2016 ocakta hamile olduğunu öğrenenler

Çok sağol canım nasip demek ki bak sana iyi olmuş. Çok şükür oturuyorum masama da işlerimi aksatıyorum, işi bırakmak da istemiyorum.Valla hayırlısı artık 3. Aydan sonra rahat oluyomuş herkes öyle diyo, şafak sayıyorum:)Allah dayanma gücü versin hepimize...

Kızlar merhaba benim en Son bat tarihim 16 ocakta 30 31 ocak değerlendirme tarihimiz oldu iki gün üst üste bata 7 gün kaldı 2 gündür baş ağrısı çekiyorum kasıklarimda batma var belimde ince ince bir sizi geçen ay da bu belirtiler olmuştu ama regl oldum bu ayda regl olursam artık uğraşmicam nolur bana dua edin bu ay inşallah tutar

Rabbim gönlüne göre versin canim insallah tutarda melegin seninle olur umidini kaybetme sakın

Canım inşallah olur umudunu yitirme.Allah çok büyük, dua et, bizi de haberdar et:)

Canim asla umidini kaybetme benim tedaviyle oldu allah izin verirse her sey olur hep.dua et allah gonlune gore versin

Kalp atisini duyanlari doktor bir daha ne zaman cagiriyor acaba allah bize de nasip eder insaallah

Canım benimde geçen ay beta hcg 12.8 çıkmıştı sonrada zaten kan sonucunu aldığım gün kanamam başlamıştı. Değerin düşün fazla ümitlenmeden bekle derim birkaç gün sonra yine kan testi yap kimyasal gebelik olabilir

Kızlar Hala göğüslerim acıyor. Karnımda batışmalar var. Ağrı değil ama. İdrar Testlerim hala koyu çıkıyor. Ve adet günümle 4 gün geçti hala kanamm yok. Aksine beyaz akıntım var. Adetten bir gün sonra değerim 17.7 idi. Acaba diyorum geç döllenmemi oldu. Buna ihtimal vermiyorum çünkü bana kalsa erken yumurtladım:)) salo günü tekrar kan vericem bakalım. Taabi adet olmazsam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…