2016 ocakta hamile olduğunu öğrenenler

Kizlar leke icin doktora geldim. Ultrasonla tekrar bakti ve hastaneye yatirdi dusuk tehditi diye. tedbir alalim dedi. Hastanedeym dua edin nolurrr bisi olmasn
Canım çok geçmiş olsun Allah şifanı versin acil korkma bak hastanedesin kontrol altında geçicek her şey, olumsuz düşünme, illa düşcek diye bi şey yok sadece tedbir...

Kızlar sizin de şekeriniz düşüyo mu? Benim çok sık dşüyo, elim ayağım boşalıyo, bayılacak gibi oluyorum. Bi şey yemezsem titreme geliyo. Bi de çarpıntı oluyo arada, çok rahatsız oluyorum ya. Bi de çalışıyorum, ruh gibiyim. Az ve sık yiyorum ama hep bi yorgunluk kolumu kaldıramıyorum. Ne yapmalıyım, benim gibi olan var mı??

Canım çok geçmiş olsun Allah şifanı versin acil korkma bak hastanedesin kontrol altında geçicek her şey, olumsuz düşünme, illa düşcek diye bi şey yok sadece tedbir...
Insallah canim ya. 3 . Serumu taktilar. Kalkacan igne vurdular ve dusuk onleyici haplar yiyorum 3kex. Allahm hayrlisi neyse o olsun. Beni korkutan o leke degil kasik agrisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…