suan sennle aynı durumdayız dişim şişti sol kasık agrım var regl yok gerçi bnm regile 4 gun var beklicem gecersede özelde 30 tl yapıyolar gebelik testi baktrcamYa kızlar bi kan almak zorlarına gitti. Ben regl tarihleri çok düzenli biriyim. 4gündür ağrım var ara ara ama gelmiyor. Birde iki gündür dişim şişti şuan onada müdahale edilemiyor çıldırcaktım gece diş ağrısından. Hani regl olcak gibi kasıklarımda kramp giriyor düşünün halimi geciktiğine sevinemez oldum
Inşallah beklediğimiz sonuca ulaşırız. Evlat sahibi oluruz tez vakitte.bakalım ben kan vericem özeldesuan sennle aynı durumdayız dişim şişti sol kasık agrım var regl yok gerçi bnm regile 4 gun var beklicem gecersede özelde 30 tl yapıyolar gebelik testi baktrcam
inlaşşah vardır dua edcem bizede haber ver .. varsa bn 14 subatta süprz yapcm eşimeInşallah beklediğimiz sonuca ulaşırız. Evlat sahibi oluruz tez vakitte.bakalım ben kan vericem özelde
evet vardı fasulyem belki gec döllenmediir değişiyo kişiden kişiyeAramızda 4 gün var ben perşembe baktirdim o zaman yarın fln gözükür herhalde de ben garantiye alayım perşembe bakalım bebek de var mıydı kesede
1 hafta-10 gün bekleme süresi hikaye. Ben reglin gecikmesinden 4 gün sonra kan testi yaptırdım ve canavar gibi sonuç çıktı :) Ama önce idrar testi yapın, pozitif çıkarsa kan testine gidin
kızlar ben bugun cok kotuyum bel im coooooook kotu ağrıyor ne yapacam normaldede bel agrım oluyordu ama bugun sol tarafım cok kotu bısey mı oluyor bebeğime
kızlar birinizde belirtilerinizi yazn yaadet olmama 5 gun var kasik agrsndan baska bsey yok bu ay cok calistk ovulasyon testi aldm ona uydk insl vardr
Mrb cnm bende de aynı bu belirtiler var hamilemiyim bilmiyorum ama gecen ay adetim cok degişikti 3. güne kadar normal oldu 3. gün kahverengiye döndü sonra 6. güne kadar ince çizgi seklinde acık pembemsi seklinde kan geldi ama seffaf gibiydi birde 5 gün erken oldum üstüne görme diye düşündüm ama bilmiyorum bakalım şimdi subat adetimi bekliyorum inşallah rabbim yüzümüzü güldürür bizede nasip eder inşallahBenim normalden farkli olarak ara sira kasiklarda sancima, durup dururken kalp atislarimda yukselme yani yorulunca güp güp atar ya o sekilde, ve ara ara goz seyirmesi. Birde yumurtlama gununun ertesi gunu vajinada yogun bir agri oldu ve yarim saat kadar surup yavas yavas gecti. Sanirim dollenme o sirada oldu, ben hamile olacagimi bu agriyla tahmin ettim
Aminnn inşallah. Senin ne gibi belirtilerin vardı cnm adetin gecikince mi öğrendin?Kızlar merhaba, ben de bu gün öğrendim hamile olduğumu, idrar testi ile. Ay çook mutluyum şükür rebbime. 1.5 sene beklentiden sonra nihayet. Her kese bu duyguyu yaşamayı Allah nasıb etsın amın
çok sevindim Allah kucağına almayı nasip etsin inşallahBen de adetten 3 gün önceden adet ağrıları var, normalde 2-3 saat süren ağrı ile ardından adet olurdum, ama 3 gündü adet olmadom. ağrılarım azaldı ama ara sıra yene kasık ağrılarım oluyor, dün adet olmadım ve bu gün test aldım, sonuç pozitif :)
Hemen doktora git canim iyi misin simdi? Allahim ayni seyi yasadim birinin basina gelir diye nasil korkuyorumm.kızlar ben bugun cok kotuyum bel im coooooook kotu ağrıyor ne yapacam normaldede bel agrım oluyordu ama bugun sol tarafım cok kotu bısey mı oluyor bebeğime
Hemen doktora git canim iyi misin simdi? Allahim ayni seyi yasadim birinin basina gelir diye nasil korkuyorumm.kızlar ben bugun cok kotuyum bel im coooooook kotu ağrıyor ne yapacam normaldede bel agrım oluyordu ama bugun sol tarafım cok kotu bısey mı oluyor bebeğime
Mrb cnm bende de aynı bu belirtiler var hamilemiyim bilmiyorum ama gecen ay adetim cok degişikti 3. güne kadar normal oldu 3. gün kahverengiye döndü sonra 6. güne kadar ince çizgi seklinde acık pembemsi seklinde kan geldi ama seffaf gibiydi birde 5 gün erken oldum üstüne görme diye düşündüm ama bilmiyorum bakalım şimdi subat adetimi bekliyorum inşallah rabbim yüzümüzü güldürür bizede nasip eder inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?