Canım çok geçmiş olsun, demek sağlıklı değildi üzme kendini, vardır elbet Allah ın bir bildiği. Bundan sonraki sorunsuz olur inşallah.en azından kürtaja gerek kalmamış bak o da artı bi travma.Tekrar çok geçmiş olsun, sen iyi ol..Bak ben önce kimyasal oldum, ardından 1 ay geçti şimdi tekrar hamileyim.senin de olur canım benimKiZlar çok Üzgünüm. Bebeğim düştühastanede 2. Günün sonunda gece 2den sabah 8e kadar sanci çektim. Ultrasonla bakildi ve rahim temiz dediler. Yani kurtaja gerek kalmadi. O kadar cok sanci ağrı cektim ki bittigine sevndm.
canım kalp atışı duydun mu hayırlı olsun inşallahCanım çok geçmiş olsun, demek sağlıklı değildi üzme kendini, vardır elbet Allah ın bir bildiği. Bundan sonraki sorunsuz olur inşallah.en azından kürtaja gerek kalmamış bak o da artı bi travma.Tekrar çok geçmiş olsun, sen iyi ol..Bak ben önce kimyasal oldum, ardından 1 ay geçti şimdi tekrar hamileyim.senin de olur canım benim
Geçmiş olsun üzülme hiç değilse kürtaj olmadın o taraftan sanslısı benim dr demişti sağlıksız cocuk gider bendede bir düşük 3haftalım bir boş gebelik bide 4aylık kaybim oldu ilki kendiliğinden temizlendi ama diğer leri 4aylık benek 10gün yattim 1hafta doğum sancısı çektim balon uygülaması ilaç ka düşürüldü parça kalinca kürtaj ve tekrar parça kalmış tekrar kürtaj şükret beteein beteride var ben şükrediyorum rabbim daha iyisini bilir hayırlısını yazar biz kulları içinKiZlar çok Üzgünüm. Bebeğim düştühastanede 2. Günün sonunda gece 2den sabah 8e kadar sanci çektim. Ultrasonla bakildi ve rahim temiz dediler. Yani kurtaja gerek kalmadi. O kadar cok sanci ağrı cektim ki bittigine sevndm.
Çok sağol canım sana da hayırlı olsun. Önümüzdeki hafta gidicez Allah nasip ederse duymayı umuyoruz:)canım kalp atışı duydun mu hayırlı olsun inşallah
ay bırayda gecmek bılmezz bız keseyı gördukden 15 gun snraya randevu aldık sımdı beklıoruz ıns haftaya gıdıczkizlar bisey sorucam ben 4 haftalik hamileyim doktor 1 ay sonra kalp atisi icin cagrdi gttigimde gayet suanda saglikli dedi ama korkuyorum iste ilk hamileligim bide 17 ay ugras sonrasi oldu
CANIM BEN DÜN GİTTİM KONTROLE KESEYİ GÖRDÜK ALLAHA ŞÜKÜR 8 MM Dİ İNŞALLAH 10 GÜN SONRA RANDEVUM VAR GÜZEL HABERLER DUYARIZÇok sağol canım sana da hayırlı olsun. Önümüzdeki hafta gidicez Allah nasip ederse duymayı umuyoruz:)
Sen ne yaptın keseyi gördün mü hayırlısıyla?
Hayırlı olsun canım, henüz çok erken ok de 1 ay sonra da çok geç geldi bana. Bence 2 hafta sonra bidaha git derim, büyük ihtimal keseyi görürsün Allah nasip ederse, o ne öye 8 haftalıkken gel demiş, gerçi garanti olsun diye demiştir de, sen yine de git derim 2 hafta sonrakizlar bisey sorucam ben 4 haftalik hamileyim doktor 1 ay sonra kalp atisi icin cagrdi gttigimde gayet suanda saglikli dedi ama korkuyorum iste ilk hamileligim bide 17 ay ugras sonrasi oldu
İnşallah canım Rabbim tamamına erdirsinCANIM BEN DÜN GİTTİM KONTROLE KESEYİ GÖRDÜK ALLAHA ŞÜKÜR 8 MM Dİ İNŞALLAH 10 GÜN SONRA RANDEVUM VAR GÜZEL HABERLER DUYARIZ
AMİN İNŞALLAH OLUR CANIM TEK DUAM O VALLAİnşallah canım Rabbim tamamına erdirsin
Olur canım inşallah sen merak etme Allah ım hepimize kolaylıklar versinnAMİN İNŞALLAH OLUR CANIM TEK DUAM O VALLA
AMİN İNŞALLAH CANIM RABBİM HEPİMİZE NASİP ETSİNOlur canım inşallah sen merak etme Allah ım hepimize kolaylıklar versinn
Canim senin mide bulantin basladi mi cunku seninle ayni zaman hamileyz galibaAMİN İNŞALLAH CANIM RABBİM HEPİMİZE NASİP ETSİN
YOK CANIM BENDE BİRŞEY YOK SENDECanim senin mide bulantin basladi mi cunku seninle ayni zaman hamileyz galiba
Bende de bir sey yok cnm niye olmuyr diyrdum demekki normalmis sali gunu ilk defa doktora gidecegim gun sayiyrmYOK CANIM BENDE BİRŞEY YOK SENDE
BENDE HİÇ OLMADI CANIM BİLMİYORUM BELKİ ERKENDİR BELKİ OLMAYACAKTIR İNŞALLAH GÜZEL HABERLER ALIRSIN SALI GÜNÜ CANIM KAN VERDİN Mİ HİÇÇBende de bir sey yok cnm niye olmuyr diyrdum demekki normalmis sali gunu ilk defa doktora gidecegim gun sayiyrm
ALLAH BİZE BAĞIŞLASIN İNŞALLAH CANIMInsaallah canim gectigimiz persembe kan verdim 2465 cikti
Aminnn canim aminnn senin kac cikmisti kandegeriALLAH BİZE BAĞIŞLASIN İNŞALLAH CANIM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?