2016 ocakta hamile olduğunu öğrenenler

Hayırlı olsun canım
Nasil kan karışıyor meme ucundan mi

Hem de ne yanmak ne taş gibi öldüm sonra o aktıkça
Çocuk emdikce hafifledi olmaması için sağmak mi gerekir illa pompa ilemi elimiz yeterli gelmez mi

Düzenli ve sık emiyosa hafifler canım maşallah da eğer aynı şikayetlerin olursa sağman çok iyi olur.ellerinle kontrol ey göğüslerini sert yerler belli olur varsa masajla yumuşat tehlikeli Allah korusun.bebeğin yeterli gelmiyosa elin hiç gelmez canım onlar daha kuvvetli çekiyolar..

Peki ne marka aldin nasıl bisey pompa?
Ben bu arada esim dr un verdiği nemlendiriciyi bulamayınca dediğini aldim; çok güzel gerçekten.
Teşekkür ederim sana

Canım çok geçmiş olsun inşallah biran önce alırsın kucağına bebeğini.normal mi oldu doğum?nasıl bulanık hakkaten?Allah yardımcınız olsun canım

Peki ne marka aldin nasıl bisey pompa?
Ben bu arada esim dr un verdiği nemlendiriciyi bulamayınca dediğini aldim; çok güzel gerçekten.
Teşekkür ederim sana

Rica ederim canım.lansinoh tekli elektrikli pompa.internetten bakabilirsin.vakumluyo sütünü çekiyo, dolapta saklıyosun, istediğinde çözdürüp biberonla veriyosun bebişe.kaç ml sütün çıkıyo onu da görmüş olursun..ama ilk etapta dediğim gibi doğum yaptığın hastanede vardır muhtemelen süt sağma makinesi, cüzi bi fiyata kiralayabilirsin.gerçi sonradan çalışacaksın di mi, işe giderken daha çok kullanacağız çünkü inşallah bi sıkıntı olmazsa..

Coook gecmis.olsun cnm

Acmayiver kapiyi canim ben olsam ole yaparim uyumusum de zili duymadim de cocuga yazik ya pis pis opuyo birakio ben bile bazen evde olsam bile evde degilim diyorum çünkü cok uykusuzum bizim apartman yeni dogan dolu milletinki ole bi uyuyo ki herkez cin gibi bana sana nolmus diolar aksi gibi onlar varken uyuyunca benimki bana inanasi gelmio uykusuz kaldigima

Canim oncelikle bebegin hayirli olsun allah hayirli uzun ömürler versin inşallah vede çok geçmiş olsun inşallah en kisa zamanda kucagina alirsin uzuldum acikcasi

Selam anneler biz 13 gunluk.olduk 2 gun sonra d vitaminine baslayacagiz ama hangi markayi kullanacagima karar veremedm her marka icin farkli sey soyluyorlar siz hangi marka kullaniyrsnz hangisi iyi acaba

B bioc cok gecmis olsun canim.nasil gecti dogumun?sen nasilsin?
Insallah bebisi en kisa zamanda alirsin kucagina.artik herkes dogum yaptigina gore topikte bekledigimiz kimse kalmadi.cok sukur hepimiz kurtulduk.

Susam-cik canim seninde nedir bunlardan cektigin ya.ne gerizekali bi kadin o oyle.uyuyan cocuk uyandirilir mi? Huysuz olup cikacak ondan sonra.tavrini koy canim yoksa ceremesini sen cekeceksin.ben cidden cok katiyim bu konuda.ilk cocugumda esimle cok kavga ederdik.isten gelip uyandirmaya kalkiyodu gecenin bi yarisi ozluyorum diye.izin vermezdim.sonra sonra bana hak vermisti.simdi bunda daha bilincli hic oyle seylere kalkismiyo.ben esime bile izin vermezken elalemin kadinina hic musade etmem.hem el kadar bebek ya opmek nedir.

Selam anneler biz 13 gunluk.olduk 2 gun sonra d vitaminine baslayacagiz ama hangi markayi kullanacagima karar veremedm her marka icin farkli sey soyluyorlar siz hangi marka kullaniyrsnz hangisi iyi acaba
Canm sağlık ocağı monovit verdi bize onu kullaniyoruz biz

Herkese günaydın kızlar
Sezeryan olan arkadaşlar bugün 1 aylık olduk biz hala kanamam ve arada pıhtılar devam ediyor. Kasıklarımda da ağrı oluyo arada sizşn de öyle mi?ne zaman geçer acaba?

Canım çok geçmiş olsun inşallah biran
Herkese günaydın kızlar
Sezeryan olan arkadaşlar bugün 1 aylık olduk biz hala kanamam ve arada pıhtılar devam ediyor. Kasıklarımda da ağrı oluyo arada sizşn de öyle mi?ne zaman geçer acaba?
Benim de 15 günlük arada saka gibi geliyor
Ben de soracaktim ama ben gelince rahat liyorum canim önce midem agriyor sonra kanama oluyor
Dr una mesaj atmistim 1 hafta oldu kanamam bitti
O da demesin mi daha ne istiyorsun kanamadan kork
İyi dedim oh; aksamina bir geldi
;
Bir daha aramadim da dr u
Senin ağrı oluyor mu kanamadan once

Herkese günaydın kızlar
Gunaydin canim bizde 1 ay 2 gunluguz benim kanamam kesileli cok oldu 1 haftadan sonra çok az gelmeye başladı suan da bole damla damla gelio pecete koyuyorum sadece sizin baya gelmiş

Kanama genel olarak az çok şeklinde devam ediyor ağrı arada geliyor cAnım.40ımız çıkınca gideceğiz bakalım dr a o zamana ne olacak dr ne diyecek

Gunaydin canim bizde 1 ay 2 gunluguz benim kanamam kesileli cok oldu 1 haftadan sonra çok az gelmeye başladı suan da bole damla damla gelio pecete koyuyorum sadece sizin baya gelmiş

Hakkaten senin erken azalmış demek bünyeden bünyeye fark ediyor.adet kanaması da öyle ya..

Evet canim bende saskinim ama hastanede benim karnima bastirdilar fena halde ben resmen inlettim bagirmakdan canimi cok acittilar ilk gün belki ondandir diyorum

Canim dr a mesaj attim dediki 60 güne kadar kanama normal
Akintim var fitil söylemiş
Kullansammi kullanmadan mi bilemedim
O çocuğu da dusunup vermiştir dimi

Dostlar sitma tuttu gogsumden sandim
Terledim antibiyotik den dedim
Ama sanırım grip oluyorum
Sizce acilde bize verilebilecek ilaç var mıdır
Minoset çok rahatlatıyor onla uyuyabiliyorum ama
kaderdene varsa ve softwind sizlerinde rahim ağrısı oldu mu emzirirken
Sanki her emmede tekrar kesiyorlar beni

Q Qwest doktorunuz 15 günlük olunca d vitaminin yanında gaz damlası da verdi mi
Bugun kizcagzim bi uyumuyorum
Sağlık ocağındaki hemşire biogaia kullan dedi ama ne yapayım tecrübeli annelerimiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…