HABER VERİRİM CANIM :)Sonucu bizimle paylasmayi unutma canim
Teşekkür ederim canimmm sende keseyi görürsün biran önce canimcimbende gideceğim canımmm hayırlıı olsunn inşalahhhhh
Tebrik ederim canım hayırlı olsun Allah kucağına almayi nasip etsinKızlar bende bu siteyi takip edip sonunda üye olan 2016 hamilelerindenim şükürler olsun bende hayalime kvuştum Rabbim hepimizin bebişlerini korusun kucağımıza almayı nasip etsin
hamilesinKızlar ben de çok uzun zamandır takip ediyodum 5 günlük gecikmem var adet olcakmisim gibi karnim agriyo B-hcg baktım hamileyim ama karın agrim var hala. Benim gibi olan var mi
suann aynı duyguları bızde yasıoruz cnm allah evlatlarmıza kavstrsnn bızıKizlar ben de araniza yeni katildim 4 haftalik hamileyim ama hic agrim olmuyr o yuzden de korkuyrm. Daha hic doktora gitmedim haftaya gidecegim ama hic aklimdan cikmiyr kafayi yemek uzereyim allahin izniyle bir kalp atislarini gorsen o kadar rahatlayacagim ki
amin kızlar amın baan doktor 10 gun sonra gel dedi bebişin kalp atısını duymak ıcınsuann aynı duyguları bızde yasıoruz cnm allah evlatlarmıza kavstrsnn bızı
Rabbim yardımcın olsun canım inşallah biran önce geçer sıkıntıların dualarımız seninle,Insallah canim ya. 3 . Serumu taktilar. Kalkacan igne vurdular ve dusuk onleyici haplar yiyorum 3kex. Allahm hayrlisi neyse o olsun. Beni korkutan o leke degil kasik agrisi
bnmde 10 gunkaldı cnmamin kızlar amın baan doktor 10 gun sonra gel dedi bebişin kalp atısını duymak ıcın
kasık agrılı azzzccık :))Hamisler gunlerinizi nasil geciriyrsnz bakalim
yok canım duymadım 10 gun sonra gıdıcem insallah o zaman gel dedı sen duydunmuCanim sen kal0 atisi gormus muydun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?