Kan tahlilleri ne zaman yapiliyr ki cnm kalp atisini duyanlar tahlilleri yapti mi acabaSlm hanımlar tsh tahlilini yaptınız mı yapmadıysanız kesin yapın hamilelikte 2 buçuğun altında olması gerek hamilelikte yükseliyo düşüğe neden oluyo bilginize
ben kalp atışlarını henüz duymadım ama doktorum baktı tsh dahil bütün tahlillereKan tahlilleri ne zaman yapiliyr ki cnm kalp atisini duyanlar tahlilleri yapti mi acaba
Ben daha hic doktora gitmedim ama umarim gec.kalmiyrmdur 5 haftalikben kalp atışlarını henüz duymadım ama doktorum baktı tsh dahil bütün tahlillere
Neden gitmedin ki, 5 hafta az değil, bencebiran önce gitmelisin, her şey yolunda mı bi baktır, için rahatlarBen daha hic doktora gitmedim ama umarim gec.kalmiyrmdur 5 haftalik
Canım benimde cuma 5 hafta olacak kısmetse şehirdışındaydım dr sıkıntı değil dönüşte gel dedi cuma günü gideceğim sende daha fazla bekleme git artıkBen daha hic doktora gitmedim ama umarim gec.kalmiyrmdur 5 haftalik
Canım farketmiyo duymadan önce yaptım ben dr istedi gebelikten bir ay önce yaptım 0.010 çıktı gebeliğin 3.haftasında ise4,181 filan çıktı ve bu hormonun gebelikte 2buçuğun altına düşmesi gerek düşüğe ve çocukta da annede de hastalığa yol açıyo haberiniz olsun aile hekiminizden isteyin tsh tahlilini veriyoKan tahlilleri ne zaman yapiliyr ki cnm kalp atisini duyanlar tahlilleri yapti mi acaba
Sağlık ocağında yapılıyo yanıCanım farketmiyo duymadan önce yaptım ben dr istedi gebelikten bir ay önce yaptım 0.010 çıktı gebeliğin 3.haftasında ise4,181 filan çıktı ve bu hormonun gebelikte 2buçuğun altına düşmesi gerek düşüğe ve çocukta da annede de hastalığa yol açıyo haberiniz olsun aile hekiminizden isteyin tsh tahlilini veriyo
Canım bişey olmaz Allah ın izniyle , için rahatlar diye dedimYa kizlar korkuttunuuz beni sali gidecektim sizin yazdiklarinizi gorunce erkene almaya calistim ama doktorun bos zamani.yokmus insaallah bir sey olmaz
Bence Tsh ı tekrarla ayda birBen kendim yaptrdm tum tahlillerimi hamile oldgumu ogrenince hepsi guzel cikti ve sadece d vit.dusuk cikti...
Tesekkur ederim cnm sali gidecegim doktora one alamadim allahin.izniyle bir sey olmaz dualarim melegimleCanım bişey olmaz Allah ın izniyle , için rahatlar diye dedim
Kızlar Nescafe icebilcez mi canım çok istiyor ya bebeğe bişey yapar mi
Kızlar sizin de şekeriniz düşüyo mu? Benim çok sık dşüyo, elim ayağım boşalıyo, bayılacak gibi oluyorum. Bi şey yemezsem titreme geliyo. Bi de çarpıntı oluyo arada, çok rahatsız oluyorum ya. Bi de çalışıyorum, ruh gibiyim. Az ve sık yiyorum ama hep bi yorgunluk kolumu kaldıramıyorum. Ne yapmalıyım, benim gibi olan var mı??
Hanimlar kaç +kaçta duydumuz kalbi
Benim 5 haftalik ama daha hic bulanti yok ben de baslasa keske diyrm normald3 ne zaman baslar.ki bulantilar
Kızlar merhaba bende aranıza katıldım yani inşallah :) adetim bugün tam 7 gün gecikti. En son 25 aralıkta adet olmuştum. Geçen ay kimyasal gebelik geçirmiştim oyüzden pek umudum yoktu öylesine gebelik testi yaptım pozitif çıktı. Pazar günüde kan testi yaptım beta hcg 997.43 çıktı. Ama hala sevinemiyorumkorkuyorum hemde nasıl yine kimyasal gebelik olursa diye öğrendiğimden beri folidoce içiyorum. Bu cuma kısmetse doktora gitmeyi düşünüyorum sizce erkenmi
Ne mutlu sana , sende de yokmuş bulantı maşallah, sevindim senin adına.uzanabiliyosun rahatsız olunca, ben o kadar zor dolduruyorum ki mesaiyi.Şimdi de yediklerimi sindiremiyorum, soda, elma, rennie,,, hiç kar etmiyo.midem kasılıyo, bulanıyo.. Bazıları diyo ya benim nezaman bulanıcak falan, çok özeniyorum onlara..Bi de tansiyonum düşüyo, otursam da yemek de yesem düşük hep.Bende mi bi şey var acaba?Evet çok yorgun ve halsizim, birden uyku bastırıyor ya da dediğin gibi şekerim düşmüş gibi oluyor. Öyle zamanlarda hemen uzanıyorum, yemek yiyince düzelmiyor çünkü. Bol bol uyuyorum bu sayede :) yapacak bir şey yok...
Ne mutlu sana , sende de yokmuş bulantı maşallah, sevindim senin adına.uzanabiliyosun rahatsız olunca, ben o kadar zor dolduruyorum ki mesaiyi.Şimdi de yediklerimi sindiremiyorum, soda, elma, rennie,,, hiç kar etmiyo.midem kasılıyo, bulanıyo.. Bazıları diyo ya benim nezaman bulanıcak falan, çok özeniyorum onlara..Bi de tansiyonum düşüyo, otursam da yemek de yesem düşük hep.Bende mi bi şey var acaba?Herkes farklı işte, Rabbim kolaylık versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?