2016 ocakta hamile olduğunu öğrenenler

Slm hanımlar tsh tahlilini yaptınız mı yapmadıysanız kesin yapın hamilelikte 2 buçuğun altında olması gerek hamilelikte yükseliyo düşüğe neden oluyo bilginize
Kan tahlilleri ne zaman yapiliyr ki cnm kalp atisini duyanlar tahlilleri yapti mi acaba

Ben daha hic doktora gitmedim ama umarim gec.kalmiyrmdur 5 haftalik
Canım benimde cuma 5 hafta olacak kısmetse şehirdışındaydım dr sıkıntı değil dönüşte gel dedi cuma günü gideceğim sende daha fazla bekleme git artık

Ben kendim yaptrdm tum tahlillerimi hamile oldgumu ogrenince hepsi guzel cikti ve sadece d vit.dusuk cikti...

Ya kizlar korkuttunuuz beni sali gidecektim sizin yazdiklarinizi gorunce erkene almaya calistim ama doktorun bos zamani.yokmus insaallah bir sey olmaz

Kan tahlilleri ne zaman yapiliyr ki cnm kalp atisini duyanlar tahlilleri yapti mi acaba
Canım farketmiyo duymadan önce yaptım ben dr istedi gebelikten bir ay önce yaptım 0.010 çıktı gebeliğin 3.haftasında ise4,181 filan çıktı ve bu hormonun gebelikte 2buçuğun altına düşmesi gerek düşüğe ve çocukta da annede de hastalığa yol açıyo haberiniz olsun aile hekiminizden isteyin tsh tahlilini veriyo

Sağlık ocağında yapılıyo yanı

Evet çok yorgun ve halsizim, birden uyku bastırıyor ya da dediğin gibi şekerim düşmüş gibi oluyor. Öyle zamanlarda hemen uzanıyorum, yemek yiyince düzelmiyor çünkü. Bol bol uyuyorum bu sayede :) yapacak bir şey yok...

bence bir an önce gidin, erken değil

Ne mutlu sana , sende de yokmuş bulantı maşallah, sevindim senin adına.uzanabiliyosun rahatsız olunca, ben o kadar zor dolduruyorum ki mesaiyi.Şimdi de yediklerimi sindiremiyorum, soda, elma, rennie,,, hiç kar etmiyo.midem kasılıyo, bulanıyo.. Bazıları diyo ya benim nezaman bulanıcak falan, çok özeniyorum onlara..Bi de tansiyonum düşüyo, otursam da yemek de yesem düşük hep.Bende mi bi şey var acaba?Herkes farklı işte, Rabbim kolaylık versin

Ben de birkaç ay önce işi bıraktım, tam da bu zamanda hamile kaldım, tamamen şans! Yoksa ben de akşam 7-8'de gelecektim eve. Allah kolaylık versin valla, yine de mutlaka bir dinlenme odası vs. varsa, azıcık sandalyede/koltukta kafanı geriye atıp 5 dk. gözlerini dinlendirmeye çalış. Benim de tansiyonum düşüktür normalde, biliyorum o hissi. Dinlenmeden geçmiyor malesef o baş dönmesi/halsizlik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…