2016 ocakta hamile olduğunu öğrenenler

cnm benım iştahım gündüz yok gece varr deli gbi hemde bır ekmek yemişm şok oldummm yanı hemde delık gbı midem ama gunduz hıcc ıstahım yok bırde tatlı vs seyler yıyemıyorm
Maşallah canim bende tatli yedigim de midem rahatliyo biraz en azindan bulanti yapmiyo en iyi hosaf iciyorum

Kızlar merhaba bende aranıza katıldım yani inşallah :) adetim bugün tam 7 gün gecikti. En son 25 aralıkta adet olmuştum. Geçen ay kimyasal gebelik geçirmiştim oyüzden pek umudum yoktu öylesine gebelik testi yaptım pozitif çıktı. Pazar günüde kan testi yaptım beta hcg 997.43 çıktı. Ama hala sevinemiyorum korkuyorum hemde nasıl yine kimyasal gebelik olursa diye öğrendiğimden beri folidoce içiyorum. Bu cuma kısmetse doktora gitmeyi düşünüyorum sizce erkenmi

canım aynıyız benmde sat 25 aralık 5+5 iz artık insallah hayrlı sonuclar alırsın ama degerın guzel ynı kımyasalda daha degısık oluyor dıye bılıorm hatta bır arkım de gecrdı beta hcg 6.1 çıkmıstı yanı ıkı gun snrada regl gelmıstı

Oncelikle geçmiş olsun canım rabbim gönlüne göre versin doktora git ki kesene baksin inşallah güzel haberler donersin

Evet aynıyız canım inşallah sağlıklı bir şekilde alırız bebeklerimizi kucağımıza :) benimde geçen ay beta hcg 12.8 çıkmıştı zaten sonuç aldığım gün kanamam başladı. İnşallah bu sefer herşey yolunda gider

foolfancy inş cnm bende bat gunu beta kanda 1228,8 çıkmıştı beş gün sonra gttim kesyi gordum inş smdi dokuz gün kaldı gtcem kalp atisi için

İnsallah butun anne adaylari bebislerini kucagina alir.bende 3aylik evliym hic korunmadim ama esim cok bebis istiyo regl gunume 3gun var butin belrtiler ama hepsi hamileliktede oluyomus dogru mu

KiZlar çok Üzgünüm. Bebeğim düştü hastanede 2. Günün sonunda gece 2den sabah 8e kadar sanci çektim. Ultrasonla bakildi ve rahim temiz dediler. Yani kurtaja gerek kalmadi. O kadar cok sanci ağrı cektim ki bittigine sevndm.

CANIM SENİ ANLIYORUM İNŞALLAH BUNDAN SONRAKİ SENİNLE OLUR DUA ET

Canm cok üzüldüm :-( rabbim en kisa zamanda bir daha verir inşallah cok iyi bilirim o sancilari ben de cok cekdim

Kıyamam Şana ya kaç haftalıkdı üzülme belkı sakat doğacaktı en kısa zamanda tekrar hamıle kalırsın ıns

ayy canm ya cok uzuldum

Üzülme canım demekki hayırlısı böyleymiş belkide sakattı,hayırlı evlat olmayacaktı bu yönden bakıp gönlünü rahatlat. Rabbim inşallah tez zamanda hayırlı evlatlar versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…