- 23 Ocak 2016
- 35.365
- 51.219
- 598
Ah şu kese yok mu bi göstermedi bu hafta insaallah gözükür ☺11 şubatta cnm 15 gun snra gel demıstı sımdı 10 gunumuz kaldı ınsallah onuda duyarız ıcımızz rahatlar kesemızı görduk o sıkıntıyı atlattık cok sukur
teşekkür ederimm inşallahHayırlı haberlerini bekliyoruz canım şimdiden tebrik ederim
S showerbaby sende yeni öğrendin dimi hamile olduğunu canım? Allah sağlıcakla kollarına almayı nasip etsin burda olan bütün anne adayları gibi <3teşekkür ederimm inşallah
Canım çok geçmiş olsun Allah şifanı versin acil korkma bak hastanedesin kontrol altında geçicek her şey, olumsuz düşünme, illa düşcek diye bi şey yok sadece tedbir...Kizlar leke icin doktora geldim. Ultrasonla tekrar bakti ve hastaneye yatirdi dusuk tehditi diye. tedbir alalim dedi. Hastanedeymdua edin nolurrr bisi olmasn
Amin canım inşallahS showerbaby sende yeni öğrendin dimi hamile olduğunu canım? Allah sağlıcakla kollarına almayı nasip etsin burda olan bütün anne adayları gibi <3
Insallah canim ya. 3 . Serumu taktilar. Kalkacan igne vurdular ve dusuk onleyici haplar yiyorum 3kex. Allahm hayrlisi neyse o olsun. Beni korkutan o leke degil kasik agrisiCanım çok geçmiş olsun Allah şifanı versin acil korkma bak hastanedesin kontrol altında geçicek her şey, olumsuz düşünme, illa düşcek diye bi şey yok sadece tedbir...
Aminn hepimizin insallah. Kotu bi sey olmadigina inaniyorm ben .CANIM ALLAH SANA VE BEBEĞİNE YARDIM ETSİN DUALARIMIZ SENİNLE
İNŞALLAH CANIM BEENDE BUGÜN GİDECEĞİM DOKTORA ADET OLACAKMIŞ GİBİ HİSSEDİYORUM KASIKLARIMDA SANCI OLUYIRAminn hepimizin insallah. Kotu bi sey olmadigina inaniyorm ben .
Ihmal etme git. Lekeden zarar gelmiyo da Allah korusun sanci sıklasirsa fena. Icini ferah tutİNŞALLAH CANIM BEENDE BUGÜN GİDECEĞİM DOKTORA ADET OLACAKMIŞ GİBİ HİSSEDİYORUM KASIKLARIMDA SANCI OLUYIR
yok dua ediyorum bol bol saat 3te randevum var gideceğim inşallah güzel şeyler söylerIhmal etme git. Lekeden zarar gelmiyo da Allah korusun sanci sıklasirsa fena. Icini ferah tut
Doktorm haftaya duyulur dedi. Kalp hareketini gosterdi. Kese iyi durumda dedi. O lekeler belki de herkesin dedigi gbi tutnma lekesidir. Ama onlem almak iyi olacaktrpekı kalp atısı duymadnmmı ?
Insallah soleyecek canimyok dua ediyorum bol bol saat 3te randevum var gideceğim inşallah güzel şeyler söyler
inşallah canım kendimi adet olacak gibi hissediyorum öyle sancı oluyor kasıklarımda aşağı doğruInsallah soleyecek canim
bende gideceğim canımmm hayırlıı olsunn inşalahhhhhKızlar bende bugün doktora gittim keseyi gördüm çok şükür sıra 2hafta daha bekleyip kalp atışını duymaya beklemek zor
Sonucu bizimle paylasmayi unutma caniminşallah canım kendimi adet olacak gibi hissediyorum öyle sancı oluyor kasıklarımda aşağı doğru
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?