- 23 Ocak 2016
- 35.362
- 51.219
- 598
6+1 bugünen son bat hangi gundu cnm
n en son adet tarihin cnm.
Bende sizinle aynı sayılırım sat 27aralık.doktor Çarşamba gel keseyi görürüz dedi merakla bekliyorum bende
canım hcg degerin kac ? keseyı gordnuzmuBenimde sat 27 aralık :) bizde daha göremedik keseye perşembe gidicez inşallah görürüz
hayırlı olsun bende cuma gitcem bu kadar erken görünür mü bilmiyorum inşallah sağlıklı yerleşmiştir sat neydi senin
Perşembe günü 3050 ydi canım ama keseyi görmedik doktor alttan baksak da görmeyiz şimdi dedi bu perşembe tekrar gidicez bakalım görürüz umarım siz gördünüz mü?canım hcg degerin kac ? keseyı gordnuzmu
hayır canım görmedim daha yeni ögrendmm 26 ocak aksamı 224 cıktı degerm cumartasi sabah da 780 di kese yi görmek için 800 olmaası lazm pazartesi gel dedi. ama bana daha erken gibi geldi acıkcası biraz tedirgin oldum sızede soraym dedmPerşembe günü 3050 ydi canım ama keseyi görmedik doktor alttan baksak da görmeyiz şimdi dedi bu perşembe tekrar gidicez bakalım görürüz umarım siz gördünüz mü?
gördüm ben cuma günü canım 23 aralıktı bnmBenim 27 aralıktı gittik doktora gözükmediperşembe yine gidicez bakalım görürüz Umarım siz görebildiniz mi?
Allah allah benim 3050 olmasina rağmen gözükmedi ama benim tahlil 28 ocakta yapıldı pazartesi de gozukmeyebilir senin ben persembe gitcem gerekirse vajinal yaptırırim bi de kist çıktı bende o da canımı sıktıhayır canım görmedim daha yeni ögrendmm 26 ocak aksamı 224 cıktı degerm cumartasi sabah da 780 di kese yi görmek için 800 olmaası lazm pazartesi gel dedi. ama bana daha erken gibi geldi acıkcası biraz tedirgin oldum sızede soraym dedm
Benim de 5.haftada gözükmedi vajinal bakmak istedi kabul etmedim 6+1 bugün perşembe gidicem yine nasipseBenim 27 aralıktı gittik doktora gözükmediperşembe yine gidicez bakalım görürüz Umarım siz görebildiniz mi?
Aramızda 4 gün var ben perşembe baktirdim o zaman yarın fln gözükür herhalde de ben garantiye alayım perşembe bakalım bebek de var mıydı kesedegördüm ben cuma günü canım 23 aralıktı bnm
İkimizin aynı:) aynen doktor göremedi benimkinide Çarşamba görürüz dedi ama çok heycanlıyım inşallah görürüzBenimde sat 27 aralık :) bizde daha göremedik keseye perşembe gidicez inşallah görürüz
benide pskolojk baskıya soktu doktor bıdaha gtmıycem onaAllah allah benim 3050 olmasina rağmen gözükmedi ama benim tahlil 28 ocakta yapıldı pazartesi de gozukmeyebilir senin ben persembe gitcem gerekirse vajinal yaptırırim bi de kist çıktı bende o da canımı sıktı
İnşallah görürsün canım gün geçmek bilmiyo hayırlısıyla görseydik biBenim de 5.haftada gözükmedi vajinal bakmak istedi kabul etmedim 6+1 bugün perşembe gidicem yine nasipse
Ayy haberleselim sürekli :) Ne güzel aynı gün :) aynen çok heyecanlıyım ya görmek içinİkimizin aynı:) aynen doktor göremedi benimkinide Çarşamba görürüz dedi ama çok heycanlıyım inşallah görürüz
Daha gözükmez senin ya bencebenide pskolojk baskıya soktu doktor bıdaha gtmıycem onagözukmemesi normal ozaman yarın dımı benım ıcınde en son 780 cunku daha degerim cok yeni daha 4 haftalk sanrm
Gecen persembeyi zorla beklemistim doktor yok gözükmüyor dedi henüz yeni gozukmeyebilir diyecegi yerde dış gebelik olabilir vajinal bakalım dediİnşallah görürsün canım gün geçmek bilmiyo hayırlısıyla görseydik bi
doktor panik yaptırdı gozukmesi lazm diye cok erken daha gibi geldi banadaDaha gözükmez senin ya benceyok sıkıntıya girme
Erken tabiki de annem hep gitmememi söylemişti aile hekimi hemsiremde gitme dedi ben koştura koştura gittim sonuç hüsran ultrasona bi oturdum doktor dedi gözükmüyor ağlamamak için zor tuttum kendimi eve de geldim hüngür hüngür agladimdoktor panik yaptırdı gozukmesi lazm diye cok erken daha gibi geldi banada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?