2016 ocakta hamile olduğunu öğrenenler

Cnm sen keseyi gordunmu aynı günde ben hastaneye daha gitmedim ilk gebeligim çok korkuyorum mide bulantilarin basladimi

Cnm sen keseyi gordunmu aynı günde ben hastaneye daha gitmedim ilk gebeligim çok korkuyorum mide bulantilarin basladimi
ben keseyıı gördum cnm gectgmz persembe gunu cok şükür bulantı var yemeklerden sonraa oluo bnmkıde ıkı hafta sonra ınss kalp atısı ıcın gıdıezz sende sımdı gıtsen keseyı görursun 5+2 sın artk bende öyleyım

Bende sizinle aynı sayılırım sat 27aralık.doktor Çarşamba gel keseyi görürüz dedi merakla bekliyorum bende

Çarşamba gel dedi drum kese için mide bulantim yok 2kez test verdim biri 215 diğeri 63saat sonra yaptım oda 860 birde çok emek verince korkuyorum bişey olmismudur

Çarşamba gel dedi drum kese için mide bulantim yok 2kez test verdim biri 215 diğeri 63saat sonra yaptım oda 860 birde çok emek verince korkuyorum bişey olmismudur
ıns crsamba görursun cnm ben 25 ocaktaa kan verdım 1228,8 cıktı sonuc sonra 4 gun sonra kese ıcın gel dedı gttım gördm co k şükür benmde son adetım 25 aralık

doktor salı gel dedi ikiz olma ihtimali var dedi ama bir kere kimyasal gebelik geçirdim öyle korkuyorum ki

ıns crsamba görursun cnm ben 25 ocaktaa kan verdım 1228,8 cıktı sonuc sonra 4 gun sonra kese ıcın gel dedı gttım gördm co k şükür benmde son adetım 25 aralık
Cnm bende 23de gece 00.30 yaptım 214 ikinci testimde 26sinda öğlen 15.30da yapıldı 860 inşallah sıkıntı yoktur ilk defa gidecem tahlillerimde acil de yapıldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…