2016 ocakta hamile olduğunu öğrenenler

ne guzel cnm bende tam bat tarıhınde ögrendımm test yapayımm da regli beklıyım dedım
Evet canim ama 4.haftaya girdigimden itibaren bulatilar kusmalar basladi ve artik gunler gecip bitsin istiyorum hamileligimi yasamak alisveris yapmak istiyorum

Hayirlisiyla gun sayiyrm 9 subatta doktora gidecegim insaallah keseyi kalbi hepsini birlikte goruruz aminnn

Evet canim ama 4.haftaya girdigimden itibaren bulatilar kusmalar basladi ve artik gunler gecip bitsin istiyorum hamileligimi yasamak alisveris yapmak istiyorum
bulantının olmaması bebegın saglıklı oldugunu gösterıo dıolar bnm bulantım sesabıma göre3. haftadayken basladıı o zmn şiddetliydi ama sımdı yok gbı bısey oldu nerdeyse

bulantının olmaması bebegın saglıklı oldugunu gösterıo dıolar bnm bulantım sesabıma göre3. haftadayken basladıı o zmn şiddetliydi ama sımdı yok gbı bısey oldu nerdeyse
Bazen erken bitebiliyor canim benim digerinde hic olmamisdi sagliksiz oldugu ortaya cikdi ama bunda hayatim boyunca kusmadgm kadar kustum ilacla yiyebiliyorum sadece etkisi gecince gene basliyor hic bir kokuya tahammulum yok berbat birseymis ama seviniyorum da bazen ben burdayim diyor

Ben bugün sadece keseyi gördüm 10 gün sonra kontrolum var inşallah hepimiz için güzel şeyler olur rabbim bize meleklerimizi bağışlar

aynenn bnm yemeklerden snraa oluo genelde fazlalık gbı tıkanıormm tıksınıormm sankı hemen arada kasıklarımda agrı oluo

Bende kasımda hamile kalmıştım, ama 8 haftalıkken kalbi atmıyordu bebeğimin. Ne kanamam vardı ne başka bşy. kontrole gittiğimde öğrendim çok üzüldüm kürtajla aldılar...şu an da öyle bir durumda yım ki. sokakta bebek görünce canım sıkılıyor moralim bozuluyor ve ister istemez sinirleniyorum..Allah hayırlısını nasip eder yeniden inşallah

kızlarr iştahınız acıldımı sızın benn cok yıyorm hala yıyormm cnm cektı bıseyler smdı sızde hamşssnz dıye demıorm eşşime hazırlattm yıyorm

aay cnm yaa kıyamam böyle syler duyunca cok üzülüorum yaa allah sabır versınn ınss yasamayızz byle seyler

Seni cok iyi anlıyorum canim ayni anda hamile kaldigm arkadaslarimin kucaklarinda cocuklari ve beni goren istemiomusun olmuyormu diye soruyorlardi oyle canim yaniyorduki anlatamam sana icim gidiodu birini hamile duyunca gorunce tahammul edemiyordum tedaviye basladm 1 yil boyunca yapmadgm kalmamisdi en son esimle tartistiktan sonra bir daha asla doktora gitmeyecegim dedim ona ve rabbim umidimi kestigim anda verdi inşallah kucagima da alirim ama inan cok zor gunler gecirdim kendimde hep sorun aradim ama olmadimi olmuyor iste demekki zamani varms 1 bucuk seneden sonra oldu tekrar unutma rabbim sevdigini sinarmis

Canm ben açım ama yiyemiyorum sen iştahın varken ye yarasin bebise :)
cnm benım iştahım gündüz yok gece varr deli gbi hemde bır ekmek yemişm şok oldummm yanı hemde delık gbı midem ama gunduz hıcc ıstahım yok bırde tatlı vs seyler yıyemıyorm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…