2016 ocakta hamile olduğunu öğrenenler

Kizlarrrrr yaklaşık 300 gün sonra ilk defa evime geldim. Hemde 2 kişi çıktık 3 kişi girdik.Hamdolsun. Rabbim e şükürler olsunnnnnnn
Canim cok sevindim rabbim hayirli sekilde buyutmeyi nasip etsin hadi bakalim artik kendin durabilirsin meleginle bunu da aşarsin sen :)

Canim bizim.sivilceler cok artti.doktor ne.desi.ne.yapmamiz gerekiyrmus ben.daha goturemedim doktora yuzu sivilce doldu
Canim ya cok gecmis olsun biraz az giydir belki duzelir canim sicakdan olabilir benimki de boynunun alti sivilcelenmisdi ben hemen ustunu normal giydirdim kundagi ince tuttum sonra normale döndü

Canim ya cok gecmis olsun biraz az giydir belki duzelir canim sicakdan olabilir benimki de boynunun alti sivilcelenmisdi ben hemen ustunu normal giydirdim kundagi ince tuttum sonra normale döndü
Tesekurler cnm 6 saat boyunca ilk defa uyudu bizim.pasa ben de yeni.firsat.bulabildim o kadar yorgunum ki telefonu bile cift goryrm

Kizlarrrrr yaklaşık 300 gün sonra ilk defa evime geldim. Hemde 2 kişi çıktık 3 kişi girdik.Hamdolsun. Rabbim e şükürler olsunnnnnnn
Ohhhh şükürler olsun canım benim
Frekanslar karışmış senin profil resmi farkliydi ya yoksa sorardım gittin mi diye
Cok sevindim senin adına
Rabbim yuvani sıcak tutsun evladinizi da size bagislasin

Koton prenses canım nasılsın göğüslerin nasıl oldu
Hic iyi degilim canim emzirmeyi birakmak zorunda kaldim.4 gun oldu gogusler hala duzelmedi.uclarindan sut gibi iltihap akmaya baslamisti.cocugu zehirlemek istemedim.gerci yine direnicektim ama dis agrisi yasiyorum biyandan da.diger oglumda 8 aylikken yasadigimi bunda cok erken yasadim.antibiyotik kullanmak zorunda kaldim.gunlerdir deliriyorum dis agrisindan hala gecmedi.cok uzuluyorum bu yuzden.hamilelik oncesi 1 tane bile curugum yoktu.kontrole gitmistim.28.haftadamda iki kok disim curudu.o kadar da dis bakimina ozen gosteren biriyim.dislerimi 2 defa mutlaka fircalarim.niye boyle oluyo bi anlam veremiyorum.2 cocugumu da bu yuzden emziremedim ama digeri yine 8 ay anne sutu icebildi.bu kuzum o kadarda sansli degilmis malesef..

Siz nasilsiniz. Umarim hersey yolundadir

Cok gecmis olsun canım ya çok üzüldüm inşallah en kisa zamanda duzelir tekrar süt verebilirsin rabbim şifa versin

Canım benim çok geçmiş olsun yaa
İyileşir elbet emzirirsin canım şimdi böyle diye böyle kalmaz heralde di mi?inşallah iyileşir biran önce de emzirirsin bebişini dur bakalım hemen umutsuzlanma.

İnan benim de doğumdan sonra dişlerim ağrımaya başladı.önce hiç bi şey yoktu.fırçalamaktan değil de, ben az tüketmiştim biraz süt ürünlerini ona yordum.kalsiyumlar da bebişlere
gitti.seninki de belki ondandır.

Biz iyiyiz şükür, uykusuz gecelere alışmaya çalışıyoruz...

Sagol canim.insallah gecse de kurtulsam.digerinde kist olmustu.sanirim bu kez yine ayni.ilac bile fayda etmiyo.3 gun direndim dis agrisiyla enzirmek icin ama dayanilir gibi degil suan.3-4 saatte bi ilac iciyorum banamisin demiyo.dogum sancisindan beter ya.inan dogumda bu kadar sanci cekmedim.

H Hasnur cok sevindim canim senin adina.insallah birdaha hic ayrilmak zorunda kalmazsin canim evinden.

Q Qwest canim gecmis olsun size de.simdi nasil bebis?

Susam-cik canim sen nasilsin ne alemdesin?daha gitmemis hamilelik takvimin.bi seninki kaldi.

