2016 ocakta hamile olduğunu öğrenenler

SADECE AKINTIM BEL AĞRIM VE GÖGÜSLERİMDE AĞRI VARDI AMA BUNLAR BENDE REGL DE DE OLUR DİYE ÖNEMSEMEMİŞTİM SENDE HAMİLE MİSİN CANIM
değilim gun snra regl olmam grek ama sol kasıkda agrı beyaz krem gbi akıntı var bide gögslerde hassasiyet acaba diyorm varmı diye

değilim gun snra regl olmam grek ama sol kasıkda agrı beyaz krem gbi akıntı var bide gögslerde hassasiyet acaba diyorm varmı diye
TEST YAPTIN MI CANIM BEN REG GÜNÜMDE ÖĞRENDİM DEDİĞİM GİBİ AMA BEN,M REGL BELİRTİLERİM AYNI OLDUĞU İÇİN HİÇ GEBELİKTEN ŞÜPHELENMEMİŞTİM HATTA BU AY OLMAYACAK DİYORDUM

TEST YAPTIN MI CANIM BEN REG GÜNÜMDE ÖĞRENDİM DEDİĞİM GİBİ AMA BEN,M REGL BELİRTİLERİM AYNI OLDUĞU İÇİN HİÇ GEBELİKTEN ŞÜPHELENMEMİŞTİM HATTA BU AY OLMAYACAK DİYORDUM
test dün yaptım negatif ama erken diye düşündüm bakalm hayırlıs

Tatlim ben de 2. Bebegimi istiyorum. Ne gibi belirtilerin oldu insan unutuyor. 6 gun var beklenen adet tarihime.
benim göğüslerim aşırı şişti damarlarım elime geliyodu dokunduğumda sık idrara çıkma ve kusucak gibi oluyodum midem ağzıma geliyor ,ilkinde hiç bunlar olmamıştı belirti olarak hatta hiç belirti yoktu diyebilirim regl gecikmesi dışında :)

benmde 6 gun var ve bende de belirti vr inşallah vardır

Kuzumun kalp atışlarını duyduk çok şükür! Sağlıkla büyüsünler inşallah. Darısı başınıza kızlar. Güzel haberlerinizi paylaşın lütfen.
Bugün 7+1 iz.

Kuzumun kalp atışlarını duyduk çok şükür! Sağlıkla büyüsünler inşallah. Darısı başınıza kızlar. Güzel haberlerinizi paylaşın lütfen.
Bugün 7+1 iz.
ahh darısı basımız a ınsallahh bız daha duyamadık 7. hafta gıdıcezz gözun aydın

Ben çok icemiyorum kalp çarpıntı yapıyor bana ama o 2 bardak olmazsa hiç iyi hissetmiyorum kendimi
benn ıcıormm su gbı hıcbısey olmuo azalt dıolar smdı azalttım azcık ama acık ıctgm ıcın pek sorun olmaz yalnız cok su ıcıormm fena dudagm kuruo doktrda 2 lt iç dedı gunde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…