- 24 Ağustos 2015
- 629
- 543
- 103
- 38
Canım çok sağol ya alıcam akşam zula yapıcam, evet evet tansiyon da düşer gibi oluyo, şeker de. Ben öyle olunca bi şeyler yiyorum toparlıyorum, malum minişler bizde ne varsa onu alıyolar, takviye çok önemli az ve sık yemeliyizAllah ım hepimize kolaylıklar versincubuk kraker yee cok ıyı gelıo o bennm öğleden snraa azcık bulntım oluo yıyorm ıyı gellıo bas dönmesıde cok kötü bıyere odaklandgm zmn oluo tansıyon düşer ggbıı dıkkat et
doktorum bana dedı dun gunde 2 lt su ıc su cok önmlı dedı ztn benmde bogazlarm dudaklarmm falan kupkuru hep ıcıormm krakerı mutlaka all hayat kurtarıcııCanım çok sağol ya alıcam akşam zula yapıcam, evet evet tansiyon da düşer gibi oluyo, şeker de. Ben öyle olunca bi şeyler yiyorum toparlıyorum, malum minişler bizde ne varsa onu alıyolar, takviye çok önemli az ve sık yemeliyizAllah ım hepimize kolaylıklar versin
Evet canım çok sağol alıcam. Ben önce de içemezdim su, şimdi de günde zorla ancak 1 lt içebiliyorum. Zaten sürekli wc ye gidiyorum, e bi de en az 2 bardak da süt içilcek, hadi meyve de muhakkak of şişiyorum var ya. İnan normal yemek saatinde hiç acıkamıyorum. Bi de midem bulanıyo. Rabbim yardımcımız olsun ne zormuş.Çok şükür varken yiyemiyoruz Allah ım olmayanlara da versin.Bi de maden suyu da içilmeliymiş canım mineralli yadoktorum bana dedı dun gunde 2 lt su ıc su cok önmlı dedı ztn benmde bogazlarm dudaklarmm falan kupkuru hep ıcıormm krakerı mutlaka all hayat kurtarıcıı
hımm bakk onu bılmıodum alırım ıcerım onuda bende heraksamm duzenlı bır aydır süt içiodum hatta bazen bal bazende türk kahvesı atıoum ıcıne tavsıye ederm sanada bendde anca 1 lt ıcıormdur kesın suyuEvet canım çok sağol alıcam. Ben önce de içemezdim su, şimdi de günde zorla ancak 1 lt içebiliyorum. Zaten sürekli wc ye gidiyorum, e bi de en az 2 bardak da süt içilcek, hadi meyve de muhakkak of şişiyorum var ya. İnan normal yemek saatinde hiç acıkamıyorum. Bi de midem bulanıyo. Rabbim yardımcımız olsun ne zormuş.Çok şükür varken yiyemiyoruz Allah ım olmayanlara da versin.Bi de maden suyu da içilmeliymiş canım mineralli ya
Ben eşime tupper ın suluğundan aldırdım 1 lt lik onunla takip ediyorum en azından günde1 şişe bitirmeye çalışıyorum hem kokmuyo hiç tavsiye ederim, kahveyi nası yapıyosun kız, çiğden hiç pişirmeden karıştırıp mı içiyosunhımm bakk onu bılmıodum alırım ıcerım onuda bende heraksamm duzenlı bır aydır süt içiodum hatta bazen bal bazende türk kahvesı atıoum ıcıne tavsıye ederm sanada bendde anca 1 lt ıcıormdur kesın suyu
Çok sağol canım ben de sanki daha çok koktuğunu farkettim, ya benim burnum hassas ondan...çok su iç rengi açılsın:)Taze anne adaylari, hepinizi can- ı gonulden tebrik ediyorum.
Bir sorum var size idrariniz nasil? Yumurtlama sonrasi dönemde sanki daha kivamli gibi rengi de boyle koyu gibi bir tuhaf oldu mu?
Ya da herhangi bir degisme oldu mu
Haftaya perşembe gel dedi ama gitmeye korkuyorum ya yine gozukmezse iyice kötü olcam baya bi agladim yani korkuyorum ya dış gebelikse diye kararsızimCanım biz de 6. Haftadayız diye hesaplamıştık, geç yumurtlamışsın 4+6 sın dedi dün.biz de kalp atışını bekliyoduk hcg ye göre.belki sen de geç yumurtlamışsındır çoğu kadında oluyomuş. İçini ferah tut. Nezaman gidiceksin bidaha?
