- 16 Ekim 2014
- 2.160
- 2.354
- 133
- 32
Maşallah canim bende tatli yedigim de midem rahatliyo biraz en azindan bulanti yapmiyo en iyi hosaf iciyorumcnm benım iştahım gündüz yok gece varr deli gbi hemde bır ekmek yemişm şok oldummm yanı hemde delık gbı midem ama gunduz hıcc ıstahım yok bırde tatlı vs seyler yıyemıyorm
ben bulantı için kraker yıyorm cnm kurtarıcı baayaaMaşallah canim bende tatli yedigim de midem rahatliyo biraz en azindan bulanti yapmiyo en iyi hosaf iciyorum
canım aynıyız benmde sat 25 aralık 5+5 iz artık insallah hayrlı sonuclar alırsın ama degerın guzel ynı kımyasalda daha degısık oluyor dıye bılıorm hatta bır arkım de gecrdı beta hcg 6.1 çıkmıstı yanı ıkı gun snrada regl gelmıstıKızlar merhaba bende aranıza katıldım yani inşallah :) adetim bugün tam 7 gün gecikti. En son 25 aralıkta adet olmuştum. Geçen ay kimyasal gebelik geçirmiştim oyüzden pek umudum yoktu öylesine gebelik testi yaptım pozitif çıktı. Pazar günüde kan testi yaptım beta hcg 997.43 çıktı. Ama hala sevinemiyorumkorkuyorum hemde nasıl yine kimyasal gebelik olursa diye öğrendiğimden beri folidoce içiyorum. Bu cuma kısmetse doktora gitmeyi düşünüyorum sizce erkenmi
Oncelikle geçmiş olsun canım rabbim gönlüne göre versin doktora git ki kesene baksin inşallah güzel haberler donersinKızlar merhaba bende aranıza katıldım yani inşallah :) adetim bugün tam 7 gün gecikti. En son 25 aralıkta adet olmuştum. Geçen ay kimyasal gebelik geçirmiştim oyüzden pek umudum yoktu öylesine gebelik testi yaptım pozitif çıktı. Pazar günüde kan testi yaptım beta hcg 997.43 çıktı. Ama hala sevinemiyorumkorkuyorum hemde nasıl yine kimyasal gebelik olursa diye öğrendiğimden beri folidoce içiyorum. Bu cuma kısmetse doktora gitmeyi düşünüyorum sizce erkenmi
canım aynıyız benmde sat 25 aralık 5+5 iz artık insallah hayrlı sonuclar alırsın ama degerın guzel ynı kımyasalda daha degısık oluyor dıye bılıorm hatta bır arkım de gecrdı beta hcg 6.1 çıkmıstı yanı ıkı gun snrada regl gelmıstı
Oncelikle geçmiş olsun canım rabbim gönlüne göre versin doktora git ki kesene baksin inşallah güzel haberler donersin
Kızlar ben de çok uzun zamandır takip ediyodum 5 günlük gecikmem var adet olcakmisim gibi karnim agriyo B-hcg baktım hamileyim ama karın agrim var hala. Benim gibi olan var mi
kızlar yeni yılda İnşallah güzel şeyler yaşarız. bir kimyasal bir düşük yaşadım. şimdi testte gene hamile olduğumu görüyorum. İnşallah iyi olur
Biisey sorabirmiyimBen de yeni öğrendim. 5 haftalık ama kesenin içinde bebek yok maalesef.
Haftaya bir daha bakacağız.
Bakalım..
CANIM SENİ ANLIYORUM İNŞALLAH BUNDAN SONRAKİ SENİNLE OLUR DUA ETKiZlar çok Üzgünüm. Bebeğim düştühastanede 2. Günün sonunda gece 2den sabah 8e kadar sanci çektim. Ultrasonla bakildi ve rahim temiz dediler. Yani kurtaja gerek kalmadi. O kadar cok sanci ağrı cektim ki bittigine sevndm.
Canm cok üzüldüm :-( rabbim en kisa zamanda bir daha verir inşallah cok iyi bilirim o sancilari ben de cok cekdimKiZlar çok Üzgünüm. Bebeğim düştühastanede 2. Günün sonunda gece 2den sabah 8e kadar sanci çektim. Ultrasonla bakildi ve rahim temiz dediler. Yani kurtaja gerek kalmadi. O kadar cok sanci ağrı cektim ki bittigine sevndm.
Sor cnmBiisey sorabirmiyim
Kıyamam Şana ya kaç haftalıkdı üzülme belkı sakat doğacaktı en kısa zamanda tekrar hamıle kalırsın ınsKiZlar çok Üzgünüm. Bebeğim düştühastanede 2. Günün sonunda gece 2den sabah 8e kadar sanci çektim. Ultrasonla bakildi ve rahim temiz dediler. Yani kurtaja gerek kalmadi. O kadar cok sanci ağrı cektim ki bittigine sevndm.
ayy canm ya cok uzuldumKiZlar çok Üzgünüm. Bebeğim düştühastanede 2. Günün sonunda gece 2den sabah 8e kadar sanci çektim. Ultrasonla bakildi ve rahim temiz dediler. Yani kurtaja gerek kalmadi. O kadar cok sanci ağrı cektim ki bittigine sevndm.
KiZlar çok Üzgünüm. Bebeğim düştühastanede 2. Günün sonunda gece 2den sabah 8e kadar sanci çektim. Ultrasonla bakildi ve rahim temiz dediler. Yani kurtaja gerek kalmadi. O kadar cok sanci ağrı cektim ki bittigine sevndm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?