2016 ocakta hamile olduğunu öğrenenler

Can'ım bende 6haftaligim dün bebeğimi kesesini gördüm kalp atışı icin iki hafta verdiler kimi erken duyuyo kimi çok geç merak etme
Cnm 6 haftalıkken duyuluyomus biz SAT a gore hesapladığımız için bebislerimiz küçük kaliyolar ben pazar gunu ( 7.5 haftalıkken ) gittim doktor daha 6.5 haftalık dedi ama kalp atışlarını duyduk

Ayy kızlar ben de biraz önce gördüm keseyi 14,9 mm. Geç döllenme olmuş sen 4+6 sın aslında dedi şaşırdım. 2 hafta sonra kalp atışı için gidicez. Hayırlısı olsun inşallah kızlar hepimizin Allah yardımcısı olsunnn çok heycanlıyım

gözünn aydınn cnmm aramızda 1 gun var

Evet cnm Allaha çok sukur işler yolunda kalp atışlarını duyduk sersem gibi baktık esimle Allah herkese o duyguyu yasatsin inşallah

Hayırlı olsun Allah kucağına almayı nasip etsin sağlıklı sıhhatli insallah

Can'ım kaç haftalıksın bende 6haftalıkken gıttım Bebegım ve keseyı gördüm ama kalp atışını duyamadım bıde alttan baktı ıkı hafta sonra gel dedı bakalım
Canım bnmde alttan baktı ama o zaman 5+4tü doktorun dediğine göre pazartesi 7+0 olcak bakalım bizimki görünecek miii

Bugün Kadın doğum uzmanına görünDüm. 5+5 dedi ultrasona soktu bişey gözükmüyor alttan muayene yapalım dedi izin vermedim bana dedi eğer dış gebelik var ise iç kanama geçirirsin biz bu tehlikeyi almıyoruz o zaman dedi ben de nasip hersey dedim haftaya yine cagirdi

Sizin alt muayene ile mi gördü yoksa ultrason da mı gorundu

vajinal ultrasonda görülmesi için hcg nin 1500 e , abdominal ultrasonda ise 2000-3000 e ulaşması gerekirmiş kızlar sabırlı olcaz yapcak bişi yok

Kızlar ben de çok uzun zamandır takip ediyodum 5 günlük gecikmem var adet olcakmisim gibi karnim agriyo B-hcg baktım hamileyim ama karın agrim var hala. Benim gibi olan var mi

Selam hayırlı uğurlu olsun inşallah bende 3 gün önce öğrendim bugün tekrar b-hcg yaptırdım garantilendi bugün adet olmam gereken gündü ve kasıklarım ağrıyor dr normal olduğunu söyledi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…