- 22 Ocak 2016
- 54
- 34
- 3
- 35
Evet canım bu süreci birbirimizle konuşarak geçirelim bebişlerimizi bekleyelimAyy haberleselim sürekli :) Ne güzel aynı gün :) aynen çok heyecanlıyım ya görmek için
beklemek lazım aslında yarında gidicem sonra 15 gun gitmıycem bi skntı olmadıgı surece ınsErken tabiki de annem hep gitmememi söylemişti aile hekimi hemsiremde gitme dedi ben koştura koştura gittim sonuç hüsran ultrasona bi oturdum doktor dedi gözükmüyor ağlamamak için zor tuttum kendimi eve de geldim hüngür hüngür agladim
İnsaallah cnm ya 5 gün varsa bile bekleme test alabilirsin ben mesela adetim temizlenmisim hemen ardından yaptığımızda gebe kalmışım bnm hbrim yok 1 aylık olmuş bilekızlar birinizde belirtilerinizi yazn yaadet olmama 5 gun var kasik agrsndan baska bsey yok bu ay cok calistk ovulasyon testi aldm ona uydk insl vardr
Canım ben adet olacakmışım gibi oldu karnım şişti kasıklarımda hafif hafif ağrılar oldu ben heralde adet olcam ama bi test yapym dedim.adetten iki gün önce test yaptım 2.çizgi silik çıktı sonra adet günü doktora gittim hamile olduğumu öğrendim.diyeceğim belirtilere çok takılma herkeste farklı oluyor yada hiç olmuyor birde adet belirtileriyle aynı oluyor.en iyisi bikaç gün daha bekle test yap inşallah pozitifleri görürsünkızlar birinizde belirtilerinizi yazn yaadet olmama 5 gun var kasik agrsndan baska bsey yok bu ay cok calistk ovulasyon testi aldm ona uydk insl vardr
kan degerim yüksek diye dedi olabir dedi kesin degil tabiİkiz olduğu nasıl anlaşılıyor ultrasonda mi
Bence başka bi doktora git canım gözükmemesi normal daha erken çünkü bende sabredemeyip gidiyorum ama göremiyorum.böyle stres yaparak kendimize ve bebişlerimize zarar veriyoruz aslında en iyisi beklemek zamanı geldiğinde gitmekGecen persembeyi zorla beklemistim doktor yok gözükmüyor dedi henüz yeni gozukmeyebilir diyecegi yerde dış gebelik olabilir vajinal bakalım dedi
Benim gittiğim doktora çok giden var ondan gidicem perşembe bi kaç ay geçsin başka doktora gidicem zaten beklemek zor isteBence başka bi doktora git canım gözükmemesi normal daha erken çünkü bende sabredemeyip gidiyorum ama göremiyorum.böyle stres yaparak kendimize ve bebişlerimize zarar veriyoruz aslında en iyisi beklemek zamanı geldiğinde gitmek
Evet canım beklemek zor Allahım hayırlısıyla bebeklerimize kavuşamamızı nasip etsin dua edelim bizBenim gittiğim doktora çok giden var ondan gidicem perşembe bi kaç ay geçsin başka doktora gidicem zaten beklemek zor iste
çok sevindimmm :) hayırlı haberlerle gel inşlgünaydınn sevgili anne adayları. dün adet günümdü ama gelmedi bu sabah test yaptım 2. çizgi hafifde olsa çıktı çok heycanlıyım ..
kasıklarımda ağrı var çok sürekli idrar ve memişler şiş Allahın izniyle bende katılacağım aranıza akşam doktora gideceğim
canm bnm 4 gun kaldı bklıyorm inşl hamişizdr
hamilemisin canm ? yoksa bekliyormsn bzm gbi eğer hamileysen normal diyolar agrılarMerhaba kızlar sizler yeni hamilesiniz bir sorum var bu yüzden. Benim reglm 4gün gecikti ve bazen sanki regl oluyormuşum gibi ağrım artıyor dinleniyorum gelen yok ama bu şekil ağrıması normalmi. Buarada kan testi için erken diye yapmadılar en az 10gün geçmesi gerekiyormuş. Bende beklemedeyim
10 günden önce kan testi yapmazlarsa banada yapmazlarmı bugün yanı benim daha 2 gün geçtiMerhaba kızlar sizler yeni hamilesiniz bir sorum var bu yüzden. Benim reglm 4gün gecikti ve bazen sanki regl oluyormuşum gibi ağrım artıyor dinleniyorum gelen yok ama bu şekil ağrıması normalmi. Buarada kan testi için erken diye yapmadılar en az 10gün geçmesi gerekiyormuş. Bende beklemedeyim
10 günden önce kan testi yapmazlarsa banada yapmazlarmı bugün yanı benim daha 2 gün geçti
Regl ilk günü idrar testinde çıkmadı benim bat 1ocak hatta 31aralık gecesi. Şuanda 4.gündeyim kanda yapmadı doktor daha erken çıkmaz dedi yolladı beni. E ağrı var regl yok. Kaç gündür muallaktayım canım yahamilemisin canm ? yoksa bekliyormsn bzm gbi eğer hamileysen normal diyolar agrılar
Regl ilk günü idrar testinde çıkmadı benim bat 1ocak hatta 31aralık gecesi. Şuanda 4.gündeyim kanda yapmadı doktor daha erken çıkmaz dedi yolladı beni. E ağrı var regl yok. Kaç gündür muallaktayım canım yahamilemisin canm ? yoksa bekliyormsn bzm gbi eğer hamileysen normal diyolar agrılar
Merhaba kızlar sizler yeni hamilesiniz bir sorum var bu yüzden. Benim reglm 4gün gecikti ve bazen sanki regl oluyormuşum gibi ağrım artıyor dinleniyorum gelen yok ama bu şekil ağrıması normalmi. Buarada kan testi için erken diye yapmadılar en az 10gün geçmesi gerekiyormuş. Bende beklemedeyim
Ya kızlar bi kan almak zorlarına gitti. Ben regl tarihleri çok düzenli biriyim. 4gündür ağrım var ara ara ama gelmiyor. Birde iki gündür dişim şişti şuan onada müdahale edilemiyor çıldırcaktım gece diş ağrısından. Hani regl olcak gibi kasıklarımda kramp giriyor düşünün halimi geciktiğine sevinemez oldum1 hafta-10 gün bekleme süresi hikaye. Ben reglin gecikmesinden 4 gün sonra kan testi yaptırdım ve canavar gibi sonuç çıktı :) Ama önce idrar testi yapın, pozitif çıkarsa kan testine gidin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?