2016 ocakta hamile olduğunu öğrenenler

hayırlı olsn cnm kalp atısnı duydunmu ?
Evet canim duydum doktorlara gore 7+6 gunlukken duyuldu ama benim hesaplarm 6+6 da duyuldu biliosunuz ki adetin ilk gununden hesapliyorlar ben 3 haftalikken keseyi gordum bana 2 hafta sonra gel dediler ama gitmedim 6 haftayi doldurana kadar sabrettim ve minigimi duydum

Canim ben daha keseyi bile gormedim dogrusu doktora bile daha gitmedim ilk bebegimi 6 haftalikken kalbi durmustu o yuzden bunda cook korkuyrm
ayy cnm bnm böyle seylerı duydukca tuhaf oluorum bende ınsallah rabbım böyle seyler yasatmasın daha

Gozun aydin canim insaallaah darisi bizim basimiza

hımm bende suan 5+4 üm 10 gun sonraa gel dedı bana 5 gun önce gtmıstım kese ıcın keseyı gördum cok şükür sıra pıt pıtlar 7+0 oluo gttgmde smdı hesapladm dogruysaa

hımm bende suan 5+4 üm 10 gun sonraa gel dedı bana 5 gun önce gtmıstım kese ıcın keseyı gördum cok şükür sıra pıt pıtlar 7+0 oluo gttgmde smdı hesapladm dogruysaa
Insallah sende duyarsin canim kendi hesaplarina göre git doktorlarinkine gore gitme derim

Insallah sende duyarsin canim kendi hesaplarina göre git doktorlarinkine gore gitme derim
zatenn doktorun hesabıyla ıkımızınkı aynı bende hesapladgmda doktrmda hesapladı aynı cıktı günü gününe oranlı ydı ztn beta degerımlee de günü

zatenn doktorun hesabıyla ıkımızınkı aynı bende hesapladgmda doktrmda hesapladı aynı cıktı günü gününe oranlı ydı ztn beta degerımlee de günü
Doktora gore 8 haftalik hamileyim ama ben adet gunlerini hesaplamadigm zaman 7 cikio canim ben 17 gunde adet olan biriydim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…