- 23 Ocak 2016
- 35.355
- 51.215
- 598
Aynı benBen ilk ay öyle hissediyordum ama son 2 haftadır sanki hiç hamile değilmişim gibi hissediyorum :) Karın da büyümedi daha.. Ama kesinlikle eskisine göre %100 daha fazla annelik hissi var içimde, sürekli onunla geçireceğim zamanların hayalini kuruyorum... Ah bir de göbüş büyüse de, gözümüzle de görsek bir an önce keratayı :)
Bana kalsa dünyaya haykircam sanki daha yeni herkese soyleyemiyorumCanım öyle mutluyumki ve biliyormusunuz anneme söyledim diye çok mutluyum anlatmak için çok da beklememek lazım en yakınlarına çünkü mutluluk paylaştıkça güzelleşiyor
HAYIRLI OLSN CANM BELİRTİLERN NEYDİBende bugun hamile oldugumu ogrendimm ocagin son annelerinden oldum sanirim
cok fazla tuvalete gidiyodum bide gece hafif ten bulantilarim oluyodu test yaptim cikti oglumdaki gibi oldum ondan suphelendimHAYIRLI OLSN CANM BELİRTİLERN NEYDİ
gogus agrisi zaten ilk belirtilerden oglumdada oyle oldu benim normal yaniKızlar ben 7+5gunluk hamıleyım ama hıc miydem bulanmiyor sadece bir kere çıkarttım ama acayip goguzlerim acıyo benim gibi olan varmi
234 ün kimyasal oldgunu düşünmüyorm canm hayırlı olsunaşılama yaptırdım tutmus degerim 234 çıktı ama 1 kimyasal gebelik geçirdim çok korkuyorum
kimyasal gebelikten çok korkuyorm allah herkezin evladını korusun234 ün kimyasal oldgunu düşünmüyorm canm hayırlı olsun
kan degerin kaç çıktıKızlar ben de çok uzun zamandır takip ediyodum 5 günlük gecikmem var adet olcakmisim gibi karnim agriyo B-hcg baktım hamileyim ama karın agrim var hala. Benim gibi olan var mi
kimyasal gebelikten çok korkuyorm allah herkezin evladını korusun
canm hayırlı olsn saglıkla kucagına almayı nasıp etsn rabbim ... belirtilerin varmıydı adetin gecincemi öğrendin tesekkürlerMERHABA ARKADAŞLAR BENDE BU AYIN SONLARINDA HAMİLE OLDUĞUMU ÖĞRENDİM İLK GEBELİĞİM KÜRTAJ OLMUŞTU RABBİM KİMSEYE BİR DAHA BU DUYGUYU YAŞATMASIN VE RABBİM BEBEKLERİMİZİ BİZE BAĞIŞLASIN İNŞALLAH BOL BOL DUA EDELİM
canm hayırlı olsn saglıkla kucagına almayı nasıp etsn rabbim ... belirtilerin varmıydı adetin gecincemi öğrendin tesekkürler
belirtin varmıydı pekiCANIM BEN ADET GÜNÜMDE TEST YAPTIM POZİTİF ÇIKI İNANMADIM 1 SAAT SONRA TEKRAR YAPTIM ODA POZİTİF ERTESİ GÜN SABAH YAPTIM ODA POZİTİF SONRA GİTTİM KAN VERDİM KAN SONUCU DA 1016,44 ÇIKTI AYIN 27 SİNDE TOPLAM DA 6 TEST YAPTIM 6 SIDA POZİTİF ÇIKTI..ALLAHIM İNŞALLAH BEBEKLERİMİZİ BİZE BAĞIŞLASIN
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?