aynıyızKızlar en son adet tarihin 25 aralık hcg de hamileyim keseyi ne zaman gorecem
Cnm sen keseyi gordunmu aynı günde ben hastaneye daha gitmedim ilk gebeligim çok korkuyorum mide bulantilarin basladimibende normlde ıcemıodum kşın ama sımdı peş peşe 3 su bardagı ıcebılıormm dudagmda kupkuru su ıcıorm sankı hıc ıcmemıssm gbı oluo bırde halsızlık cok uyku ıstegı baska sıkıntım yok hıc
ben keseyıı gördum cnm gectgmz persembe gunu cok şükür bulantı var yemeklerden sonraa oluo bnmkıde ıkı hafta sonra ınss kalp atısı ıcın gıdıezz sende sımdı gıtsen keseyı görursun 5+2 sın artk bende öyleyımCnm sen keseyi gordunmu aynı günde ben hastaneye daha gitmedim ilk gebeligim çok korkuyorum mide bulantilarin basladimi
Bende sizinle aynı sayılırım sat 27aralık.doktor Çarşamba gel keseyi görürüz dedi merakla bekliyorum bendeben keseyıı gördum cnm gectgmz persembe gunu cok şükür bulantı var yemeklerden sonraa oluo bnmkıde ıkı hafta sonra ınss kalp atısı ıcın gıdıezz sende sımdı gıtsen keseyı görursun 5+2 sın artk bende öyleyım
aynenn cnm görürsün haı ınsallahBende sizinle aynı sayılırım sat 27aralık.doktor Çarşamba gel keseyi görürüz dedi merakla bekliyorum bende
benimde 29 aralıkCnm sen keseyi gordunmu aynı günde ben hastaneye daha gitmedim ilk gebeligim çok korkuyorum mide bulantilarin basladimi
ıns crsamba görursun cnm ben 25 ocaktaa kan verdım 1228,8 cıktı sonuc sonra 4 gun sonra kese ıcın gel dedı gttım gördm co k şükür benmde son adetım 25 aralıkÇarşamba gel dedi drum kese için mide bulantim yok 2kez test verdim biri 215 diğeri 63saat sonra yaptım oda 860 birde çok emek verince korkuyorum bişey olmismudur
ınsallah yukselır cnmslm kızlar bana da güç verin salı test yapacagım tekrar beta yükselmesi gerekiyo
adet günü test yaptık aşılamanın 15 günü 234 çıktı nasıl senceınsallah yukselır cnm
zatn 10 nun ustunde cıkarsa gebelıkteenn bahsedılıo bence ıyı korkmaa ınss tutmustur bırdaha kan verdınn mı 20. gun falan 25. gun veradet günü test yaptık aşılamanın 15 günü 234 çıktı nasıl sence
Cnm bende 23de gece 00.30 yaptım 214 ikinci testimde 26sinda öğlen 15.30da yapıldı 860 inşallah sıkıntı yoktur ilk defa gidecem tahlillerimde acil de yapıldııns crsamba görursun cnm ben 25 ocaktaa kan verdım 1228,8 cıktı sonuc sonra 4 gun sonra kese ıcın gel dedı gttım gördm co k şükür benmde son adetım 25 aralık
Ben 5. Haftada göremedim bu hafta yeniden gidicem inşaallah doktor vajinal ultrason istedi yaptirmadim bi de ya dis gebelikse diye korkuttu beniKızlar en son adet tarihin 25 aralık hcg de hamileyim keseyi ne zaman gorecem
Ben de 5 sene düşünmedik 8 aydır denerken olduNiloyatospikk inşallah sağol canım. yok üzülmeyeceğim daha iki aydır deniyoruz ama inşallah çok beklemeden olur yaş 34 ilk bebiş olacak hayırlısıyla
İkiz olduğu nasıl anlaşılıyor ultrasonda midoktor salı gel dedi ikiz olma ihtimali var dedi ama bir kere kimyasal gebelik geçirdim öyle korkuyorum ki
İkiz olduğu nasıl anlaşılıyor ultrasonda mi
yok cnm katlanmıss degerın korkmaCnm bende 23de gece 00.30 yaptım 214 ikinci testimde 26sinda öğlen 15.30da yapıldı 860 inşallah sıkıntı yoktur ilk defa gidecem tahlillerimde acil de yapıldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?