gözün aydınn cn m hyrlı olsn ınsalahArkadaşlar grubu yeni keşfettim bende 28 ocakta öğrendim hamile olduğumu en son ocak hamilesiyim sanırım
Hayırlı olsun tebrik ederim canım Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsinArkadaşlar grubu yeni keşfettim bende 28 ocakta öğrendim hamile olduğumu en son ocak hamilesiyim sanırım
hcg degerleriniz kac kızlar ?Bende sizinle aynı sayılırım sat 27aralık.doktor Çarşamba gel keseyi görürüz dedi merakla bekliyorum bende
ıBen 5. Haftada göremedim bu hafta yeniden gidicem inşaallah doktor vajinal ultrason istedi yaptirmadim bi de ya dis gebelikse diye korkuttu beni
Kızlar ben ilk bebeğimi kaybettiğim için çok erken öğrendim hamile olduğumu daha 4 haftadayım allah tekrarlatmasın bu sefer inşallah keseyi kalbi zamanında görür duyarız Allah hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin[/QUOTE Amin canım Allah hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin bende 5.haftadayım doktor Çarşamba keseyi görmek için randevu verdi heralde 7.haftalıkken kalp atışını duyarız inşallah
Herkes bana yaptırma kanaman olur bi de dediı
neden yaptrmadn cnm ?
Allah korusun inşaallah kaç haftalik iken kaybettinizKızlar ben ilk bebeğimi kaybettiğim için çok erken öğrendim hamile olduğumu daha 4 haftadayım allah tekrarlatmasın bu sefer inşallah keseyi kalbi zamanında görür duyarız Allah hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
En son 1800dü canımhcg degerleriniz kac kızlar ?
22 ocakta 1846 idihcg degerleriniz kac kızlar ?
8 haftalıktı kalbi durdu bu seferde öyle olacak diye çok gerginimAllah korusun inşaallah kaç haftalik iken kaybettiniz
Dua Et bol bol Allah korur insaallah8 haftalıktı kalbi durdu bu seferde öyle olacak diye çok gerginim
en son bat hangi gundu cnm22 ocakta 1846 idi
İnşallah yolunda gider herşeyDua Et bol bol Allah korur insaallah
Bat ney anlamadım kien son bat hangi gundu cnm
en son bat hangi gundu cnm22 ocakta 1846 idi
n en son adet tarihin cnm.Bat ney anlamadım ki
18 Araliken son bat hangi gundu cnm
n en son adet tarihin cnm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?