2016 ocakta hamile olduğunu öğrenenler

Can
Canım biz keseyi gördük kalp atışı için çağırdı

Can

Canım biz keseyi gördük kalp atışı için çağırdı

Kac haftaliksin canim sen? :) bende haftaya cuma gidice kalp icin.. Bende 6haftalik5gub son adet tarihimw gorw☺

1 ay sonra çağırdı canım tam 8 haftalikken gel dedi

Anladim cNim benm dr de ole demisti benimde haftaya cuma 8haftanin ilk gunu olucK bakalm inşaallah hayirlsii ile duymak nasip olur.. Hepimizde duyariz inşaallah..

arkadaşlar merhaba,bende hamilelik için uğraşıyorum.sol yumurtalığımda 5 cm ebatında basit kist denilen bir kistim var.sizce bu hamileliğe engel olur mu ?

Merhaba kızlar araniza yeni katildim 7+2 günlük hamileyim ilk bebegimi kaybettim kürtaj oldum bu ikinci ama 1 bucuk sene olmadi korunmadigm halde ve umidimi yitirdigim an da cikageldi melegim
senle kadermiz aynıymış canım bendede aynı şey oldu hiç beklemediğim bir anda oldu sen kalp atışlaını duydunmu

bak bız senle aynıyız tatlım benm son bat 18 aralık normalde 7 haftalk gozukuyr bebiş ama değil gec döllenmeden dolayı. 31 gunde bir oluos yaa. ondan sadece keseyi görduk
Aa benim de sat 18 aralık normalde 7 haftalık olmalı ama benim de geç döllenmiş aynıyız canım ben de o yüzden sadce keseyi gördüm 11 şubatta da ben gidicem kalp için:)

Slm hanımlar tsh tahlilini yaptınız mı yapmadıysanız kesin yapın hamilelikte 2 buçuğun altında olması gerek hamilelikte yükseliyo düşüğe neden oluyo bilginize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…