Canim benim de kızımın varKizlar benim oglanin burnunun ustunde sivilce gibi kabarciklar cikti simdi yuzune yayiliyr nedir bu.neden olur acaba 10 gunluguz
Cnm bizim k vitamini dogdugunda yapildi bit daha mi yapiliyr acabaQwest sordum canim tepki su
Normal geçecek
Göbek bağı için k vitamini yapılacak
Dostlar bebeğin derisi soyuluyor
Nemlendirici dedim lipikar bisi verdi onu mu alayim sizlerin kullandığı önerdiği var mi
Valla bilmiyorum ki canim yapcaz dedi yaptıkCnm bizim k vitamini dogdugunda yapildi bit daha mi yapiliyr acaba
Cnm bu k vitamini en.cok korktugum sey cunku allah korusun bir arkadas bebegini.bu.yuzden kaybetti k asisi yapilmis ama bebegin vucudu tekrar uretmedigi icin rahatsizlanmistiValla bilmiyorum ki canim yapcaz dedi yaptık
Dogunca yapıldı mı bilmiyorum ki
Kizlar suni sanci baglandi. 2,5 cm aciklikla gelmişim.Ama hic bisey hissetmemistim.Yatakta yoga pozisyonunda oturuyorum(ayakiçlerim birbirine değer sekilde bağdaş).Sancilardan henüz eetkilenmedim.Rahatsiz olunca mi kalkip gezeyim
Qwest sordum canim tepki su
Normal geçecek
Göbek bağı için k vitamini yapılacak
Dostlar bebeğin derisi soyuluyor
Nemlendirici dedim lipikar bisi verdi onu mu alayim sizlerin kullandığı önerdiği var mi
Ay Allah korusun niye acabaCnm bu k vitamini en.cok korktugum sey cunku allah korusun bir arkadas bebegini.bu.yuzden kaybetti k asisi yapilmis ama bebegin vucudu tekrar uretmedigi icin rahatsizlanmisti
Canim benimde kan degerlerim K vitamini sorunum yuzunden alt üst.Bolca brokoli ve ispanak salatasiyla toparladim biraz degerletimi.K2,vitamini icinde yogurt yedim farkli zamana denk getirerek.Acaba sen de yesen sütünle takviye olur muki bebegeAy Allah korusun niye acaba
Yerim ben sen dusunme biziCanim benimde kan degerlerim K vitamini sorunum yuzunden alt üst.Bolca brokoli ve ispanak salatasiyla toparladim biraz degerletimi.K2,vitamini icinde yogurt yedim farkli zamana denk getirerek.Acaba sen de yesen sütünle takviye olur muki bebege
Canim ya kiyamam çok yorulmussundur sen rabbim sabirlar versin inşallah en kisa zamanda acilman olurda kurtulursunKizlar 8 saatlik suni sanci sonunda hala doguramamis bulunmaktayim.Aciklik artmadi maalesef ilk geldigim haliyle kaldı.Dr mola verdi bu gecelik yarin tekrar suni verecek.Suan kendi sancim kasilmalarim oluyo ama suni sancidan sonra normal sancilari hissetmiyorum bile.Acikligimin artmasi icin bana dua edin lutfen
Duzenli araliklarla 100 e yaklasti ama extra acilmam olmadi maalesefYerim ben sen dusunme bizi
Ya canim çekme ya(((
Dr sezeryan falan demedi mi
Ağrılar kaçı gordu rakam olarak
Cok sagol canim.Allah verdi sabrini oyle cok hirpalanmadim sukur.agri esigim yuksekmis sanirim.keske acilsa da kurtulsam.Canim ya kiyamam çok yorulmussundur sen rabbim sabirlar versin inşallah en kisa zamanda acilman olurda kurtulursun
Kizlar 8 saatlik suni sanci sonunda hala doguramamis bulunmaktayim.Aciklik artmadi maalesef ilk geldigim haliyle kaldı.Dr mola verdi bu gecelik yarin tekrar suni verecek.Suan kendi sancim kasilmalarim oluyo ama suni sancidan sonra normal sancilari hissetmiyorum bile.Acikligimin artmasi icin bana dua edin lutfen
O aşı mi ki canimYa kizlar ben simdi anlamadim bu.k.vitamini asisi kac kere vuruluyr saglik ocagina sorsam.mi
Cancagzim ben de tam onu yaziyordumKızlar kafam çok karıştı
Biz göbek kanamadı oldu diye gittik dr a k vit iğnesi yaptı, bi sıkıntı olmasın?
Yenidoğduğunda hastanede yapılıp yapılmadığını bilmiyorum bugün başka hastaneye gitmiştik
Şimdi de sanki çok uyuyo gibi normalde böyle uyumazdı yan etki filan olmasın?
Siz yaptırdınız mıSusam-cik , Q Qwest ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?