2016 ocakta hamile olduğunu öğrenenler

suan sennle aynı durumdayız dişim şişti sol kasık agrım var regl yok gerçi bnm regile 4 gun var beklicem gecersede özelde 30 tl yapıyolar gebelik testi baktrcam

suan sennle aynı durumdayız dişim şişti sol kasık agrım var regl yok gerçi bnm regile 4 gun var beklicem gecersede özelde 30 tl yapıyolar gebelik testi baktrcam
Inşallah beklediğimiz sonuca ulaşırız. Evlat sahibi oluruz tez vakitte.bakalım ben kan vericem özelde

Kızlar acele etmeyin moralinizi de bozmayın. Henüzdaha erken sizin için. Ben hcg 7000 den sonra gördüm keseyi gerçi herkeste farklı olur ama yine de sabredin, stres iyi değil

Aramızda 4 gün var ben perşembe baktirdim o zaman yarın fln gözükür herhalde de ben garantiye alayım perşembe bakalım bebek de var mıydı kesede
evet vardı fasulyem belki gec döllenmediir değişiyo kişiden kişiye

kızlar ben bugun cok kotuyum bel im coooooook kotu ağrıyor ne yapacam normaldede bel agrım oluyordu ama bugun sol tarafım cok kotu bısey mı oluyor bebeğime

1 hafta-10 gün bekleme süresi hikaye. Ben reglin gecikmesinden 4 gün sonra kan testi yaptırdım ve canavar gibi sonuç çıktı :) Ama önce idrar testi yapın, pozitif çıkarsa kan testine gidin

Merhaba, Ben adet tarihimden 1 gun once idrar testi yaptim pozitif cikti, 1 gun sonra yani adet olacagim gun kan testi yaptirdim hamilelik var dediler

kızlar ben bugun cok kotuyum bel im coooooook kotu ağrıyor ne yapacam normaldede bel agrım oluyordu ama bugun sol tarafım cok kotu bısey mı oluyor bebeğime

Canim dinlen istersen, benimde cok agriyordu yatarak dinlenince azalarak gecti, bazen hafif agriyor ozellikle cok ayakta kalinca

kızlar birinizde belirtilerinizi yazn ya adet olmama 5 gun var kasik agrsndan baska bsey yok bu ay cok calistk ovulasyon testi aldm ona uydk insl vardr

Benim normalden farkli olarak ara sira kasiklarda sancima, durup dururken kalp atislarimda yukselme yani yorulunca güp güp atar ya o sekilde, ve ara ara goz seyirmesi. Birde yumurtlama gununun ertesi gunu vajinada yogun bir agri oldu ve yarim saat kadar surup yavas yavas gecti. Sanirim dollenme o sirada oldu, ben hamile olacagimi bu agriyla tahmin ettim

Bende 29 ocakta idrarla, 30 ocakta kan testiyle 2. bebegime hamile oldugumu ogrendim. Allah isteyen herkese nasip etsin. Cok mutluyum, hayirlisiyla kalp atislariniz duyar saglikli bir sekilde kucaklarimiza aliriz insallah.

Mrb cnm bende de aynı bu belirtiler var hamilemiyim bilmiyorum ama gecen ay adetim cok degişikti 3. güne kadar normal oldu 3. gün kahverengiye döndü sonra 6. güne kadar ince çizgi seklinde acık pembemsi seklinde kan geldi ama seffaf gibiydi birde 5 gün erken oldum üstüne görme diye düşündüm ama bilmiyorum bakalım şimdi subat adetimi bekliyorum inşallah rabbim yüzümüzü güldürür bizede nasip eder inşallah

Kızlar merhaba, ben de bu gün öğrendim hamile olduğumu, idrar testi ile. Ay çook mutluyum şükür rebbime. 1.5 sene beklentiden sonra nihayet. Her kese bu duyguyu yaşamayı Allah nasıb etsın amın

Kızlar merhaba, ben de bu gün öğrendim hamile olduğumu, idrar testi ile. Ay çook mutluyum şükür rebbime. 1.5 sene beklentiden sonra nihayet. Her kese bu duyguyu yaşamayı Allah nasıb etsın amın
Aminnn inşallah. Senin ne gibi belirtilerin vardı cnm adetin gecikince mi öğrendin?

Ben de adetten 3 gün önceden adet ağrıları var, normalde 2-3 saat süren ağrı ile ardından adet olurdum, ama 3 gündü adet olmadom. ağrılarım azaldı ama ara sıra yene kasık ağrılarım oluyor, dün adet olmadım ve bu gün test aldım, sonuç pozitif :)

çok sevindim Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah

E="AGRA, post: 44946011, member: 652091"]Kızlar merhaba, ben de bu gün öğrendim hamile olduğumu, idrar testi ile. Ay çook mutluyum şükür rebbime. 1.5 sene beklentiden sonra nihayet. Her kese bu duyguyu yaşamayı Allah nasıb etsın amın[/QUOTE]
Gozun aydin canim. Aman cok dikkat ett dahacok yeni bir gebelik

Hemen doktora git canim iyi misin simdi? Allahim ayni seyi yasadim birinin basina gelir diye nasil korkuyorumm.

Hemen doktora git canim iyi misin simdi? Allahim ayni seyi yasadim birinin basina gelir diye nasil korkuyorumm.

Merhaba canim, insallah Allah gonlune gore versin. Gecen ay benim de 4 gun once olmustu adetim.
Simdiki adet tarihin ne zaman?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…