Bugun mu gittin canim?Kızlar kafam çok karıştı
Biz göbek kanamadı oldu diye gittik dr a k vit iğnesi yaptı, bi sıkıntı olmasın?
Yenidoğduğunda hastanede yapılıp yapılmadığını bilmiyorum bugün başka hastaneye gitmiştik
Şimdi de sanki çok uyuyo gibi normalde böyle uyumazdı yan etki filan olmasın?
Siz yaptırdınız mıSusam-cik , Q Qwest ?
Bugun mu gittin canim?
Benimki de aynıEvet canım bugün gittik çok şükür uyandı da yine uyudu bi tuhaf normale göre sabah dr u arayacağız Allah korusun yavrularımızı
Benimki de aynı
Cok uyudu uyuyor da ama kaldırıp emzirdim
Tamam canım bana da haber verirsin olur mu
Evet canım biz de bugün oldukOk haber veririm canım
Siz de oldunuz di mi k vit aşısı?
Evet canım biz de bugün olduk
Gobegi için bizim suçumuz var mıdır dedim yok olur öyle dedi
Bir de canim bugun nette biseyler okudum mama vereceğim bebeğe hem uyusun ağlayıp göbek cikmasin hem mama içinde k vitamini fazla imis
Zaten icmedi ki teyzisCanım zaten aşı oldunuz ya mamanın içindeki k vitaminine ihtiyacın yok ki artık
Ayrıca uyku gibi bi yan etkisi yokmuş
Sanırım bizimkine 15 damla adc3 vitamini ağır gelmiş o uyutmuş onu bidaha vermicez eskiden kullandığımız devit 3 e devam edicez
Bidaha kanamadı bizim göbüş şükür, sizin de öyledir inşallah
Zaten icmedi ki teyzis
Ben biraz aglamasin gibisinden yaptim ise yaramadı
Valla dr sonrasındaki zibinda yine vardı biseyler suan iyi canim
15 damla niye o kadar çok
Canim sevindim bebiste bisi olmadigina bu arada bizim burda o igne yapilmadi yani yapdilarsa haberim yok monivit damla kullaniorm 3 kere tamam senin kullandign baya cokmus yazik yavruma uyumus o kadar agir gelmişAy nebilim multıvitamin daha iyi dedi kaşığa damlat ver dedi verdik bebiş 6 saat uyudu aklımız çıktı zor uyandırdık gece panik olduk hastaneyi aradık acile gidecektik uyanmasaydı
kimseye güvenim de kalmadı, o kadar iyidir diye de taa medicanaya gittik bi dünya para verdik, inan parasında değilim de haketseler keşke.ufacık yavrumun ne günahı var, sağlık ocağı bile daha iyi
Zıbın da kiler eski kanamadan kalanlardır bizde de var azcık
Günaydın kızlar biz dün gittik doktora kafasina sapka takmiodum ev sicak die ama doktor amcamiz kafadan usur minik dedi ordan usutmussun dedi bir suru ilac verdi birde orda burnunu temizlediler aspirator gibi birseyle o kadar cok agladiki o agladi ben agladim hala o an aklima geldikce cok kötü oluyorum siz dikkat edin ben etmedim gece gündüz uyumuo yarim saate kalkio yavrm sabaha kadar uyumadik kac gündür boyleyiz ve ben cok yiprandim cook kotu haldeyim ayaktayim ama yikilmak üzereyim allah sabir versin :-(
Tabiki değiliz parasinda ama canim hicbir zaman kendi dr un kendin olacaksın cümlesini unutmaAy nebilim multıvitamin daha iyi dedi kaşığa damlat ver dedi verdik bebiş 6 saat uyudu aklımız çıktı zor uyandırdık gece panik olduk hastaneyi aradık acile gidecektik uyanmasaydı
