hayırlı olsn cnm kalp atısnı duydunmu ?Merhaba kızlar araniza yeni katildim 7+2 günlük hamileyim ilk bebegimi kaybettim kürtaj oldum bu ikinci ama 1 bucuk sene olmadi korunmadigm halde ve umidimi yitirdigim an da cikageldi melegim
Evet canim duydum doktorlara gore 7+6 gunlukken duyuldu ama benim hesaplarm 6+6 da duyuldu biliosunuz ki adetin ilk gununden hesapliyorlar ben 3 haftalikken keseyi gordum bana 2 hafta sonra gel dediler ama gitmedim 6 haftayi doldurana kadar sabrettim ve minigimi duydumhayırlı olsn cnm kalp atısnı duydunmu ?
Canim ben daha keseyi bile gormedim dogrusu doktora bile daha gitmedim ilk bebegimi 6 haftalikken kalbi durmustu o yuzden bunda cook korkuyrmyok canım duymadım 10 gun sonra gıdıcem insallah o zaman gel dedı sen duydunmu
ayy cnm bnm böyle seylerı duydukca tuhaf oluorum bende ınsallah rabbım böyle seyler yasatmasın dahaCanim ben daha keseyi bile gormedim dogrusu doktora bile daha gitmedim ilk bebegimi 6 haftalikken kalbi durmustu o yuzden bunda cook korkuyrm
Gozun aydin canim insaallaah darisi bizim basimizaEvet canim duydum doktorlara gore 7+6 gunlukken duyuldu ama benim hesaplarm 6+6 da duyuldu biliosunuz ki adetin ilk gununden hesapliyorlar ben 3 haftalikken keseyi gordum bana 2 hafta sonra gel dediler ama gitmedim 6 haftayi doldurana kadar sabrettim ve minigimi duydum
Haklisin canim ben.de.kotu dusunmeyeyim diyrm ama ama korkular pesimi birakmiyr ben de elimden geldikce dua ediyrmayy cnm bnm böyle seylerı duydukca tuhaf oluorum bende ınsallah rabbım böyle seyler yasatmasın daha
hımm bende suan 5+4 üm 10 gun sonraa gel dedı bana 5 gun önce gtmıstım kese ıcın keseyı gördum cok şükür sıra pıt pıtlar 7+0 oluo gttgmde smdı hesapladm dogruysaaEvet canim duydum doktorlara gore 7+6 gunlukken duyuldu ama benim hesaplarm 6+6 da duyuldu biliosunuz ki adetin ilk gununden hesapliyorlar ben 3 haftalikken keseyi gordum bana 2 hafta sonra gel dediler ama gitmedim 6 haftayi doldurana kadar sabrettim ve minigimi duydum
Saol canim rabbim sizinde yüzünüzü guldursun inşallah cok korkarak gidip kalp atislarini duyduğum da resmen agladim çünkü digerinde hic duymamistim rabbim kimsenin kucagini bos birakmasinGozun aydin canim insaallaah darisi bizim basimiza
aynenn cnm allah saglıklı hayırlı evlatlar nasıp etsın ınsallahHaklisin canim ben.de.kotu dusunmeyeyim diyrm ama ama korkular pesimi birakmiyr ben de elimden geldikce dua ediyrm
Insallah sende duyarsin canim kendi hesaplarina göre git doktorlarinkine gore gitme derimhımm bende suan 5+4 üm 10 gun sonraa gel dedı bana 5 gun önce gtmıstım kese ıcın keseyı gördum cok şükür sıra pıt pıtlar 7+0 oluo gttgmde smdı hesapladm dogruysaa
zatenn doktorun hesabıyla ıkımızınkı aynı bende hesapladgmda doktrmda hesapladı aynı cıktı günü gününe oranlı ydı ztn beta degerımlee de günüInsallah sende duyarsin canim kendi hesaplarina göre git doktorlarinkine gore gitme derim
Doktora gore 8 haftalik hamileyim ama ben adet gunlerini hesaplamadigm zaman 7 cikio canim ben 17 gunde adet olan biriydimzatenn doktorun hesabıyla ıkımızınkı aynı bende hesapladgmda doktrmda hesapladı aynı cıktı günü gününe oranlı ydı ztn beta degerımlee de günü
6+5 de duydum canimHanimlar kaç +kaçta duydumuz kalbi
hımm bn 31 günde bir oluodummDoktora gore 8 haftalik hamileyim ama ben adet gunlerini hesaplamadigm zaman 7 cikio canim ben 17 gunde adet olan biriydim
Bazen oluyordu bende canm su aralar kesildiKizlar peki sizde rahimin asagi kisimda zonklama oluyr mu
Hm ben cok erken olan biriydim canm bebisi de adet bittikden 15 gun sonra oylesine test yapmisdim tesadufen ogrendimhımm bn 31 günde bir oluodumm
ne guzel cnm bende tam bat tarıhınde ögrendımm test yapayımm da regli beklıyım dedımHm ben cok erken olan biriydim canm bebisi de adet bittikden 15 gun sonra oylesine test yapmisdim tesadufen ogrendim
Tesekkurler cnm biraz olsun rahatladimBazen oluyordu bende canm su aralar kesildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?