2016 ocakta hamile olduğunu öğrenenler

Canım çok geçmiş olsun, demek sağlıklı değildi üzme kendini, vardır elbet Allah ın bir bildiği. Bundan sonraki sorunsuz olur inşallah.en azından kürtaja gerek kalmamış bak o da artı bi travma.Tekrar çok geçmiş olsun, sen iyi ol..Bak ben önce kimyasal oldum, ardından 1 ay geçti şimdi tekrar hamileyim.senin de olur canım benim

canım kalp atışı duydun mu hayırlı olsun inşallah

Geçmiş olsun üzülme hiç değilse kürtaj olmadın o taraftan sanslısı benim dr demişti sağlıksız cocuk gider bendede bir düşük 3haftalım bir boş gebelik bide 4aylık kaybim oldu ilki kendiliğinden temizlendi ama diğer leri 4aylık benek 10gün yattim 1hafta doğum sancısı çektim balon uygülaması ilaç ka düşürüldü parça kalinca kürtaj ve tekrar parça kalmış tekrar kürtaj şükret beteein beteride var ben şükrediyorum rabbim daha iyisini bilir hayırlısını yazar biz kulları için

kizlar bisey sorucam ben 4 haftalik hamileyim doktor 1 ay sonra kalp atisi icin cagrdi gttigimde gayet suanda saglikli dedi ama korkuyorum iste ilk hamileligim bide 17 ay ugras sonrasi oldu

kizlar bisey sorucam ben 4 haftalik hamileyim doktor 1 ay sonra kalp atisi icin cagrdi gttigimde gayet suanda saglikli dedi ama korkuyorum iste ilk hamileligim bide 17 ay ugras sonrasi oldu
ay bırayda gecmek bılmezz bız keseyı gördukden 15 gun snraya randevu aldık sımdı beklıoruz ıns haftaya gıdıcz

Çok sağol canım sana da hayırlı olsun. Önümüzdeki hafta gidicez Allah nasip ederse duymayı umuyoruz:)
Sen ne yaptın keseyi gördün mü hayırlısıyla?
CANIM BEN DÜN GİTTİM KONTROLE KESEYİ GÖRDÜK ALLAHA ŞÜKÜR 8 MM Dİ İNŞALLAH 10 GÜN SONRA RANDEVUM VAR GÜZEL HABERLER DUYARIZ

Hayırlı olsun canım, henüz çok erken ok de 1 ay sonra da çok geç geldi bana. Bence 2 hafta sonra bidaha git derim, büyük ihtimal keseyi görürsün Allah nasip ederse, o ne öye 8 haftalıkken gel demiş, gerçi garanti olsun diye demiştir de, sen yine de git derim 2 hafta sonra

Bende de bir sey yok cnm niye olmuyr diyrdum demekki normalmis sali gunu ilk defa doktora gidecegim gun sayiyrm
BENDE HİÇ OLMADI CANIM BİLMİYORUM BELKİ ERKENDİR BELKİ OLMAYACAKTIR İNŞALLAH GÜZEL HABERLER ALIRSIN SALI GÜNÜ CANIM KAN VERDİN Mİ HİÇÇ

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…