Cnm 6 haftalıkken duyuluyomus biz SAT a gore hesapladığımız için bebislerimiz küçük kaliyolar ben pazar gunu ( 7.5 haftalıkken ) gittim doktor daha 6.5 haftalık dedi ama kalp atışlarını duydukCan'ım bende 6haftaligim dün bebeğimi kesesini gördüm kalp atışı icin iki hafta verdiler kimi erken duyuyo kimi çok geç merak etme
gözünn aydınn cnmm aramızda 1 gun varMerhaba hanimlar bendecsali günü öğrendim hamileyim 5+0. Once ultrasondan bakti kesemizi gördük 2 hafta sonra gelin dedi. Kan testi cikmamisti aksam üzeri cikti netten baktim bthcg 11600 cikmis cok yüksek geldi bana. 2.gebeligim bi kizim var
Evet cnm Allaha çok sukur işler yolunda kalp atışlarını duyduk sersem gibi baktık esimleHamilelik belirtisi adet belirtisiyle hemen hemen aynı bende de çok kasık ağrısı olmuştu bugün olcam yarın olcam diye test yapmamıştım. 10 günden fazla olmuş sen yazalı umarım işler yolunda gitmiştir
Hayırlı olsun Allah kucağına almayı nasip etsin sağlıklı sıhhatli insallahMerhaba hanimlar bendecsali günü öğrendim hamileyim 5+0. Once ultrasondan bakti kesemizi gördük 2 hafta sonra gelin dedi. Kan testi cikmamisti aksam üzeri cikti netten baktim bthcg 11600 cikmis cok yüksek geldi bana. 2.gebeligim bi kizim var
Evet canım seni dinledim bugün sordum dr a iyotlu folik asit verdi bana da folic iod. Vesile oldun canımAllah razı olsunn.iyotlu daha faydalıymış da cnm yazdım farkını sen de bir oku istersen
Canım bnmde alttan baktı ama o zaman 5+4tü doktorun dediğine göre pazartesi 7+0 olcak bakalım bizimki görünecek miiiCan'ım kaç haftalıksın bende 6haftalıkken gıttım Bebegım ve keseyı gördüm ama kalp atışını duyamadım bıde alttan baktı ıkı hafta sonra gel dedı bakalım
Sizin alt muayene ile mi gördü yoksa ultrason da mı gorunduAyy kızlar ben de biraz önce gördüm keseyi 14,9 mm. Geç döllenme olmuş sen 4+6 sın aslında dedi şaşırdım. 2 hafta sonra kalp atışı için gidicez. Hayırlısı olsun inşallah kızlar hepimizin Allah yardımcısı olsunnn çok heycanlıyım
Benım alttan ultrasonla Bebek göründü okadarda kotu bısey degılSizin alt muayene ile mi gördü yoksa ultrason da mı gorundu
Görünür ıns Can'ım kalp atışlarını duyarız ben salı gunu gıdecez bakalımCanım bnmde alttan baktı ama o zaman 5+4tü doktorun dediğine göre pazartesi 7+0 olcak bakalım bizimki görünecek miii
Ultrasonda göründü benim karından. Alttan hiç bakmıyo, teklif bile etmedi.Sizin alt muayene ile mi gördü yoksa ultrason da mı gorundu
Benim bugün gözükmedi de gozukmeme olasılığı var mi acabaUltrasonda göründü benim karından. Alttan hiç bakmıyo, teklif bile etmedi.
Benim 5.hafta kese gözüktü 6.hafta kalp atışı duyuldu bebek de gözüktüKalp atislari kacinci ayda kesin duyuluyor kizlar..6 mi 7 mi
Kızlar ben de çok uzun zamandır takip ediyodum 5 günlük gecikmem var adet olcakmisim gibi karnim agriyo B-hcg baktım hamileyim ama karın agrim var hala. Benim gibi olan var mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?