Evet canim bende saskinim ama hastanede benim karnima bastirdilar fena halde ben resmen inlettim bagirmakdan canimi cok acittilar ilk gün belki ondandir diyorum
Canim dr a mesaj attim dediki 60 güne kadar kanama normal
Akintim var fitil söylemiş
Kullansammi kullanmadan mi bilemedim
O çocuğu da dusunup vermiştir dimi
Dostlar sitma tuttu gogsumden sandim
Terledim antibiyotik den dedim
Ama sanırım grip oluyorum
Sizce acilde bize verilebilecek ilaç var mıdır
Minoset çok rahatlatıyor onla uyuyabiliyorum ama
kaderdene varsa ve softwind sizlerinde rahim ağrısı oldu mu emzirirken
Sanki her emmede tekrar kesiyorlar beni
@Qwest doktorunuz 15 günlük olunca d vitaminin yanında gaz damlası da verdi mi
Bugun kizcagzim bi uyumuyorum
Sağlık ocağındaki hemşire biogaia kullan dedi ama ne yapayım tecrübeli annelerimiz
Bende ilk siralar oluyordu artik yok canim bu arada gecmis olsun bende gribim yeni yeni atlatiom parol aldm sadece acile gitsemde bisi yapmazlar sanmamDostlar sitma tuttu gogsumden sandim
Terledim antibiyotik den dedim
Ama sanırım grip oluyorum
Sizce acilde bize verilebilecek ilaç var mıdır
Minoset çok rahatlatıyor onla uyuyabiliyorum ama
kaderdene varsa ve softwind sizlerinde rahim ağrısı oldu mu emzirirken
Sanki her emmede tekrar kesiyorlar beni
Cok gecmis olsun canim iyiki gitmissin cok üzüldüm inşallah en kisa zamanda gecerDostlar dayanamadim doktora gittim
Uzman Dr vardı dahiliye
Maalesef mastit olmusum
On tane iğne yazdı hani şu tozlu olanlardan
Eşim neden olur falan dedi
Cok sık karşılaşıyoruz bu durumla dedi
Nolur dikkat edin kendinize
Zaten nasıl anlamamışim ki bi göğsüm minicik diğeri kafam kadar olmuş
İki iğne yaptılar yüz ustu yatinca taş gibi göğsüm
İyiki gittim dr a
Sagol canimCok gecmis olsun canim iyiki gitmissin cok üzüldüm inşallah en kisa zamanda gecer
Dostlar dayanamadim doktora gittim
Uzman Dr vardı dahiliye
Maalesef mastit olmusum
İyiki gittim dr a
Dahiliye ya hicbisi demedi zaten dr a ben dedim mastit oldum galiba diyeÇok geçmiş olsun canım benim tek taraflı olmuşsun ozaman..
Yine de o göğsü boşaltman lazım bi şey demedi mi dr?
Demek çok geliyo sütün maşallah, pompa kullansan rahat edersin bence
Canim ya icim ciz etti o denli acimasina rabbim sifa versin en kisa zamanda inşallah acilarin dinerDahiliye ya hicbisi demedi zaten dr a ben dedim mastit oldum galiba diye
Pzt kadın doğum druma ulasacagim bakalım
Pompa suan cesaret edemedim canim baya açıyor iğneler hafifletirse dayanabilirim belki
Dahiliye ya hicbisi demedi zaten dr a ben dedim mastit oldum galiba diye
Pzt kadın doğum druma ulasacagim bakalım
Pompa suan cesaret edemedim canim baya açıyor iğneler hafifletirse dayanabilirim belki
Çok geçmiş olsun canIM. Bende mastit oldum .dün mahvoldum üşüme halsizlik vs . Göğsüm aciyordu sertti ama hiç anlamadım bugün farkettim sagdim masaj yaparak iltihap aktı hala çok halsizim bitkinim. Yarın bende kadın doğuma gitmeyi düşünüyorum.Dostlar dayanamadim doktora gittim
Uzman Dr vardı dahiliye
Maalesef mastit olmusum
İyiki gittim dr a
Yok canım zaten kadın dogumcu ateşin çıkarsa dr. A git dedi:)Git git muhakkak kendi dr una.ulaş bi şekilde canım.dahiliyeci ne anlar ki.
Allah acil şifanı versin..
Canim mastit tıkanmasıÇok geçmiş olsun canIM. Bende mastit oldum .dün mahvoldum üşüme halsizlik vs . Göğsüm aciyordu sertti ama hiç anlamadım bugün farkettim sagdim masaj yaparak iltihap aktı hala çok halsizim bitkinim. Yarın bende kadın doğuma gitmeyi düşünüyorum.
Yok canım zaten kadın dogumcu ateşin çıkarsa dr. A git dedi:)
Canim sanada cok gecmis olsun rabbim acil sifalar versin inşallah en kisa zamanda gecer ikinizindeÇok geçmiş olsun canIM. Bende mastit oldum .dün mahvoldum üşüme halsizlik vs . Göğsüm aciyordu sertti ama hiç anlamadım bugün farkettim sagdim masaj yaparak iltihap aktı hala çok halsizim bitkinim. Yarın bende kadın doğuma gitmeyi düşünüyorum.
Sende iltihap yok mu nasıl oluyor iltihaplı daha mı kötü .napmam lazimCanim mastit tıkanması
Bir de iltihap oldu mu apsesi oluyor aman diyim ihmal etme
Bir de akmıyor mubarek
Allahim bu ne dert diyedim var ama herşey bizim için
En büyük sevincin yavrum uyudu uzmedi beni çok şükür
Amin canım. Inşallah geçer ya ruh gibi geziyorum evin içinde.Canim sanada cok gecmis olsun rabbim acil sifalar versin inşallah en kisa zamanda gecer ikinizinde
Valla cancagzim benimki oyle dedi belki orada mesaj olarak diye anlaşamadık ama bana öyle dedi ateşin çıkarsa dr a basvurunAa kadın doğumcu bakmıyo mu mastite?kim bakıyo, dahiliyeci mi?yani bu durumlarda kime gitmeliyiz?
İçinde varsa bilemem canim zaten deri altı meme dokusu iltihaanmsi mastitin açıklaması ama öyle iltihp aktı deyince benim saf süt geliyorSende iltihap yok mu nasıl oluyor iltihaplı daha mı kötü .napmam lazim
Canim gidip lansinoh tekli elektrikli pompa aldimAa kadın doğumcu bakmıyo mu mastite?kim bakıyo, dahiliyeci mi?yani bu durumlarda kime gitmeliyiz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?