2016 ocakta hamile olduğunu öğrenenler

4 gun daha nası sabredcem bilmiyorm ama adet olcagm zaman bu kadar agrım olmazdı 1 haftadır sol kasıgım agrıyo bgn test yapsam cıkarmı

4 gun daha nası sabredcem bilmiyorm ama adet olcagm zaman bu kadar agrım olmazdı 1 haftadır sol kasıgım agrıyo bgn test yapsam cıkarmı

Bence yap, bende senin gibi meraktan ölüyordum 1 gun once yaptim cok net belli oldu, sonra keske birkac gun once yapsaydim dedim en azindan silik falan cikardi yine de belli ederdi :) daha hizli sonuc verenler var 12 tl falan onlardan al istersen ben ondan almistim

Kizlar leke icin doktora geldim. Ultrasonla tekrar bakti ve hastaneye yatirdi dusuk tehditi diye. tedbir alalim dedi. Hastanedeym dua edin nolurrr bisi olmasn

Hayırlı haberlerini bekliyoruz canım şimdiden tebrik ederim

Bende 29 ocakta idrarla, 30 ocakta kan testiyle 2. bebegime hamile oldugumu ogrendim. Allah isteyen herkese nasip etsin. Cok mutluyum, hayirlisiyla kalp atislariniz duyar saglikli bir sekilde kucaklarimiza aliriz insallah.
Hayırlı olsun tebrik ederim Allah kucağına almayi nasip etsin

Kızlar merhaba, ben de bu gün öğrendim hamile olduğumu, idrar testi ile. Ay çook mutluyum şükür rebbime. 1.5 sene beklentiden sonra nihayet. Her kese bu duyguyu yaşamayı Allah nasıb etsın amın
Hayırlı olsun canımm Allah kucağına almayi nasip etsin

gercekten aynenn bırbırmızı anlatmısz cnm bnde 24 ocaktaa ögrendım cok sukurr 5+3 üz

pekı kalp atısı duymadnmmı ?

cnm keseyi görmüşsünüz. Kalp atışları için ne zaman çağırdı doktorun ?
11 şubatta cnm 15 gun snra gel demıstı sımdı 10 gunumuz kaldı ınsallah onuda duyarız ıcımızz rahatlar kesemızı görduk o sıkıntıyı atlattık cok sukur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…