2016 ocakta hamile olduğunu öğrenenler

hayırlı olsun bende cuma gitcem bu kadar erken görünür mü bilmiyorum inşallah sağlıklı yerleşmiştir sat neydi senin

Benim 27 aralıktı gittik doktora gözükmedi perşembe yine gidicez bakalım görürüz Umarım siz görebildiniz mi?

Perşembe günü 3050 ydi canım ama keseyi görmedik doktor alttan baksak da görmeyiz şimdi dedi bu perşembe tekrar gidicez bakalım görürüz umarım siz gördünüz mü?
hayır canım görmedim daha yeni ögrendmm 26 ocak aksamı 224 cıktı degerm cumartasi sabah da 780 di kese yi görmek için 800 olmaası lazm pazartesi gel dedi. ama bana daha erken gibi geldi acıkcası biraz tedirgin oldum sızede soraym dedm

Allah allah benim 3050 olmasina rağmen gözükmedi ama benim tahlil 28 ocakta yapıldı pazartesi de gozukmeyebilir senin ben persembe gitcem gerekirse vajinal yaptırırim bi de kist çıktı bende o da canımı sıktı

Allah allah benim 3050 olmasina rağmen gözükmedi ama benim tahlil 28 ocakta yapıldı pazartesi de gozukmeyebilir senin ben persembe gitcem gerekirse vajinal yaptırırim bi de kist çıktı bende o da canımı sıktı
benide pskolojk baskıya soktu doktor bıdaha gtmıycem ona gözukmemesi normal ozaman yarın dımı benım ıcınde en son 780 cunku daha degerim cok yeni daha 4 haftalk sanrm

kızlar birinizde belirtilerinizi yazn ya adet olmama 5 gun var kasik agrsndan baska bsey yok bu ay cok calistk ovulasyon testi aldm ona uydk insl vardr

doktor panik yaptırdı gozukmesi lazm diye cok erken daha gibi geldi banada
Erken tabiki de annem hep gitmememi söylemişti aile hekimi hemsiremde gitme dedi ben koştura koştura gittim sonuç hüsran ultrasona bi oturdum doktor dedi gözükmüyor ağlamamak için zor tuttum kendimi eve de geldim hüngür hüngür agladim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…