Cnm bende de bulantı değilde sabahları öğlen kadar karın ağrısı oluyor kolumu kaldırmaya halim olmuyor yatakta dönerken bile kötü oluyorumHmm sağol canım akşam alim de işe de getirim bari kraker vb alim diyodum çok sağol
Siz de çok acikiyor musunuz ben de mi tuhaflık acaba normale nazaran daha çok acikiyorumCanım çok sağol ya alıcam akşam zula yapıcam, evet evet tansiyon da düşer gibi oluyo, şeker de. Ben öyle olunca bi şeyler yiyorum toparlıyorum, malum minişler bizde ne varsa onu alıyolar, takviye çok önemli az ve sık yemeliyizAllah ım hepimize kolaylıklar versin
hımm bak o suluktann alabılırım bende bugun ne kdr su ıctgmı bılmedıgım ıcın pet şişelerden alayım dedım hatta ama suluk ıyıymıss kahveyı cnm malum nescafe falan ıcemıoruzz bende sütle turk kahvesını normall cezvde pişiriormm bol sutlu yapıorm ama koca fıncan kadar kaynatp ıcıorm zaten turkk kahvesının hıcbır zararı yokBen eşime tupper ın suluğundan aldırdım 1 lt lik onunla takip ediyorum en azından günde1 şişe bitirmeye çalışıyorum hem kokmuyo hiç tavsiye ederim, kahveyi nası yapıyosun kız, çiğden hiç pişirmeden karıştırıp mı içiyosun
Canım hiç ağlamA sen zaten dış gebelik olursa da görünür diye biliyorum, rahimde değil başka biyerde kanalda tüpte vs ALLAH KORUSUN. Dediğim gibi geç yumurtlamışsındır inan ben de çok korkuyodum göremicem diye ama zamanı gelince gösteriyo Allah stres iyi değil haber verHaftaya perşembe gel dedi ama gitmeye korkuyorum ya yine gozukmezse iyice kötü olcam baya bi agladim yani korkuyorum ya dış gebelikse diye kararsızim
Doğru söylüyosun canım çekti evet çok iyi fikir ben de yapayım içeyim hem süt midemi bulandırıyo daha iyi olur çok sağol canım benimhımm bak o suluktann alabılırım bende bugun ne kdr su ıctgmı bılmedıgım ıcın pet şişelerden alayım dedım hatta ama suluk ıyıymıss kahveyı cnm malum nescafe falan ıcemıoruzz bende sütle turk kahvesını normall cezvde pişiriormm bol sutlu yapıorm ama koca fıncan kadar kaynatp ıcıorm zaten turkk kahvesının hıcbır zararı yok
aynenn cnm yap ıyı gelıo valla bende onu ıcıormm cayda ıcıormm valla cokk ne olck bılmıormDoğru söylüyosun canım çekti evet çok iyi fikir ben de yapayım içeyim hem süt midemi bulandırıyo daha iyi olur çok sağol canım benim
Valla ben mide bulantısından acıktığımı hissetmiyorum ama fiziksel olarak çok iyi hissediyorum, şekerim düşüyo, bayılcak gibi oluyorum, bi şeyler yiyince toparlıyorum.Siz de çok acikiyor musunuz ben de mi tuhaflık acaba normale nazaran daha çok acikiyorum
Aa çayı çok kaçırma canım kafein zararlı bebişe açık iç bari ama kısıtla, ya da arada ıhlamur falan da içaynenn cnm yap ıyı gelıo valla bende onu ıcıormm cayda ıcıormm valla cokk ne olck bılmıorm
aaa sakın ıhlamur falan ıceyım deme düşüğe sebep oluo sakın cayı ıcıormm maalesef zaten acık ıcıormAa çayı çok kaçırma canım kafein zararlı bebişe açık iç bari ama kısıtla, ya da arada ıhlamur falan da iç
kızlar bende dün hamile olduğumu öğrendim çok şükür önümüzdeki hafta tekrar gidicem kalp atışlarını inş duyucaz benim ikinci gebeliğim bi oğlum var 7 yaşında araya baya uzun yıllar girince nasıl besleneyim ne yapayım bilemiyorum unutmuşum :) ilk gebeliğimde çok bilinçsizce yedim ve çok kilo aldım kiloları verdim geride almak istemiyorum :) bu gebeliğimde daha sağlıklı beslenmek istiyorum hergün yararlı bilgiler paylaşsak ya burdan :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?