2016 ocakta hamile olduğunu öğrenenler

Bir an biri beni anlatıyor sandım :) Cnm Allah mesut etsin. Bende 4 ocakta öğrendim gebeliğimi. 4 yıldır yaşım genç diye(şuan 22) korunduk ama eşimin yaşı aldı başını gidiyor :) Şükür ilk denemede oldu. Allah sağlıcakla evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip etsin

kızlarrr benimde 5 gün kaldı bata ama göğüslerimin şişliği ve ayaklarımın çivi gibi olması dışında belirtim yok sizlerde adetten önce belirti oldu mu bu şekilde hamile kalan olmuş mu merak ediyorum açıkası

Ayyy çok sevindim benim de ikinci çizgi hafif silikti Allah daim etsin cnm

Yumurta yiyemeyenler, size bir önerim var. Benim de midem bulandığı için yiyemiyorum çok kokuyo, e her gün de yemek kazım bebiş için. Eşim dün bıldırcın yumurtası almış, araştırdım, bir zararı yok.tavuk yumurtasından çok daha fazla proteinli olduğu için çok yararlı, dr lar da tavsiye ediyo. Ama tabi haftada 3 tane. Ben günaşırı bir tane yemeyi planlıyorum, rahatladım valla. Zaten bi lokma bi şey, haşlayp şifa niyetine...

Kızlar merhaba, ben de bu gün öğrendim hamile olduğumu, idrar testi ile. Ay çook mutluyum şükür rebbime. 1.5 sene beklentiden sonra nihayet. Her kese bu duyguyu yaşamayı Allah nasıb etsın amın
Regline kaç gün kala test
Yaptın cnm?

Kızlar acil cevapppp yazin lütfen. Bugün doktora gittim kanda artış gosterdi hamilelik hormonu gecen gun 3191 di şimdi 4061.85. Doktor ultrasonla bakti ve 6hafta 5 günlük dedi. Ama 1 saat sonra acik kahve biraz bi leke vurdu. Acaba ultrason icin karnima bastirdigi icin olabilir mi? Ilk bebegim düştüğü için panik oldum. Lütfen deneyim olanlar yazsin.

CANIM BENİM DE 4704 ÇIKTI AMA HENÜZ DOKTORA KONTROLE GİRMEDİM..O LEKENİN NEDENİ YERLEŞME ZAMANINDA DA OLUYOR DİYORLAR KORKMA BENDE SENİN GİBİYİM İLK GEBELİĞİM KÜRTAJ OLDU BENİM DE

Korkma canım kahverengi lekelenme eski kandır. dolu dolu pembe kan gelene kadar sorun yoktur.

CANIM BENİM DE 4704 ÇIKTI AMA HENÜZ DOKTORA KONTROLE GİRMEDİM..O LEKENİN NEDENİ YERLEŞME ZAMANINDA DA OLUYOR DİYORLAR KORKMA BENDE SENİN GİBİYİM İLK GEBELİĞİM KÜRTAJ OLDU BENİM DE
Canim insallah normaldir. Ultrasona girene kadar bi sey yoktu. Insallah yerlesme kanidir yaa. Sık doktora gtmicemm karnimi agritti adam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…