2016 ocakta hamile olduğunu öğrenenler

Ah canım hiç derdim yokmus gibi
İğne ilaçla ayaktayim
Aramis kaç kere annem açmış telefonunu diyormuş ki ne yine mi uyuyorlar diyormuş
Allah hepimizi iyi insanlarla karsilastirsin

Canım şimdi öncelikle göğsüne kahverengi bölgeye lansinoh sür ki tahriş etmesin pompa.uyarı fazıyla başladıktan bikaç dk sonra 1.seviyeye geçersin.alışınca da 2, 3 çekişi seni rahatsız etmeyecek seviyede devam edersin.son seviye yapma zorlama kendini.bebeğinin emmesine hangşsi yakınsa o seviyede yap.
Pompayı kahverengi bölgeyi içine alacak şekilde tam ortala ki kayarsa bi tuhaf oluyo göğsün sonra.asimetrik oluyo. Hava yapmayacak şekilde çok olmadan bastır.
Ben 15 er dk sağıyorum sağ ve sol toplam 30 dk.zaten hepsini bitirme elif kızıma da kalsın.
Akşama doğru yorulunca azaldığını göreceksin sütünün.90 ml tekindense çok fazla evet ama toplam 2sindense çok da değil.benim 2 sinden 150 ml sağdığım oldu senin zamanlarında.sonra bigün akşam sağmıştım 30 ml çıkmıştı
Ben düzenli sağmıyorum.senin zamanlarında böyle sıkıntım oldukça gece sağıyordum.gün içinde yine çok doluysa memişler 1 kere daha sağıyodum.ama bebişi muhakkak kendim emzirdim.o sütleri buzluğa attım.ben çok yorgun oldukça eşim çözdürüp biberonla verdi beni dinlendirdi.
Yanş zaten göğüslerinin rahatladığını sen anlarsın.maksat çok dolup sertleşip tıkanması.
Hayırlı olsun bu arads pompan:) hep aynı şeyler geliyor senle başımıza.
Çok sağarsan aventin süt saklama kaplarından alabilirsin onlardan memnunum ben.poşetler besin değerini öldürüyormuş.
Bir de her sağımdan sonra sabunlu sıcak suyla yıkayp kaynat aparatları bi yarım saat kadar bakteri olmasın Allah muhafaza.
Öpüyorum sizi...

Ah canım ben secilmisim demekki:)
Az önce geldi sırtıma bi vurdu bes dk içinde
Göğsüm mastit değil biseyi canim çekmesinden olmuş gelecekmis o vurduğu için
Neye uğradığımı sasirdm

Allah razı olsun senden canim. Evet senin izinden geliyorum:)
Kaynatmayi soyledim esim bi turlu musade etmedi yok erirmismis
Şimdi kaynatirim insaallah
Canim ben bu göğsü emzirmicem
Çocuk hep kustu sütü de döktum
Zaten diğeri fazlasıyla yetiyor
Yok tek gogusten geldi 90 ki gündüz o kadar emzirmeme rağmen
Ya ben bence surda hata yaptım aşırı komposto
Su
Süt
Ve lactamil süt yapıcı bisi ictim e çocuk altı aylık degilki 2 bucuk kilo canı var zaten ne emsin
Hep kaynananin süt yetiyor mu demeleri üzerine bunlar
O zaman abartmiyim sagmayi iki kere yeterli olur sanırım.
Sen de sadece sütü bosa harcamama adına mi aldın pompayi
Peki ne zaman azalma olur bu sütte
Ay psikolojik olarak sutten biktim
Net olmasa yemek yemeyi birakacaktim ama mastit en iyi su ile atılıyormuş
H Hasnur sen de hemen icmene devam et canim cunku vücudumuz bu iltihaplanma ile baş etme için savas içinde imis

Sen kaynat canım onlar ısıya dayanıklı malzemeden yapılıyo hiç bi şey olmaz.ben çok kaynattım.
Maşallah senin baya dolmuş sütün nazar değmesin, iltihaplanmadan heralde kusması.ama sen onu da sağ ki gitsin o iltihaplar.atarsın sağdığını .sonuçta o göğsün de doluyor boşaltman lazım ki yine tıkanmasın
Benim de çok şişmişti göğüslerim taş gibi olmaya yanmaya başladı.göğüs uçlarım zaten çok küçüktü bi de şişince bebeğim hiç ememedi.çok akıyodu bi de sütüm.sırılsıklam oluyodu her yerim.pedler de hemen dolup ağırlıktAn düşüyodu.
ondan aldım ben.ilk 2 hafta filan kullandım sanırım.şimdi 1 aylık olduk kullanmıyorum.uzun süre uyursa dolup geriliyo göğüslerim, onun dışında düzene girdi gibi.hala higöğüs pedi kullanıyorum ama.
Bi de evet ben de ilk zamanlar çok süt yapıcı şeyler yefim içtim.şimdi sadece günde 1 bardak rezene içiyorum.aazalma ondan mı yoksa bebeğim büyüdü daha mı çok emiyor bilmyorum canım..

