2016 ocakta hamile olduğunu öğrenenler

Kızlar merhaba. Kaç gündür aklim burda yazdiklarinzi okuyamamistm.simdi okudum.Ben 15 saatlik yolculuga cikmak durumunda kaldim.Yolculk sonrasi hemen dktra gidp ultrasonla baktik.Kesem göründü 11.1mm idi 2 gün önce. Beta hcg 3191.35 çıktı. Deger bir haftaya göre artmış ve biz buna çok sevindik.Kalp atışı suanlik duyulmuyo 4haftalik gorunuyo dedi dktr. Haftaya yeniden doktora gdp hcg baktiracagm.düşük tehlikem oldugu icin haftada 2kere baktrmayi planliyorm kalp atışını duyana kadar.Sizlere tavsiyem önerilen dktra gidin.her dktr aynı olmuyor.

Kızlar merhaba. Kaç gündür aklim burda yazdiklarinzi okuyamamistm.simdi okudum.Ben 15 saatlik yolculuga cikmak durumunda kaldim.Yolculk sonrasi hemen dktra gidp ultrasonla baktik.Kesem göründü 11.1mm idi 2 gün önce. Beta hcg 3191.35 çıktı. Deger bir haftaya göre artmış ve biz buna çok sevindik.Kalp atışı suanlik duyulmuyo 4haftalik gorunuyo dedi dktr. Haftaya yeniden doktora gdp hcg baktiracagm.düşük tehlikem oldugu icin haftada 2kere baktrmayi planliyorm kalp atışını duyana kadar.Sizlere tavsiyem önerilen dktra gidin.her dktr aynı olmuyor.

Ben bu forumdan epey bilgi aldim ve nacizane bildiklerimi de yeni gebelerle paylaşmak isterim.ilk gebeligm bilmedgmz nedenden sonlandi 5haftalikken.ama bunda gebe oldugumu bilmeden kendmi fazla yormam, ağır poşet tasimam,evde temzlik yapmam ve yorucu bir yolculuga cikmam etkili oldu sanirm.Tavsiyem bebek planlaniyorsa kesinlikle dikkat edin bunlara.ve mutlaka folik asite gebelikten önce başlayın. Gebe olacagimi bu ay anladim.ilkinde de cok sık ve ani cisim geliyodu ve tuvalete zor yetisiyordm.bunda da aynisi oldu.deneyimleyince ogrendim.Ayrica sag kasigima ara ara sokulmalar oldu.Suan mide bulantim yok ama aç kalamiyorm acı tat oluyo agzimda.Cok gaz problemi yasiyorm sizler gbi.sanirm genel sikayet Ayrica ben gunde 2lt yakin su icmeye gayret ediyorum.1kase yogurt ve 1batdak taze süt mutlaka iciyorm.

Bir arkadasimin idrar yollari iltihabindan bahsetmis.benim kuzenim ilk bebeginde bunu ihmal ettigi icin enfeksiyon bebege de bulasmis ve dogumdan sonra 1hafta bebek hastanede kaldi.sizde de bu tarz şikayet varsa mutlaka dkra belirtin ve tahlil isteyin.ilacla bu problem hallediliyomus.kuzenim 2.bebegine hamile ve simdi tedbirini aldi ilac aliyo.
Dkktr ultrasonda 4haftalik dedi ama ben daha donanimli bir hastanede baktiracagm haftaya. Bazi hast cihazlarindan cihazlarina 1-2 hafta dogruluk degisebiliyormus.Ben de muhtemelen adet dönemime yakin yumurtluyorum.Oyle demisti doktor.gebelik ondan eksik hafta çıktı bnm hesabimdan.zaman gecmek bilmiyor bir an once 3ayj atlatsak hayirlisyla.bol bol dinkeniyorm ve su iciyorum.Allahtan okullar tatil de ders anlatmak zorunda degim :) Hepimize Allahm saglikli brbekler

Benim bugün gözükmedi de gozukmeme olasılığı var mi acaba
Canım biz de 6. Haftadayız diye hesaplamıştık, geç yumurtlamışsın 4+6 sın dedi dün.biz de kalp atışını bekliyoduk hcg ye göre.belki sen de geç yumurtlamışsındır çoğu kadında oluyomuş. İçini ferah tut. Nezaman gidiceksin bidaha?