kimseye güvenim de kalmadı, o kadar iyidir diye de taa medicanaya gittik bi dünya para verdik, inan parasında değilim de haketseler keşke.ufacık yavrumun ne günahı var, sağlık ocağı bile daha iyi
Zıbın da kiler eski kanamadan kalanlardır bizde de var azcık
Kiyamam sana şunu düşünmeye çalışGünaydın kızlar biz dün gittik doktora kafasina sapka takmiodum ev sicak die ama doktor amcamiz kafadan usur minik dedi ordan usutmussun dedi bir suru ilac verdi birde orda burnunu temizlediler aspirator gibi birseyle o kadar cok agladiki o agladi ben agladim hala o an aklima geldikce cok kötü oluyorum siz dikkat edin ben etmedim gece gündüz uyumuo yarim saate kalkio yavrm sabaha kadar uyumadik kac gündür boyleyiz ve ben cok yiprandim cook kotu haldeyim ayaktayim ama yikilmak üzereyim allah sabir versin :-(
Saol canim aldim aspiratorden daha once boyle sorunumuz yokdu gece hic uyumuyor resmen kafam donuyor o kadar agir ki berbat haldeyim vala karnmda daha iyiymis yani usutmeydi uykusuzluk falan derken gunlerin nasil gectigini anlamaz hale geldim sefilleri oynuom kisacaSize de çok geçmiş olsun canım benim
Bizim yüzümüzdeki sivilceler çok sıcaktan olmuş bukadar örtmeyşn dedi dr biz de dünden beri çıkarmıştık valla şapkayı, 1 kat soymuştuk, şimdi taktım şapkayı, örttüm yavruyu.doğru söylüyosun daha 40ları çıkmadı,
Kimi üşütmeyin diyo, kimi çok sıcak iyi olmaz diyo, ne yapacağımı şaşırdım.ortalamayı kafama göre tutturacağım inşallah
Sen de alsaydın aspiratör, biz gördükçe çekiyoruz burundan rahatlıyo
Allah sabır acil şifa versin canım ne zormuş yaa, ya da biz çok tecrübesiziz heralde.ben de bazen o kadar aciz hissediyorum ki..karnımızdayken ne iyiydi
Oyle vala canim o aglayinca bende yuregim dayanmadi yarin aşı var napcam bilmjom ev sicak terler die cikarmisdik ama bilemedim kafasindan alcani cok tesekkur ederiz duaniz icin rabbim hepimize sifa versinKiyamam sana şunu düşünmeye çalış
Büyüyecek
Bir şekilde bazen ağlamak bazen gulmeli
Çocuk usutmekyen değil terlemekten hasta olur canım
Ayaklarini başını sıcak tut vücudu terletme yeter
Şapka tak annesi o daha miynnnak,:)
Nolur üzülme dua edelim abimiz iykessin
Canim bizim.sivilceler cok artti.doktor ne.desi.ne.yapmamiz gerekiyrmus ben.daha goturemedim doktora yuzu sivilce dolduSize de çok geçmiş olsun canım benim
Bizim yüzümüzdeki sivilceler çok sıcaktan olmuş bukadar örtmeyşn dedi dr biz de dünden beri çıkarmıştık valla şapkayı, 1 kat soymuştuk, şimdi taktım şapkayı, örttüm yavruyu.doğru söylüyosun daha 40ları çıkmadı,
Kimi üşütmeyin diyo, kimi çok sıcak iyi olmaz diyo, ne yapacağımı şaşırdım.ortalamayı kafama göre tutturacağım inşallah
Sen de alsaydın aspiratör, biz gördükçe çekiyoruz burundan rahatlıyo
Allah sabır acil şifa versin canım ne zormuş yaa, ya da biz çok tecrübesiziz heralde.ben de bazen o kadar aciz hissediyorum ki..karnımızdayken ne iyiydi
Canim bizim.sivilceler cok artti.doktor ne.desi.ne.yapmamiz gerekiyrmus ben.daha goturemedim doktora yuzu sivilce doldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?