YAP CANIM VARSA ÇIKAR BENCE YUMURTLAMADAN 15 - 16 GÜN SONRA ÇIKIYOR DİYORLAR4 gun daha nası sabredcem bilmiyorm ama adet olcagm zaman bu kadar agrım olmazdı 1 haftadır sol kasıgım agrıyo bgn test yapsam cıkarmı
aksam yapıyım o zamnYAP CANIM VARSA ÇIKAR BENCE YUMURTLAMADAN 15 - 16 GÜN SONRA ÇIKIYOR DİYORLAR
İNŞALLAH GÜZEL HABERLER ALIRSIN CANIM EDERİM TABİKİaksam yapıyım o zamndua et olurmu sen hamilesn kabul olur
İnternetten hesaplamama göre 10 subat cnm
İnşallah cnm ya rabbim gönlümüzden gecenleri kabul eyleyin tez zamanda o mutluluğu bizlere de yasatsın inşallahInsallah istedigin gibi olur hersey canim
4 gun daha nası sabredcem bilmiyorm ama adet olcagm zaman bu kadar agrım olmazdı 1 haftadır sol kasıgım agrıyo bgn test yapsam cıkarmı
Rabbim bebeğini ve seni korusun cnm üzme kendini inşallah bişi olmazKizlar leke icin doktora geldim. Ultrasonla tekrar bakti ve hastaneye yatirdi dusuk tehditi diye. tedbir alalim dedi. Hastanedeymdua edin nolurrr bisi olmasn
Kizlar leke icin doktora geldim. Ultrasonla tekrar bakti ve hastaneye yatirdi dusuk tehditi diye. tedbir alalim dedi. Hastanedeymdua edin nolurrr bisi olmasn
Hayırlı haberlerini bekliyoruz canım şimdiden tebrik ederimgünaydınn sevgili anne adayları. dün adet günümdü ama gelmedi bu sabah test yaptım 2. çizgi hafifde olsa çıktı çok heycanlıyım ..
kasıklarımda ağrı var çok sürekli idrar ve memişler şiş Allahın izniyle bende katılacağım aranıza akşam doktora gideceğim
Duaları seninle canimm en kisa zamanda düzelir lnsallah Allahım bebeğini sana bağışlasinCANIM ALLAH SANA VE BEBEĞİNE YARDIM ETSİN DUALARIMIZ SENİNLE
Hayırlı olsun tebrik ederim Allah kucağına almayi nasip etsinBende 29 ocakta idrarla, 30 ocakta kan testiyle 2. bebegime hamile oldugumu ogrendim. Allah isteyen herkese nasip etsin. Cok mutluyum, hayirlisiyla kalp atislariniz duyar saglikli bir sekilde kucaklarimiza aliriz insallah.
Hayırlı olsun canımm Allah kucağına almayi nasip etsinKızlar merhaba, ben de bu gün öğrendim hamile olduğumu, idrar testi ile. Ay çook mutluyum şükür rebbime. 1.5 sene beklentiden sonra nihayet. Her kese bu duyguyu yaşamayı Allah nasıb etsın amın
gercekten aynenn bırbırmızı anlatmısz cnm bnde 24 ocaktaa ögrendım cok sukurr 5+3 üzBir an biri beni anlatıyor sandım :) Cnm Allah mesut etsin. Bende 4 ocakta öğrendim gebeliğimi. 4 yıldır yaşım genç diye(şuan 22) korunduk ama eşimin yaşı aldı başını gidiyor :) Şükür ilk denemede oldu. Allah sağlıcakla evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip etsin
Hayırlı olsun tebrik ederim Allah kucağına almayi nasip etsin
Rabbim bebeğini ve seni korusun cnm
Kizlar leke icin doktora geldim. Ultrasonla tekrar bakti ve hastaneye yatirdi dusuk tehditi diye. tedbir alalim dedi. Hastanedeymdua edin nolurrr bisi olmasn
Allah sizi korusun, yardımcınız olsun insallah
pekı kalp atısı duymadnmmı ?Kızlar acil cevapppp yazin lütfen. Bugün doktora gittim kanda artış gosterdi hamilelik hormonu gecen gun 3191 di şimdi 4061.85. Doktor ultrasonla bakti ve 6hafta 5 günlük dedi. Ama 1 saat sonra acik kahve biraz bi leke vurdu. Acaba ultrason icin karnima bastirdigi icin olabilir mi? Ilk bebegim düştüğü için panik oldum. Lütfen deneyim olanlar yazsin.
cnm keseyi görmüşsünüz. Kalp atışları için ne zaman çağırdı doktorun ?gercekten aynenn bırbırmızı anlatmısz cnm bnde 24 ocaktaa ögrendım cok sukurr 5+3 üz
11 şubatta cnm 15 gun snra gel demıstı sımdı 10 gunumuz kaldı ınsallah onuda duyarız ıcımızz rahatlar kesemızı görduk o sıkıntıyı atlattık cok sukurcnm keseyi görmüşsünüz. Kalp atışları için ne zaman çağırdı doktorun ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?