SADECE AKINTIM BEL AĞRIM VE GÖGÜSLERİMDE AĞRI VARDI AMA BUNLAR BENDE REGL DE DE OLUR DİYE ÖNEMSEMEMİŞTİM SENDE HAMİLE MİSİN CANIMbelirtin varmıydı peki
değilim gun snra regl olmam grek ama sol kasıkda agrı beyaz krem gbi akıntı var bide gögslerde hassasiyet acaba diyorm varmı diyeSADECE AKINTIM BEL AĞRIM VE GÖGÜSLERİMDE AĞRI VARDI AMA BUNLAR BENDE REGL DE DE OLUR DİYE ÖNEMSEMEMİŞTİM SENDE HAMİLE MİSİN CANIM
TEST YAPTIN MI CANIM BEN REG GÜNÜMDE ÖĞRENDİM DEDİĞİM GİBİ AMA BEN,M REGL BELİRTİLERİM AYNI OLDUĞU İÇİN HİÇ GEBELİKTEN ŞÜPHELENMEMİŞTİM HATTA BU AY OLMAYACAK DİYORDUMdeğilim gun snra regl olmam grek ama sol kasıkda agrı beyaz krem gbi akıntı var bide gögslerde hassasiyet acaba diyorm varmı diye
test dün yaptım negatifTEST YAPTIN MI CANIM BEN REG GÜNÜMDE ÖĞRENDİM DEDİĞİM GİBİ AMA BEN,M REGL BELİRTİLERİM AYNI OLDUĞU İÇİN HİÇ GEBELİKTEN ŞÜPHELENMEMİŞTİM HATTA BU AY OLMAYACAK DİYORDUM
HAYIRLISI CANIM ÜZÜLME SEN STRES ÇOK ETKİLİYORtest dün yaptım negatifama erken diye düşündüm bakalm hayırlıs
sagol canm sen hamişsn dua et duan kabul olur :)HAYIRLISI CANIM ÜZÜLME SEN STRES ÇOK ETKİLİYOR
EDİYORUM CANIM RABBİM İSTEYEN HERKESE VERSİN DYEsagol canm sen hamişsn dua et duan kabul olur :)
benim göğüslerim aşırı şişti damarlarım elime geliyodu dokunduğumda sık idrara çıkma ve kusucak gibi oluyodum midem ağzıma geliyor ,ilkinde hiç bunlar olmamıştı belirti olarak hatta hiç belirti yoktu diyebilirim regl gecikmesi dışında :)Tatlim ben de 2. Bebegimi istiyorum. Ne gibi belirtilerin oldu insan unutuyor. 6 gun var beklenen adet tarihime.
benmde 6 gun var ve bende de belirti vr inşallah vardırbenim göğüslerim aşırı şişti damarlarım elime geliyodu dokunduğumda sık idrara çıkma ve kusucak gibi oluyodum midem ağzıma geliyor ,ilkinde hiç bunlar olmamıştı belirti olarak hatta hiç belirti yoktu diyebilirim regl gecikmesi dışında :)
ALLAH BAĞIŞLASIN CANIM SENİNLE BÜYÜSÜN MİNİK MELEĞİNSelam kizlar benimde dun regl gunumdu bugün kan testim 181 cikti hadi hayirlisi .
Benim de goguslerim çok aciyorKızlar ben 7+5gunluk hamıleyım ama hıc miydem bulanmiyor sadece bir kere çıkarttım ama acayip goguzlerim acıyo benim gibi olan varmi
aynenn cnm bende caysızz duramıomBenim için kötü oldu ya ıhlamur rezene hep içerim üstüne bir de kafeinliler yasak Nescafe siz bundan sonra
Yok çayı bırakamam zaten sabah 2 akşam 2 muhakkakaynenn cnm bende caysızz duramıom
ayy senın gbı ıcebılsem keskee ben normalde sabah 1 aksam 1 demlık ıcıormdaYok çayı bırakamam zaten sabah 2 akşam 2 muhakkak
ahh darısı basımız a ınsallahh bız daha duyamadık 7. hafta gıdıcezz gözun aydınKuzumun kalp atışlarını duydukçok şükür! Sağlıkla büyüsünler inşallah. Darısı başınıza kızlar. Güzel haberlerinizi paylaşın lütfen.
Bugün 7+1 iz.
Ben çok icemiyorum kalp çarpıntı yapıyor bana ama o 2 bardak olmazsa hiç iyi hissetmiyorum kendimiayy senın gbı ıcebılsem keskee ben normalde sabah 1 aksam 1 demlık ıcıormda
benn ıcıormm su gbı hıcbısey olmuo azalt dıolar smdı azalttım azcık ama acık ıctgm ıcın pek sorun olmaz yalnız cok su ıcıormm fena dudagm kuruo doktrda 2 lt iç dedı gundeBen çok icemiyorum kalp çarpıntı yapıyor bana ama o 2 bardak olmazsa hiç iyi hissetmiyorum kendimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?