2016 ocakta hamile olduğunu öğrenenler

Qwest sordum canim tepki su
Normal geçecek
Göbek bağı için k vitamini yapılacak
Dostlar bebeğin derisi soyuluyor
Nemlendirici dedim lipikar bisi verdi onu mu alayim sizlerin kullandığı önerdiği var mi

Normal geçecek
Nemlendirici dedim lipikar bisi verdi onu mu alayim sizlerin kullandığı önerdiği var mi
Cnm bizim k vitamini dogdugunda yapildi bit daha mi yapiliyr acaba

Valla bilmiyorum ki canim yapcaz dedi yaptık
Dogunca yapıldı mı bilmiyorum ki
Cnm bu k vitamini en.cok korktugum sey cunku allah korusun bir arkadas bebegini.bu.yuzden kaybetti k asisi yapilmis ama bebegin vucudu tekrar uretmedigi icin rahatsizlanmisti

Kizlar suni sanci baglandi. 2,5 cm aciklikla gelmişim.Ama hic bisey hissetmemistim.Yatakta yoga pozisyonunda oturuyorum(ayakiçlerim birbirine değer sekilde bağdaş).Sancilardan henüz eetkilenmedim.Rahatsiz olunca mi kalkip gezeyim

Canım benim belki de doğurdun yeni gördüm
İnşallah yolundadır her şey iyisinizdir ikinizde
ALLAH IM KOLAYLIK SAĞLIK VERSİN CANIM

Normal geçecek

Benim bebişte de var sivilce dr bugün çok sıcaktan da olur dedi
K vitamini iğnesi yaptılar göbek kanaması için de
Bi de d vitamini devit 3 yerine monovit 3 verdi a d c vitaminleri içeren..
Nemlendirici de mustela hydra bebe aldık memnunuz biz canım, dr da önermişti

Kizlar 8 saatlik suni sanci sonunda hala doguramamis bulunmaktayim.Aciklik artmadi maalesef ilk geldigim haliyle kaldı.Dr mola verdi bu gecelik yarin tekrar suni verecek.Suan kendi sancim kasilmalarim oluyo ama suni sancidan sonra normal sancilari hissetmiyorum bile.Acikligimin artmasi icin bana dua edin lutfen

Ay Allah korusun niye acaba
Canim benimde kan degerlerim K vitamini sorunum yuzunden alt üst.Bolca brokoli ve ispanak salatasiyla toparladim biraz degerletimi.K2,vitamini icinde yogurt yedim farkli zamana denk getirerek.Acaba sen de yesen sütünle takviye olur muki bebege

Yerim ben sen dusunme bizi
Ya canim çekme ya(((
Dr sezeryan falan demedi mi
Ağrılar kaçı gordu rakam olarak

Canim ya kiyamam çok yorulmussundur sen rabbim sabirlar versin inşallah en kisa zamanda acilman olurda kurtulursun

Yerim ben sen dusunme bizi
Ya canim çekme ya(((
Dr sezeryan falan demedi mi
Ağrılar kaçı gordu rakam olarak
Duzenli araliklarla 100 e yaklasti ama extra acilmam olmadi maalesef Sezeryan en son care dedi

Canim ya kiyamam çok yorulmussundur sen rabbim sabirlar versin inşallah en kisa zamanda acilman olurda kurtulursun
Cok sagol canim.Allah verdi sabrini oyle cok hirpalanmadim sukur.agri esigim yuksekmis sanirim.keske acilsa da kurtulsam.

Ya kizlar ben simdi anlamadim bu.k.vitamini asisi kac kere vuruluyr saglik ocagina sorsam.mi

B bioc canim benim insallah hemen acilman olur.yeni gordum.ama suni sanci sende pek bi etki yapmamis heralde ki buraya yazmissin.bikac cm acilsa epidural yaptirabilirsin.Allah yardimsin olsun canim

Canım benim Allah yardımcın olsun
Hayırlısı bakalım o kadar açıldıysa devamı da gelir inşallah

Kızlar kafam çok karıştı
Biz göbek kanamadı oldu diye gittik dr a k vit iğnesi yaptı, bi sıkıntı olmasın?
Yenidoğduğunda hastanede yapılıp yapılmadığını bilmiyorum bugün başka hastaneye gitmiştik
Şimdi de sanki çok uyuyo gibi normalde böyle uyumazdı yan etki filan olmasın?
Siz yaptırdınız mı Susam-cik , Q Qwest ?

Ya kizlar ben simdi anlamadim bu.k.vitamini asisi kac kere vuruluyr saglik ocagina sorsam.mi
O aşı mi ki canim
Valla yüreğime kor koydun korkuyorum
İnsaallah bisey olmaz yavrucaklarimiza
Bizim hastane çıkışı kolunda bacağında iğne yeri vardı
Ne olduğunu sormasin kan tahlili diye dusundum

Cancagzim ben de tam onu yaziyordum
Arayip hastaneden öğreneceğiz artık sanirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…