2016 ocakta hamile olduğunu öğrenenler

cnks10 o lekelenmeler normalmis cnm doktor baanada demişti ama şuan için bende yok şükür

eses ben onu doktora sordum o normal dedi çünkü vücudun hamileliğe alışmadığı için ilk başlarda karın ağrısı normalmiş

Kizlar ben de araniza yeni katildim 4 haftalik hamileyim ama hic agrim olmuyr o yuzden de korkuyrm. Daha hic doktora gitmedim haftaya gidecegim ama hic aklimdan cikmiyr kafayi yemek uzereyim allahin izniyle bir kalp atislarini gorsen o kadar rahatlayacagim ki

suann aynı duyguları bızde yasıoruz cnm allah evlatlarmıza kavstrsnn bızı

Insallah canim ya. 3 . Serumu taktilar. Kalkacan igne vurdular ve dusuk onleyici haplar yiyorum 3kex. Allahm hayrlisi neyse o olsun. Beni korkutan o leke degil kasik agrisi
Rabbim yardımcın olsun canım inşallah biran önce geçer sıkıntıların dualarımız seninle,

Amin kizlar allah
bebeklerimizi saglicakla kucagimiza almayi nasip etsin peki sizde rahim zonklamasi oluyor mu

Merhaba kızlar araniza yeni katildim 7+2 günlük hamileyim ilk bebegimi kaybettim kürtaj oldum bu ikinci ama 1 bucuk sene olmadi korunmadigm halde ve umidimi yitirdigim an da cikageldi melegim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…