Hayırlı olsun canımKoton prenses kaderdene varsa kızlar teşekkür ederim ikinize de.doğum yaptım çarşamba günü ama bebegi sadece bir gün tutabildim kucağımda.suni sancı bebegimde stres yaptı kalp ritmi bozuldu.dünden beri hastanede takip altinda ben emzirmeye gidip geliyorum.sagip verdigim sütleri dr lar begenmiyo cunku kan karisiyo anlamadigkm bi sekilde.surekli bulanik renkteler.ugrasiyorum oyle.sizler nasilsiniz
Hem de ne yanmak ne taş gibi öldüm sonra o aktıkça
Çocuk emdikce hafifledi olmaması için sağmak mi gerekir illa pompa ilemi elimiz yeterli gelmez mi
Peki ne marka aldin nasıl bisey pompa?Düzenli ve sık emiyosa hafifler canım maşallah da eğer aynı şikayetlerin olursa sağman çok iyi olur.ellerinle kontrol ey göğüslerini sert yerler belli olur varsa masajla yumuşat tehlikeli Allah korusun.bebeğin yeterli gelmiyosa elin hiç gelmez canım onlar daha kuvvetli çekiyolar..
Koton prenses kaderdene varsa kızlar teşekkür ederim ikinize de.doğum yaptım çarşamba günü ama bebegi sadece bir gün tutabildim kucağımda.suni sancı bebegimde stres yaptı kalp ritmi bozuldu.dünden beri hastanede takip altinda ben emzirmeye gidip geliyorum.sagip verdigim sütleri dr lar begenmiyo cunku kan karisiyo anlamadigkm bi sekilde.surekli bulanik renkteler.ugrasiyorum oyle.sizler nasilsiniz
Peki ne marka aldin nasıl bisey pompa?
Ben bu arada esim dr un verdiği nemlendiriciyi bulamayınca dediğini aldim; çok güzel gerçekten.
Teşekkür ederim sana
Coook gecmis.olsun cnmKoton prenses kaderdene varsa kızlar teşekkür ederim ikinize de.doğum yaptım çarşamba günü ama bebegi sadece bir gün tutabildim kucağımda.suni sancı bebegimde stres yaptı kalp ritmi bozuldu.dünden beri hastanede takip altinda ben emzirmeye gidip geliyorum.sagip verdigim sütleri dr lar begenmiyo cunku kan karisiyo anlamadigkm bi sekilde.surekli bulanik renkteler.ugrasiyorum oyle.sizler nasilsiniz
Acmayiver kapiyi canim ben olsam ole yaparim uyumusum de zili duymadim de cocuga yazik ya pis pis opuyo birakio ben bile bazen evde olsam bile evde degilim diyorum çünkü cok uykusuzum bizim apartman yeni dogan dolu milletinki ole bi uyuyo ki herkez cin gibi bana sana nolmus diolar aksi gibi onlar varken uyuyunca benimki bana inanasi gelmio uykusuz kaldigimaKızlar kaynana bitti gorumce gitti şimdi de ust komşum var
Zamanında o hırsızlık olayı vs de çok yanimda oldu
Bebek doğduğu günden beri saat bir civeri çocuğunu okuldan alinca donuste kapiyi çalıyor içeri giriyor uyuyan çocuğumu kucağına alıp opuyor ki biliyorsunuz bebegim,2.5kg daha canı ne ki enfeksiyon ile bogussun.neyse bu bir oldu iki oldu dun acmadim
Birde zile musade etmiyor din dan dön calsin din diyor bes on kere basıyor
Ben mi kötü insanım yoksa hata değil mi her dak gelmesi ya
Sabaha kadar uyumadi çocuk diyorum uykuya ihtiyacım var diyorum
Sinirden uyuyamiyorum şimdi de
Her gün aynı muhabbet
Bir de tlf açıp yaşıyor musun diyor
Gece barda eglenmedik ya
Canim oncelikle bebegin hayirli olsun allah hayirli uzun ömürler versin inşallah vede çok geçmiş olsun inşallah en kisa zamanda kucagina alirsin uzuldum acikcasiKoton prenses kaderdene varsa kızlar teşekkür ederim ikinize de.doğum yaptım çarşamba günü ama bebegi sadece bir gün tutabildim kucağımda.suni sancı bebegimde stres yaptı kalp ritmi bozuldu.dünden beri hastanede takip altinda ben emzirmeye gidip geliyorum.sagip verdigim sütleri dr lar begenmiyo cunku kan karisiyo anlamadigkm bi sekilde.surekli bulanik renkteler.ugrasiyorum oyle.sizler nasilsiniz
Canm sağlık ocağı monovit verdi bize onu kullaniyoruz bizSelam anneler biz 13 gunluk.olduk 2 gun sonra d vitaminine baslayacagiz ama hangi markayi kullanacagima karar veremedm her marka icin farkli sey soyluyorlar siz hangi marka kullaniyrsnz hangisi iyi acaba
Canım çok geçmiş olsun inşallah biran
Benim de 15 günlük arada saka gibi geliyorHerkese günaydın kızlar
Sezeryan olan arkadaşlar bugün 1 aylık olduk biz hala kanamam ve arada pıhtılar devam ediyor. Kasıklarımda da ağrı oluyo arada sizşn de öyle mi?ne zaman geçer acaba?
Gunaydin canim bizde 1 ay 2 gunluguz benim kanamam kesileli cok oldu 1 haftadan sonra çok az gelmeye başladı suan da bole damla damla gelio pecete koyuyorum sadece sizin baya gelmişHerkese günaydın kızlar
Sezeryan olan arkadaşlar bugün 1 aylık olduk biz hala kanamam ve arada pıhtılar devam ediyor. Kasıklarımda da ağrı oluyo arada sizşn de öyle mi?ne zaman geçer acaba?
Benim de 15 günlük arada saka gibi geliyor
Ben de soracaktim ama ben gelince rahat liyorum canim önce midem agriyor sonra kanama oluyor
Dr una mesaj atmistim 1 hafta oldu kanamam bitti
O da demesin mi daha ne istiyorsun kanamadan kork
İyi dedim oh; aksamina bir geldi
;
Bir daha aramadim da dr u
Senin ağrı oluyor mu kanamadan once
Gunaydin canim bizde 1 ay 2 gunluguz benim kanamam kesileli cok oldu 1 haftadan sonra çok az gelmeye başladı suan da bole damla damla gelio pecete koyuyorum sadece sizin baya gelmiş
Evet canim bende saskinim ama hastanede benim karnima bastirdilar fena halde ben resmen inlettim bagirmakdan canimi cok acittilar ilk gün belki ondandir diyorumKanama genel olarak az çok şeklinde devam ediyor ağrı arada geliyor cAnım.40ımız çıkınca gideceğiz bakalım dr a o zamana ne olacak dr ne diyecek
Hakkaten senin erken azalmış demek bünyeden bünyeye fark ediyor.adet kanaması da öyle ya..
Kanama genel olarak az çok şeklinde devam ediyor ağrı arada geliyor cAnım.40ımız çıkınca gideceğiz bakalım dr a o zamana ne olacak dr ne diyecek
Hakkaten senin erken azalmış demek bünyeden bünyeye fark ediyor.adet kanaması da öyle ya..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?