Günaydın kızlar
inanilacak bibi değil müthiş karnim kazınıyor sanki akşam hiç yemek yememisim
Ben öyle değildim yeni oldu akşam tika başa yesemde sabah çok aç uyaniyorimBen de akşam yesem de yemesem de, çok aç uyanıyorum. Ama öyle aşırı bir şey de yiyemiyorum kahvaltıya oturunca. Psikolojik olabilir ya da susuzluk hissini açlıkla karıştırıyor olabiliriz. Her gece yatmadan mutlaka büyük 1 bardak su içiyorum, kalkar kalkmaz da içiyorum. Siz de öyle yapın bence.
batakaç gün varBen öyle değildim yeni oldu akşam tika başa yesemde sabah çok aç uyaniyorim
22 ocakta yaptirdim en son 1846batakaç gün var
MAŞALLAH :) BELİRTİLERN NEYDI PEKİ22 ocakta yaptirdim en son 1846
HADİ YA :) SOL KASIGMDA AGRI VAR BİDE AKINTI NORMALDE BNM ADET BELİRTİM OLMAZ AMA İNŞL VARDIR 5 GÜN VAR ADETİMEAdetim tam gününde geldi ama 1 gun o da bir ped dolmadı bile grip ilaçları iciyordum acilde de iğne vurdurmustum sanırım ondan dedim 1 hafta daha bekledim adetim gelecekmis gibi ağrı vardı ha bu gün gelecek ay bugün gelecek galiba derken gittim test yaptım kan testi de yaptirdim olumlu ama hala adetim gelecekmis gibi
Benim de ayni oluyoGünaydın kızlar
inanilacak bibi değil müthiş karnim kazınıyor sanki akşam hiç yemek yememisim
Yap test bi d2n3HADİ YA :) SOL KASIGMDA AGRI VAR BİDE AKINTI NORMALDE BNM ADET BELİRTİM OLMAZ AMA İNŞL VARDIR 5 GÜN VAR ADETİME
Aynen abur cubur çekiyor cnm sanırım toparlak bişey olcam ben bi 6 olunca Allah nasip ederseBenim de ayni oluyo
Daha yemegin basindan kalkmadan basliyo acikmam.ilk hamileligin galiba canim .aciktikca abur cubura yuklenme sakin cok kilo alirsin.bitane meyve ye gecer.
merhaba kızlar bat günüm bugün ama adet olmadım henüz ama akıntım var baya bu belirti olabilirmi. kasım ağrısıda var. testi yarın sabah yapacağım inşallah hayırlısıyla[/QUOTE
eğer hiç adet gecikmen olmuyorsa gelmezse yarın hemen dene bi test
Insallah hamilesindir canim.rabbim gonlune gore versin...HADİ YA :) SOL KASIGMDA AGRI VAR BİDE AKINTI NORMALDE BNM ADET BELİRTİM OLMAZ AMA İNŞL VARDIR 5 GÜN VAR ADETİME
Eger adet gecikmen olmuyorsa bugün gelmezse yarın test denemerhaba kızlar bat günüm bugün ama adet olmadım henüz ama akıntım var baya bu belirti olabilirmi. kasım ağrısıda var. testi yarın sabah yapacağım inşallah hayırlısıyla
Unutma cok yemek cocuga yaramaz sana gereksiz kilo aldirir.ben ilk hamileligimde sadece 10 kilo aldim.zaten zayiftim 45 kiloyla hamile kaldim.karnim da kucuktu.herkes kus kadar bisey dogarmi diyodu. 1 ay erken dogum yapmama ragmen 3 kilonun ustunde dogum yaptim.cok sebze meyve yemistim ben.bana kilo aldirmayip bebege kilo yapmis.aciktigini hissettikce ara ogunlerde meyve ye.hem acligini bastirir hem bebege yarar.Aynen abur cubur çekiyor cnm sanırım toparlak bişey olcam ben bi 6 olunca Allah nasip ederse
Eger adet gecikmen olmuyorsa bugün gelmezse yarın test dene
Adetin senin de ben gibi düzenli bende kendimde ondan şüphe ettim inşaallah pozitif haberini bekliyoruz ama olumsuz olsa da üzülme bir daha ki aya beslenme özen göstererek denemeli beslenmenin de çok önemi varNiloyatospikk hayır iç olmaz normalde 27-28 gün gelir inşallah diyorum yarın testi yapacağım
Adetin senin de ben gibi düzenli bende kendimde ondan şüphe ettim inşaallah pozitif haberini bekliyoruz ama olumsuz olsa da üzülme bir daha ki aya beslenme özen göstererek denemeli beslenmenin de çok önemi var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?