadim gerçekten de çokkk hamileyim!!!hala ne nişan ne sanci ne kasilma cati agrisi disinda hicbir sey yokyarın suni sancıyla dogum baslatilacak ama ise yarayacagini dusunmuyorum hiç tık yok cünkü. onca aciyi yedigimle kalcam.Suni sanci cekerken yataga baglamazlar umarım
CANIM ya beslenme yetersiz liginden kuvezde kaldı ya sagdım sagdım verdim hastanede yedekte süt kalsın diye.eve gelince dikişten oturamadigim için zorlandik şimdi de savasiyoruz(((
Anladim canim cok zor isin ya rabbim sabir versin inşallah tutar pes etme bencedeCANIM ya beslenme yetersiz liginden kuvezde kaldı ya sagdım sagdım verdim hastanede yedekte süt kalsın diye.eve gelince dikişten oturamadigim için zorlandik şimdi de savasiyoruz(((
Canim ya allah kurtarsin bi an önce bi sen kaldin hadi bakalim her an guzel haberlerle gel inşallahAyy kizlar ben hala doğuramadim gerçekten de çokkk hamileyim!!!hala ne nişan ne sanci ne kasilma cati agrisi disinda hicbir sey yokyarın suni sancıyla dogum baslatilacak ama ise yarayacagini dusunmuyorum hiç tık yok cünkü. onca aciyi yedigimle kalcam.Suni sanci cekerken yataga baglamazlar umarım
Çok teşekkürler canım moral verdin.inşallah basaririz bizde. Pes etmiyorum ama biziimki çok inat kime cektiyse:))))Canım pes etme
Bemim de göğüs uçlarım çok ufak olduğu için tutamadı ilk ememedi, silikon uç kullandım
Sonradan ona alıştı ağzını hep küçücük açıyodu
O kadar zorlandım ki bırakmak için uçları
Resmen katıla katıla ağlıyodu kendi göğsümü verince
Tutamıyodu, bilemiyodu, yoruluyodu
Ağlarken tepiyodum ağzına
Uğraştım uğraştım sonunda şükür şimdi kafa atıyo memeye
Zorlu bi süreçti ama sonunda başardık, sen de başarabilirsin
Çok dua ettim, her emzirmede bol bol dua ettim,..
Sislik benim indi canim ineli cok oldu o dedigin akinti olmadi bende hic bence doktoruna danisDostlar sezeryan sonrası şişlik normal 11.gundeyim hala mı normal bugün yeşilimsi akintim da oldu
Ağrı sızı yok ama şişlik için dr ağıt dedi komşu
Ne diyorsunuz
Yarin sabah bebeği göbek kanı için getireceğim canimSislik benim indi canim ineli cok oldu o dedigin akinti olmadi bende hic bence doktoruna danis
Sen kaç günlük oldun canimSislik benim indi canim ineli cok oldu o dedigin akinti olmadi bende hic bence doktoruna danis
Dostlar
Bebek altı günlükken göbek bağı dustu
Sonra kan vardı
O gün yikadik temizlendi hiçbir şey kalmadı
Sonra da yine pihti vardı
Bugun zibinina böyle bir iki nokta değmiş yarin dr a gotureyim mi
Normal sizlerinde oldu mu
Canim hemen rahatsız olacaksın diye bi kural yok bi iki saat sonra vurdu bana da ağrılarKizlar suni sanci baglandi. 2,5 cm aciklikla gelmişim.Ama hic bisey hissetmemistim.Yatakta yoga pozisyonunda oturuyorum(ayakiçlerim birbirine değer sekilde bağdaş).Sancilardan henüz eetkilenmedim.Rahatsiz olunca mi kalkip gezeyim
27 gunluk olduk cnmSen kaç günlük oldun canim
Canim hadi bakalim rabbim yardimcin olsun bi avazda kurtul inşallah guzel haberlerini beklioruz miniklerimizleKizlar suni sanci baglandi. 2,5 cm aciklikla gelmişim.Ama hic bisey hissetmemistim.Yatakta yoga pozisyonunda oturuyorum(ayakiçlerim birbirine değer sekilde bağdaş).Sancilardan henüz eetkilenmedim.Rahatsiz olunca mi kalkip gezeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?