Kızlar napıcam ben işteyim şu an midem bulanıyo başım dönüyo nasıl başedicem hadi bugün izin alim dicem 9 ay napıcam böyle, evde olup yatmaya okadar ihtiyacım var ki, dua edin nolur .. Hepimize Allah kolaylık versin

Merhaba arkadaşlar
Önceden infertilite sayfalarını takip eden ben çok şükür ki Rabb'ime artık hamilelik sayfalarını takip edicem. Rabbim sağsalim bebeklerinize kavuşmayı nasip etsin inş

İki uc haftaya karindan duyulur dedi ama vajinal olark duyulurmuş..ben onu istemiyorum... Karindan baktiricam insaallah☺

Vajonal ultrason zararlimi kizlar bilhiniz varm

Kızlar, iki kere vajinal ultrasona girdim şimdiye kadar, çok kısa sürüyor ve rahat geçiyor, acı ya da ağrı vermiyor, bebeğe de bir zararı yok, gönlünüzü ferah tutun, doktorunuza güvenin. Riskli bir şeyi asla önermezler zaten, hiç merak etmeyin.

Kalp atislari kacinci ayda kesin duyuluyor kizlar..6 mi 7 mi

Heyecandan hafta yerine ay yazmışsın ama evet haklısın :) 6.-7. haftada duyuluyor. Doktorum 5. haftada bile duyulabildiğini söyledi. Artık nasıl güçlü bir aslan parçası varsa içeride :)

leblebi ye canım bana çok iyi geldi sabah annem verdi.

Bebeğim 4 gün sonra 2 aylık olacak (8 hafta dolacak yani) ve nerdeyse 2 aydır her gün, saat başı su gibi burnum akıyor! Artık o kadar alıştım ki bu duruma, ama keşke bitse artık.. Bu durumu yaşayan var mı? Geçiyor mu ilerleyen günlerde acaba?? Kesinlikle alerjik ya da viral değil, tamamen gebeliğe bağlı bu, öyle hissediyorum. Başka mantıklı bir açıklaması yok çünkü, değişen başka hiçbir şey olmadı çünkü hayatımda...

Canım benim ilk zamanlarda çok daha yoğundu şimdi daha azaldı ama hala peçetem eksik olmaz yanımdan. Ki ben 1 aylığım herkeste değişiyomuş.
Şimdi şöyle ki bu gebelik nezlesi. Araştırabilirsin. Benim burnum da çok tıkanıyo, sende nasıl bilmiyorum. Gebelikte artan hırmon ve kan basıncından oluyomuş. Geçmiş olsun. Gece odanı nemli tut, kaloriferlerin üstüne okaliptus yağlı su koy,bol c vitamini al, okyanus suyu, sinüs rinse falan idare etmeye çalış. Biliyorum çok zor, çok geçmiş olsunnn

çok sağol, araştıracağım bunu

cubuk kraker yee cok ıyı gelıo o bennm öğleden snraa azcık bulntım oluo yıyorm ıyı gellıo bas dönmesıde cok kötü bıyere odaklandgm zmn oluo tansıyon düşer ggbıı dıkkat et

Heyecandan hafta yerine ay yazmışsın ama evet haklısın :) 6.-7. haftada duyuluyor. Doktorum 5. haftada bile duyulabildiğini söyledi. Artık nasıl güçlü bir aslan parçası varsa içeride :)
hayya maasallah bende bugun 5+0 oldum dün gördük keseyı cok şükür 7. hafta cagırdı 15 gun sonraaa inşallah duyarımm bende

Canım hayırlı olsun, ben de 25 ocakta 6. haftamdayım diye gittim, doktor karından usg ile12 mm kese gördü ve geç döllenme 4+2 desin dedi. 2 hafta sonra kalp atışları için çağırdı, 28 ocakta tekrar başka bir hastaneye gittim, 13 mm kese ölçtü ve 5+2 sin dedi, kalp atışlarını duymadan sata göre ve kese boyutuna göre söylediğimiz tahminler illaki sapıyor dedi. İnşallah sağlıklı sıhhatli bebeklerimizi kucaklarımıza alırız. Ben artık 2 hafta sonra gideceğim doktora.

Hayrli olsun herkesin gebeliği. Toxoplasma tahlileri yapan var mı özelde ücreti ne kadar acaba sadece toksoplasma godıı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…