Canım biz keseyi gördük kalp atışı için çağırdıHayırlı olsun canım, henüz çok erken ok de 1 ay sonra da çok geç geldi bana. Bence 2 hafta sonra bidaha git derim, büyük ihtimal keseyi görürsün Allah nasip ederse, o ne öye 8 haftalıkken gel demiş, gerçi garanti olsun diye demiştir de, sen yine de git derim 2 hafta sonra
27.01.2016 1016,44Aminnn canim aminnn senin kac cikmisti kandegeri
Can
Canım biz keseyi gördük kalp atışı için çağırdı
Bana doktor 4 haftalık dedi kan testi sonucunda 4842 cikmistiKac haftaliksin canim sen? :) bende haftaya cuma gidice kalp icin.. Bende 6haftalik5gub son adet tarihimw gorw☺
Bana doktor 4 haftalık dedi kan testi sonucunda 4842 cikmisti
Maasallah canim allah melegimizi bize bagislasin neden bu kadar testi tekrarladin27.01.2016 1016,44
30.01.2016 4704
02.02.2016 10.000 canım
1 ay sonra çağırdı canım tam 8 haftalikken gel dediNe zamana cagirdi peki canim kalp atisi için?
ikinciyi kendim yaptım ama 3.yü doktor istedi dünMaasallah canim allah melegimizi bize bagislasin neden bu kadar testi tekrarladin
1 ay sonra çağırdı canım tam 8 haftalikken gel dedi
İnşallah canım yaAnladim cNim benm dr de ole demisti benimde haftaya cuma 8haftanin ilk gunu olucK bakalm inşaallah hayirlsii ile duymak nasip olur.. Hepimizde duyariz inşaallah..
senle kadermiz aynıymış canım bendede aynı şey oldu hiç beklemediğim bir anda oldu sen kalp atışlaını duydunmuMerhaba kızlar araniza yeni katildim 7+2 günlük hamileyim ilk bebegimi kaybettim kürtaj oldum bu ikinci ama 1 bucuk sene olmadi korunmadigm halde ve umidimi yitirdigim an da cikageldi melegim
bak bız senle aynıyız tatlım benm son bat 18 aralık normalde 7 haftalk gozukuyr bebiş ama değil gec döllenmeden dolayı. 31 gunde bir oluos yaa. ondan sadece keseyi gördukhımm bn 31 günde bir oluodumm
aayy cnmm ne guzel keseyıde gördünn kalp atısında sıraabak bız senle aynıyız tatlım benm son bat 18 aralık normalde 7 haftalk gozukuyr bebiş ama değil gec döllenmeden dolayı. 31 gunde bir oluos yaa. ondan sadece keseyi görduk
evet cnm ins 15 subatta gidicez onun için beklemedeyizz :)aayy cnmm ne guzel keseyıde gördünn kalp atısında sıraa
aayy bende 11 şubatta gıdıcem ınsallah 8 gun kaldı heyecanla beklıyorumevet cnm ins 15 subatta gidicez onun için beklemedeyizz :)
Aa benim de sat 18 aralık normalde 7 haftalık olmalı ama benim de geç döllenmiş aynıyız canım ben de o yüzden sadce keseyi gördüm 11 şubatta da ben gidicem kalp için:)bak bız senle aynıyız tatlım benm son bat 18 aralık normalde 7 haftalk gozukuyr bebiş ama değil gec döllenmeden dolayı. 31 gunde bir oluos yaa. ondan sadece keseyi görduk
Gecen cuma gunu duydum canim şükürler olsunsenle kadermiz aynıymış canım bendede aynı şey oldu hiç beklemediğim bir anda oldu sen kalp atışlaını duydunmu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?