- 23 Ocak 2016
- 35.357
- 51.216
- 598
Ne güzel benim babam diktatördür katiyen izin vermezdi bi de beni evlatliktan reddederdi çok katı kuralci inatcidir hele bi karşı gelbende her zmn olgundumm zaten o yaslardada 30 lu yass da olmayan bırı ıle asla evlenmezdm erkekler gec ollgunlasıyor cunku aıleme gelınce problem olmadı
bence bunun kuralcılıkla pek alakası yok içkici degil kumarcı degıl katil degil hırsız degıl yanı yaşı genc olsun daha beter olsundaha mı ıyı adamın işi gücü var tipide düzgün sicilide temiz bir baba emanet edecegı kızında yaşını degıl yaşatacagı seylerı aramalı :)))Ne güzel benim babam diktatördür katiyen izin vermezdi bi de beni evlatliktan reddederdi çok katı kuralci inatcidir hele bi karşı gel
Ah Be nerde ben nisanliyken bir kez babamı dinlemedim diye benim evime gelmiyor suanbence bunun kuralcılıkla pek alakası yok içkici degil kumarcı degıl katil degil hırsız degıl yanı yaşı genc olsun daha beter olsundaha mı ıyı adamın işi gücü var tipide düzgün sicilide temiz bir baba emanet edecegı kızında yaşını degıl yaşatacagı seylerı aramalı :)))
aaaaa demekkii yapı meselessii bnm babamda cok katıdır lakabıda gadddardır ama senınkı tatlı ınatcı demekkiAh Be nerde ben nisanliyken bir kez babamı dinlemedim diye benim evime gelmiyor suan
Tatlı inat değil o ya keçi de yok benim babamdaki inataaaaa demekkii yapı meselessii bnm babamda cok katıdır lakabıda gadddardır ama senınkı tatlı ınatcı demekki
bazen babalar böyle oluoTatlı inat değil o ya keçi de yok benim babamdaki inat
Cnm benim 5 gün gecikmeyle yanlış hatirlamiyorsam 1460 cikmistikan degerin kaç çıktı
Evet cnm ya başlarda kasıklarda ağrı oluyo yerleşirken oluyomus normalmis ben de düşünüyorum galiba diye doktora kosmustum normalmisSelam hayırlı uğurlu olsun inşallah bende 3 gün önce öğrendim bugün tekrar b-hcg yaptırdım garantilendi bugün adet olmam gereken gündü ve kasıklarım ağrıyor dr normal olduğunu söyledi
kızlarr tamm merak ettgm konuyaa ayak bastınız 5+1 im suan vee aksam üstü kasıklarımda agrı oldu hanı yumurtamızz catladıgı zamanki kasık agrısı gbı bu ıyı bıseymı yoksaa anormallkmi var ?Evet cnm ya başlarda kasıklarda ağrı oluyo yerleşirken oluyomus normalmis ben de düşünüyorum galiba diye doktora kosmustum normalmis
Yok cnm merak etme normal bisey ilk zamanlarda her an adet olacakmış gibi ağrı oluyo sonra geçiyor ama biz şuan 8+4 haftalik olduk kasik agrim yok ama hapsirinca falan batma oluyo sadecekızlarr tamm merak ettgm konuyaa ayak bastınız 5+1 im suan vee aksam üstü kasıklarımda agrı oldu hanı yumurtamızz catladıgı zamanki kasık agrısı gbı bu ıyı bıseymı yoksaa anormallkmi var ?
Bende öğrendiğimde 5 haftaliktik her gün adet olmiyim diye dua ediyodum ya adet olursam ya bebeğimi dusurursem diye korkuyordu ama doktor normal dedi çevredeki herkese sordum ilk haftalarda herkes yaşamış bu kasik ağrılarını. Bende öğrenince rahatladimkızlarr tamm merak ettgm konuyaa ayak bastınız 5+1 im suan vee aksam üstü kasıklarımda agrı oldu hanı yumurtamızz catladıgı zamanki kasık agrısı gbı bu ıyı bıseymı yoksaa anormallkmi var ?
aynenn cnm bende doktoruma sordum normalmıss hattaa ıkı hafta içinde dahada fazlaa hıssedebılırsın dedı az önce bır arkadsmla konustum odaa ıyıye işaret dıyo ıkıncıye hamıle odaa bılgı oldugunu düşünndm için dediğine guvendım senınle aynı korkuları bende yasıorm arada wc ye gdp kontrol edıormBende öğrendiğimde 5 haftaliktik her gün adet olmiyim diye dua ediyodum ya adet olursam ya bebeğimi dusurursem diye korkuyordu ama doktor normal dedi çevredeki herkese sordum ilk haftalarda herkes yaşamış bu kasik ağrılarını. Bende öğrenince rahatladim
Ben de az kontrol etmedim senin gibi :)aynenn cnm bende doktoruma sordum normalmıss hattaa ıkı hafta içinde dahada fazlaa hıssedebılırsın dedı az önce bır arkadsmla konustum odaa ıyıye işaret dıyo ıkıncıye hamıle odaa bılgı oldugunu düşünndm için dediğine guvendım senınle aynı korkuları bende yasıorm arada wc ye gdp kontrol edıorm
aynenn bazende cok ıslaklık oluo özellıkle sokaga cıkıom şaka gbı ıslaklık oluo bıde bakamıorm yaa ne var dıyee meraktan ölüormBen de az kontrol etmedim senin gibi :)
cnm ölçtür istesen bırdaha degerıne göre doktorunu ara ben öle yaptmmKizlar merhaba. Ben 29 ocak da ogrendim hamile oldugumu. Beta hcg 500.4 cikti. Sat 28 aralik... kadin dogumdan olcturmemistim kan tahlilini. Simdi kadin doguma ne zaman gitmeliyim sizce?
Canim merak etme normal o agrilar.bebek rahimde kendine yer acmaya calisiyo.benim de var agrilarim.biraz yorunca kendimi artiyo.hemen uzaniyorum o zaman.sende fazla yorma kendini bolca dinlen.kızlarr tamm merak ettgm konuyaa ayak bastınız 5+1 im suan vee aksam üstü kasıklarımda agrı oldu hanı yumurtamızz catladıgı zamanki kasık agrısı gbı bu ıyı bıseymı yoksaa anormallkmi var ?
Hayırlı olsun canım bence 1 hafta bekle en azından kese gorunur hem b-hcg de artmış olur Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinKizlar merhaba. Ben 29 ocak da ogrendim hamile oldugumu. Beta hcg 500.4 cikti. Sat 28 aralik... kadin dogumdan olcturmemistim kan tahlilini. Simdi kadin doguma ne zaman gitmeliyim sizce?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?