- 17 Ocak 2016
- 152
- 85
- 98
- 31
Çok şükür canım. AminnnnEvet cnm Allaha çok sukur işler yolunda kalp atışlarını duyduk sersem gibi baktık esimleAllah herkese o duyguyu yasatsin inşallah
Sabahları öğlen kadar karın ağrısı halsizlik oluyor ayakta duramıyorum halsizliktenValla ben mide bulantısından acıktığımı hissetmiyorum ama fiziksel olarak çok iyi hissediyorum, şekerim düşüyo, bayılcak gibi oluyorum, bi şeyler yiyince toparlıyorum.
İlk aylarda çok normalmiş de işte bize anormal geliyo Allah ım kolaylıklar versin hepimize..Sabahları öğlen kadar karın ağrısı halsizlik oluyor ayakta duramıyorum halsizlikten
Ben hiç duymadım ıhlamuru, adaçayı, ahududu filan içmeyin diyolar, ıhlamur papatya için diyolar nebilim. Gerçi onu da çok içmiyorum ya..Amaan sanki annelerimiz çay içmim diye dikkat etti, hiçsanmıyorum:)aaa sakın ıhlamur falan ıceyım deme düşüğe sebep oluo sakın cayı ıcıormm maalesef zaten acık ıcıorm
Taze anne adaylari, hepinizi can- ı gonulden tebrik ediyorum.
Bir sorum var size idrariniz nasil? Yumurtlama sonrasi dönemde sanki daha kivamli gibi rengi de boyle koyu gibi bir tuhaf oldu mu?
Ya da herhangi bir degisme oldu mu
Siz de çok acikiyor musunuz ben de mi tuhaflık acaba normale nazaran daha çok acikiyorum
Selam. Bende hamile oldugumu 13 ocakta ogrendim.6 yasinda bir kizim var.34 yasindayim.bugun 7+1 olduk.herkese saglikla bebeklerinizi kucaginiza almanizi rabbim nasip etsin.
kızlar bende dün hamile olduğumu öğrendim çok şükür önümüzdeki hafta tekrar gidicem kalp atışlarını inş duyucaz benim ikinci gebeliğim bi oğlum var 7 yaşında araya baya uzun yıllar girince nasıl besleneyim ne yapayım bilemiyorum unutmuşum :) ilk gebeliğimde çok bilinçsizce yedim ve çok kilo aldım kiloları verdim geride almak istemiyorum :) bu gebeliğimde daha sağlıklı beslenmek istiyorum hergün yararlı bilgiler paylaşsak ya burdan :)
Kızlar ne heyecanlı bir bekleyişmiş önceden haftalar günler vızır vızır geçerken son 3 gündür hiç geçmiyor. Oof oof ama sizde de oldumu bilmiyorum, kendimi şimdiden anne gibi hissetmeye başladım o his yerleşti içime
Canım öyle mutluyumki ve biliyormusunuz anneme söyledim diye çok mutluyum anlatmak için çok da beklememek lazım en yakınlarına çünkü mutluluk paylaştıkça güzelleşiyorBen ilk ay öyle hissediyordum ama son 2 haftadır sanki hiç hamile değilmişim gibi hissediyorum :) Karın da büyümedi daha.. Ama kesinlikle eskisine göre %100 daha fazla annelik hissi var içimde, sürekli onunla geçireceğim zamanların hayalini kuruyorum... Ah bir de göbüş büyüse de, gözümüzle de görsek bir an önce keratayı :)
Gerçekten çok haklısın kimi tanısam huzurlu hamileliği olan çocukları da bir o kadar huzurluMuhtemelen yaş olarak çogunuzdan buyugumdur nacizane abla tavsiyesi; hamileliginizde hep iciniz rahat olsun kafaya takmayin bol bol gulumseyin.bebeginizle ilgili endiseye kapilmayin.pozitif enerjiye inanin :) benim ilk hamileligim cok guzel gecti cok istedigim bir bebekti.6 yasinda kizim oyle mutlu hayat dolu neseli bir cocukki.bebekliginde nerdeyse hic aglamadan buyudu.
hayırlı oln canm belirtilern neydiKızlar bende hamileyimmmmmm :)) kan değerim 544 çıktı
ayennn cnm ben yınede dıkkat edıormm ztnn sevmemmBen hiç duymadım ıhlamuru, adaçayı, ahududu filan içmeyin diyolar, ıhlamur papatya için diyolar nebilim. Gerçi onu da çok içmiyorum ya..Amaan sanki annelerimiz çay içmim diye dikkat etti, hiçsanmıyorum:)
Ben de cnm çok şükür bulantı yok inşaallah olmaz bakalimMaşallah, Allah sağlık versin hepinize. Sık sık, azar azar yemek yiyorum ben. 2. ayıma girmek üzereyim ve hiç kusma/ishal vs. yaşamasam da 2 kilo vermişim. Nedenini bilmiyorum ama gerçekten sağlıklı besleniyorum, sanırım o yüzden. Ceviz, süt, yoğurt, yumurta, elma, ıspanak, et/tavuk, makarna (ekmek yerine), sebze çorbası, avokado, marul, peynir, domates, kepekli/çavdarlı ekmek, bol bol su, bunları yiyorum genel olarak. Çayı kahveyi günde 1 fincana düşürdüm.
Benim için kötü oldu ya ıhlamur rezene hep içerim üstüne bir de kafeinliler yasak Nescafe siz bundan sonraayennn cnm ben yınede dıkkat edıormm ztnn sevmemm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?