- 23 Ocak 2016
- 35.357
- 51.216
- 598
Ben açıkta icemiyorum açık icecegime hiç icmeyim daha iyi yani o suyu da nasıl içecez bakalım kışın pek su icemiyorum benbenn ıcıormm su gbı hıcbısey olmuo azalt dıolar smdı azalttım azcık ama acık ıctgm ıcın pek sorun olmaz yalnız cok su ıcıormm fena dudagm kuruo doktrda 2 lt iç dedı gunde
bende normlde ıcemıodum kşın ama sımdı peş peşe 3 su bardagı ıcebılıormm dudagmda kupkuru su ıcıorm sankı hıc ıcmemıssm gbı oluo bırde halsızlık cok uyku ıstegı baska sıkıntım yok hıcBen açıkta icemiyorum açık icecegime hiç icmeyim daha iyi yani o suyu da nasıl içecez bakalım kışın pek su icemiyorum ben
Aynen bende de halsizlik sabahları öğlene kadar kasık ağrısı halsizlik kolumu kipirdatamiyorun çok şükür ogleden sonra iyiyim ama bir iştah var şaşılacak şey dogrusu 4 saatte bir insan yarım tost yer mibende normlde ıcemıodum kşın ama sımdı peş peşe 3 su bardagı ıcebılıormm dudagmda kupkuru su ıcıorm sankı hıc ıcmemıssm gbı oluo bırde halsızlık cok uyku ıstegı baska sıkıntım yok hıc
yer canım yer bende ocok yıyorum özellıkle gece ve sabaha karsıı mıdenn delinio aclıktann kazınıyo bıldıgınAynen bende de halsizlik sabahları öğlene kadar kasık ağrısı halsizlik kolumu kipirdatamiyorun çok şükür ogleden sonra iyiyim ama bir iştah var şaşılacak şey dogrusu 4 saatte bir insan yarım tost yer mi
Böyle yemeye devam edersem bi 6 aylıkken top gibi olurum sanırım boyum da çok uzun degilyer canım yer bende ocok yıyorum özellıkle gece ve sabaha karsıı mıdenn delinio aclıktann kazınıyo bıldıgın
alısırızz heralde yavas yavas düzelirr neden böle bır sebebı vardır bnmde mıdemmac devamlı ama hıcbısey yemek ıstemıorm ben hele tatlı seylerı gözüm bile görmüoBöyle yemeye devam edersem bi 6 aylıkken top gibi olurum sanırım boyum da çok uzun degil
Bu havada canım dondurma istiyor ama yememem gerek 2 hafta önce boğaz iltihabiyla hiç ateşim dusmedialısırızz heralde yavas yavas düzelirr neden böle bır sebebı vardır bnmde mıdemmac devamlı ama hıcbısey yemek ıstemıorm ben hele tatlı seylerı gözüm bile görmüo
aa dıkkatt etcnm özellıkle grıp olmamaya calıss banada sakın grıp olmaa dıolarBu havada canım dondurma istiyor ama yememem gerek 2 hafta önce boğaz iltihabiyla hiç ateşim dusmedi
Herkes grip nasıl bulasmicak bilmemaa dıkkatt etcnm özellıkle grıp olmamaya calıss banada sakın grıp olmaa dıolar
İlk hamilelik miaa dıkkatt etcnm özellıkle grıp olmamaya calıss banada sakın grıp olmaa dıolar
cabım aslında ben 5+1 ım suann direk bu besıncı haftanın ıcıne gırıncce 6. hafta dıyor ondann ben yumurtlama dönemde hamıle kaldım ovulasyon testı kullanmastmm evet ılk gebelık yıllardr beklıoruzz cok sukurr geldı ssonundaİlk hamilelik mi
senin doğum yapacağın tarih 30 eylül yazıyor bir de 6. Haftadasin
benim 23 eylül ama ben daha yeni 6.haftaya gireceğim yarın döllenmeyle mi alakali
Kaç senelik evlisinizcabım aslında ben 5+1 ım suann direk bu besıncı haftanın ıcıne gırıncce 6. hafta dıyor ondann ben yumurtlama dönemde hamıle kaldım ovulasyon testı kullanmastmm evet ılk gebelık yıllardr beklıoruzz cok sukurr geldı ssonunda
4 bucuk sene oldu cnm ılk 3 sene geri cekme yöntemıyle korundum ılac almdım tam 1 bucuk yıldır korunmuyodum son 4 aydrda doktra gtmeye karar vemıstım ıkı ay klomen kullandımm yumurta takıbı yaptrdım olmadı en son doktorumu degıstrdım rahım fılmı ıstedı cektrdım gecen ay bu ayda hamıle kaldm cok şükür fsh sorunu vardı bnde azck yuksektıKaç senelik evlisiniz
Şükür ki olmuş ben de haziranda 6 sene dolucak ama 8 10 aydır korunmuyoruz oldu çok şükür kaç yasindasiniz4 bucuk sene oldu cnm ılk 3 sene geri cekme yöntemıyle korundum ılac almdım tam 1 bucuk yıldır korunmuyodum son 4 aydrda doktra gtmeye karar vemıstım ıkı ay klomen kullandımm yumurta takıbı yaptrdım olmadı en son doktorumu degıstrdım rahım fılmı ıstedı cektrdım gecen ay bu ayda hamıle kaldm cok şükür fsh sorunu vardı bnde azck yuksektı
cnm ben erken evlendım 22 yasındayım ondnn genclıgımı yasayayım dedım düşünmedım cocukk vee korkuodmm fakat esımle aramızda yas farkı var 40 yasnda o yuzden elımı hızlandrdım bırde ısteynce sanıoruz ki hemen o dakka olucak sanıoruzŞükür ki olmuş ben de haziranda 6 sene dolucak ama 8 10 aydır korunmuyoruz oldu çok şükür kaç yasindasiniz
Şuan mi 22 yaşındasın evlendiginde micnm ben erken evlendım 22 yasındayım ondnn genclıgımı yasayayım dedım düşünmedım cocukk vee korkuodmm fakat esımle aramızda yas farkı var 40 yasnda o yuzden elımı hızlandrdım bırde ısteynce sanıoruz ki hemen o dakka olucak sanıoruz
Canim görücü usulü ile mi evlendinizcnm ben erken evlendım 22 yasındayım ondnn genclıgımı yasayayım dedım düşünmedım cocukk vee korkuodmm fakat esımle aramızda yas farkı var 40 yasnda o yuzden elımı hızlandrdım bırde ısteynce sanıoruz ki hemen o dakka olucak sanıoruz
yok cnm severek evlendıkk esımın yas farkını söleyınce herkes görucu usulumu sıye soruyorr ama eısmı görseler :d şaşarllar benden en az 5 yas buyuk gööterırı bakımlıdır kocacım :))))))))))Canim görücü usulü ile mi evlendiniz
Aynen ha deyince olmuyor biz de 5 sene istemedik ya 5 sene de olmazsa diye baya korktum eşime çok baskı uygiladim
Aileniz karşı cikmamiştir umarımyok cnm severek evlendıkk esımın yas farkını söleyınce herkes görucu usulumu sıye soruyorr ama eısmı görseler :d şaşarllar benden en az 5 yas buyuk gööterırı bakımlıdır kocacım :))))))))))
bende her zmn olgundumm zaten o yaslardada 30 lu yass da olmayan bırı ıle asla evlenmezdm erkekler gec ollgunlasıyor cunku aıleme gelınce problem olmadıAileniz karşı cikmamiştir umarım
zaten yaş olayı bünyeyle alakali herkes gostermiyor ne gençler var 30 lu yaşlarda gosteriyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?