Tamam canım. Evet bi buyuse insaallah. Her şey sabrımı deniyor bi hayatim dedim apartmandaki hanımlar asagda dedikodu yapmaktan yıktı ortaligi eşim de kayınpeder i almaya gitti tam gününü buldular. Ya sabır bakalım
Canim bugun d vitamini verdim ilk
O gaz vs yapar mı bebekte ilk zamanlar nasildi siz de durumlar

Canım sabret geçecek her şey Allah herkese niyetine göre verir O her şeyi görüyo sen sıkma canını boşver
İlk zamanlar zaten çok gaz olmuyo daha sonra çoğalıyo.vitamin gaz yapmaz diye biliyorum zira bize hiç bi şey yapmadı.çok gaz olursa gaz damlası alabilirsin dr una danış.bize kaleidon verdi iyi gibi.pırtları artırdı.
Bi de senin kuzu 2.5 kg dan artmıştır canım kilo almıştır sen öyle deme:)2haftayı devirmişsiniz bak..

İçinde varsa bilemem canim zaten deri altı meme dokusu iltihaanmsi mastitin açıklaması ama öyle iltihp aktı deyince benim saf süt geliyor
Benimde süt geliyor ama ağrıyan yere masaj yaptıkça sumukumsu iltihap geldi. Bir de o sagdigimi versem mi bebeğe bilemedim.

Canim oyle deme ben geceleri uyuyamadigim icin sutum azalmisdi şükür ki esim arada bakio 1 2 saat uyuyorm ve ben yemek de yiyemiodum gunduzleri de dahil simdi sabah esim gitmeden hemen kendime kahvalti hazirliom onunla ikindine kadar gidiom sonra yiyebilirsem yemek yiyom yiyp icemedigim ve uyuyamadigim icin bi anda ne oldugunu anlamadim mama aldim ama icmedi akilli sipam sonra komsum aklima girdi yok deme allah verir bereketini diye diye her gun beni yemege cagirmaya basladilar saolsunlar da yeni yeni duzene girebildik ilk gunler senin gibi agrio sizlio die yakiniodum azalsa diodum ama artik acisin da aksin yeterki diyorum rabbim sizleri nazardan korusun kimseye demeyin cok olduğunu ben dedim ve sorun oldu

Benimde süt geliyor ama ağrıyan yere masaj yaptıkça sumukumsu iltihap geldi. Bir de o sagdigimi versem mi bebeğe bilemedim.
Canim benim o kadar çok ki
Tek gogus sabahtan beri vakum gibi emiyor bitmedi bitmeyecek
Vermedim ben ama istersen ver
Emzirdim ben bugün o gogusten çünkü digeri berbat oldu ucu
Doktorlar bana emzir hiçbir sakıncası yok dedi
He o dediğin bende de oluyor
Uzuyor böyle süt dimi

Kizlar masallah nazara gideceksiniz bahsetmeyin kimselere de emsin bebisler doya doya.

Bu arada ben emzirmeyi birakali bugun tam 1 hafta oldu.goguslerim iyilesti.dis agrilarim da hafifledi 2 gundur 3-4 saatte ilac icmiyorum cok sukur.suan emzirebilecegim bi agri kesici kullanabiliyorum.ve bugun tekrar emzirmeyi denedim.sutum kesilmemis.damla damla da olsa geldi.o nedenle acayip mutluyum kizlar.makinayla cekmiycem ama o daha cok zarar verdi cok guclu cektigi icin.hamileyken kullandigim vitamini icmeye basliycam dislerim curumesin diye.bi sure de boyle deniycem bakalim.dua edin kizlar en azindan bi 3 ay emzirebileyim.

Canimm Rabbim benden alıp sana versin
Senin de en kısa zamanda düzene girsin insaallah

Haklisin canim
Söz dinlemek iyidir
Soylemem kimseye
Zaten sinirden aglicam
Kaynanama esim sütü çok o yüzden başka çocuk bulun diyor
Kadın bana bebek niye ağlıyor mama yapalim mi diyor
Duymamak için özel tıkaç yaptıracağım
Cocugu dudağının dibinden opuyor
Bi ben mi sakiniyorum kızlar?
Yoksa mıknatıs misali olumsuzluk cekiyorum. Lohusayim lohusa:)
İğneyi yaptırıp geldim de gözüm açık
Bir an önce buyusunler
Dış çıkartma falan tartışalım
Emeklerken dizleri acisin mesela
Önce kiminki anne diyecek
Bu arada yega softwind hasnur qwest kaderdenevarsa hep erkek bi ben kız dimi
Tam bi matmazel var ya:) pek kibar
Ben hiç öyle değilim kime çekti bilmem

Benim sutum o kadam yok canım hatta günde 1 2 sefer mama veriyorum.
O Uzama bende de oldu iltihap o işte. Bebege vermeye içim el vermedi .dökemedim de:))

Benim sutum o kadam yok canım hatta günde 1 2 sefer mama veriyorum.
O Uzama bende de oldu iltihap o işte. Bebege vermeye içim el vermedi .dökemedim de:))
Dr yani dahiliye ve bebek dr u emzir hiçbir sıkıntı yok dedi
Nettede çoğu emzir diyor
Bu arada ben yattim tuzlu olur diyor yok değildi
Yani sana kalan bir durum canim
softwind tecrübeli olduğu için doğru dedi aksama sagdim ml im bile çıkmadı makineyi kapattim:)
Yani o süt bir defaliga mahsus idi sanirim bakalım yarın ne olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…