B bioc nasilsin canim.dogum yaptin mi?

Canim cok tesekkur ederim.insallah ama benim pek duzelecek gibi degil malesef.
Senin bebis nasil oldu.cok gecmis olsun canim
Sana da cok gecmis olsun canim simdide disle bogusuyorsun cok zor gerçekten bilirim onun agrisini benimki hala hasta bende hastalandm üstüne grip olmusum atlatmaya calisiorum hata yapdm sapkasini cikartarak hala onun pismanligini yasiyorum :-(

Ayni canim ya ilaclari kullaniyoruz biraz fark var gibi ama genzi hala tikali belli emerken zorlaniyor atlaticaz inşallah en kisa zamanda sen nasilsin iyilestin mi biraz daha
Valla her geçen gün daha çok hissediyorum dikislerim şişlikler ağrıları sizilari
Ama Allahin izniyle hepimiz atlaticaz
Üzülme o kadar şapka için
Bir şapka çıkarmakla o kadar yıkanmaz
Almıştır illaki havalar değişik altını açıyoruz giyindiriyoruz yıkıyoruz

Evet canım yani hala dogurmadin olacaktın oysa çocuk 2 haftalık
Fazla aceleci çıktı
Cok gecmis olsun canim
Tuzlu su ile gargara yap istersen
Belki biraz faydası olur.
Sütten de hemen ümidini kesme goguslerini açıkta bırak ki iykessin
Sakin pedde kullanma çok azdiriyor imis yaralari

Dostlar mastit diye bisey var duymuşsunuzdur belki
Dun gece beni bi sitma aldı
Aşırı zor bir gece oldu benim için
Halk Arasında süt sitmasi da denirmiş
Grip gibiyim ama degilim
Sütüm abartı geldi atletizm pijamam yatak alez çarşaf ne varsa islanmis ustumu degistirdm o da islandi
Yaşayan var mı böyle

Canım ablam olmuştu
Çok şiş mi göğüslerin taş gibi
Bi de yanar mastitte
Allah korusun kanallar tıkanır
Geliyo o zaman senin sütün
Eğer yanıyo ve taş gibi sertse hemen sağ sütünü
Hastanenden kiralayabilirsim bi ara sor
Masaj yap göğüslerine sertlikleri aç
Güzelce boşalt göğüslerini
Sıcak uygulama da yapabilirsin
Benim de başlarda öyle olur gibi oldu başlangıç aşaması
2 kere hastaneden kiralafım sonra pompa aldım elektrikli sertleştikçe sağdım
Bu dediklerimi yaptım şükür rahatladım
Şimdi minnak güçlendi hepsini çekiyo:)
Allah korusun çok zor bi şey

Hem de ne yanmak ne taş gibi öldüm sonra o aktıkça
Çocuk emdikce hafifledi olmaması için sağmak mi gerekir illa pompa ilemi elimiz yeterli gelmez mi

Kızlar kaynana bitti gorumce gitti şimdi de ust komşum var
Zamanında o hırsızlık olayı vs de çok yanimda oldu
Bebek doğduğu günden beri saat bir civeri çocuğunu okuldan alinca donuste kapiyi çalıyor içeri giriyor uyuyan çocuğumu kucağına alıp opuyor ki biliyorsunuz bebegim,2.5kg daha canı ne ki enfeksiyon ile bogussun.neyse bu bir oldu iki oldu dun acmadim
Birde zile musade etmiyor din dan dön calsin din diyor bes on kere basıyor
Ben mi kötü insanım yoksa hata değil mi her dak gelmesi ya
Sabaha kadar uyumadi çocuk diyorum uykuya ihtiyacım var diyorum
Sinirden uyuyamiyorum şimdi de
Her gün aynı muhabbet
Bir de tlf açıp yaşıyor musun diyor
Gece barda eglenmedik ya

Koton prenses kaderdene varsa kızlar teşekkür ederim ikinize de.doğum yaptım çarşamba günü ama bebegi sadece bir gün tutabildim kucağımda.suni sancı bebegimde stres yaptı kalp ritmi bozuldu.dünden beri hastanede takip altinda ben emzirmeye gidip geliyorum.sagip verdigim sütleri dr lar begenmiyo cunku kan karisiyo anlamadigkm bi sekilde.surekli bulanik renkteler.ugrasiyorum oyle.sizler nasilsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…