2016 ocakta hamile olduğunu öğrenenler

Aynı ben

Kızlar ben 7+5gunluk hamıleyım ama hıc miydem bulanmiyor sadece bir kere çıkarttım ama acayip goguzlerim acıyo benim gibi olan varmi

beyaz krem kıvamında akıntım basladı inşl vardır hamişler dua edin ismim gamze

kimyasal gebelikten çok korkuyorm allah herkezin evladını korusun

MERHABA ARKADAŞLAR BENDE BU AYIN SONLARINDA HAMİLE OLDUĞUMU ÖĞRENDİM İLK GEBELİĞİM KÜRTAJ OLMUŞTU RABBİM KİMSEYE BİR DAHA BU DUYGUYU YAŞATMASIN VE RABBİM BEBEKLERİMİZİ BİZE BAĞIŞLASIN İNŞALLAH BOL BOL DUA EDELİM

canm hayırlı olsn saglıkla kucagına almayı nasıp etsn rabbim ... belirtilerin varmıydı adetin gecincemi öğrendin tesekkürler

canm hayırlı olsn saglıkla kucagına almayı nasıp etsn rabbim ... belirtilerin varmıydı adetin gecincemi öğrendin tesekkürler

CANIM BEN ADET GÜNÜMDE TEST YAPTIM POZİTİF ÇIKI İNANMADIM 1 SAAT SONRA TEKRAR YAPTIM ODA POZİTİF ERTESİ GÜN SABAH YAPTIM ODA POZİTİF SONRA GİTTİM KAN VERDİM KAN SONUCU DA 1016,44 ÇIKTI AYIN 27 SİNDE TOPLAM DA 6 TEST YAPTIM 6 SIDA POZİTİF ÇIKTI..ALLAHIM İNŞALLAH BEBEKLERİMİZİ BİZE BAĞIŞLASIN

belirtin varmıydı peki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…