Çok sağol canım nasip demek ki bak sana iyi olmuş. Çok şükür oturuyorum masama da işlerimi aksatıyorum, işi bırakmak da istemiyorum.Valla hayırlısı artık 3. Aydan sonra rahat oluyomuş herkes öyle diyo, şafak sayıyorum:)Allah dayanma gücü versin hepimize...Ben de birkaç ay önce işi bıraktım, tam da bu zamanda hamile kaldım, tamamen şans! Yoksa ben de akşam 7-8'de gelecektim eve. Allah kolaylık versin valla, yine de mutlaka bir dinlenme odası vs. varsa, azıcık sandalyede/koltukta kafanı geriye atıp 5 dk. gözlerini dinlendirmeye çalış. Benim de tansiyonum düşüktür normalde, biliyorum o hissi. Dinlenmeden geçmiyor malesef o baş dönmesi/halsizlik.
bende canım 6+3 de duydum şuan kaç haftalıksınGecen cuma gunu duydum canim şükürler olsun
Bence de idrara göre az düşük gibi ama artış önemli 2 günde bir tekrarla muhakkak hayırlı olsun tebrik ederim:)Eki Görüntüle 1764228 kızlar ben adetten bir gün sonra kan verdim değerim 17.7 çıktı çok düşük değilmi? ama idrar testlerim çok belirgin lakn idrar testinin hassasiyeti 25 miş
Canim olabilir bunu kafana takma önemli olan değerin artmasi 2 gune bir iki kati olmasiEki Görüntüle 1764231 Eki Görüntüle 1764228 kızlar ben adetten bir gün sonra kan verdim değerim 17.7 çıktı çok düşük değilmi? ama idrar testlerim çok belirgin lakn idrar testinin hassasiyeti 25 miş
Ya da başka bi yerde bidaha baktırabilirsinBence de idrara göre az düşük gibi ama artış önemli 2 günde bir tekrarla muhakkak hayırlı olsun tebrik ederim:)
7+4 doktorlara gore 8 de suanbende canım 6+3 de duydum şuan kaç haftalıksın
malesef yok. salı günü 8gün gecikmem olmuş olucak eğer adet olmazsam dr gidicemYa da başka bi yerde bidaha baktırabilirsin
Rabbim gönlüne göre versin canim insallah tutarda melegin seninle olur umidini kaybetme sakınKızlar merhaba benim en Son bat tarihim 16 ocakta 30 31 ocak değerlendirme tarihimiz oldu iki gün üst üste bata 7 gün kaldı 2 gündür baş ağrısı çekiyorum kasıklarimda batma var belimde ince ince bir sizi geçen ay da bu belirtiler olmuştu ama regl oldum bu ayda regl olursam artık uğraşmicam nolur bana dua edin bu ay inşallah tutar
Canım inşallah olur umudunu yitirme.Allah çok büyük, dua et, bizi de haberdar et:)Kızlar merhaba benim en Son bat tarihim 16 ocakta 30 31 ocak değerlendirme tarihimiz oldu iki gün üst üste bata 7 gün kaldı 2 gündür baş ağrısı çekiyorum kasıklarimda batma var belimde ince ince bir sizi geçen ay da bu belirtiler olmuştu ama regl oldum bu ayda regl olursam artık uğraşmicam nolur bana dua edin bu ay inşallah tutar
Ayy inşallah olur bat Son 7 gün kaldiCanım inşallah olur umudunu yitirme.Allah çok büyük, dua et, bizi de haberdar et:)
geç değil ama bence git keseyi gör düzgün yerleşmiş mi baktır tahlillerini yaparlar falan filan işte :))Ben daha hic doktora gitmedim ama umarim gec.kalmiyrmdur 5 haftalik
Evet cnm gitmem gerekiyr o kadar sabirsizlaniyrm ki doktoru aradim hic bos zamani yokmus ancak sali gunune alabildimgeç değil ama bence git keseyi gör düzgün yerleşmiş mi baktır tahlillerini yaparlar falan filan işte :))
Canim asla umidini kaybetme benim tedaviyle oldu allah izin verirse her sey olur hep.dua et allah gonlune gore versinKızlar merhaba benim en Son bat tarihim 16 ocakta 30 31 ocak değerlendirme tarihimiz oldu iki gün üst üste bata 7 gün kaldı 2 gündür baş ağrısı çekiyorum kasıklarimda batma var belimde ince ince bir sizi geçen ay da bu belirtiler olmuştu ama regl oldum bu ayda regl olursam artık uğraşmicam nolur bana dua edin bu ay inşallah tutar
Amin canım rabbim hayirlisi neyse onu versinCanim asla umidini kaybetme benim tedaviyle oldu allah izin verirse her sey olur hep.dua et allah gonlune gore versin
Aminnn cnmAmin canım rabbim hayirlisi neyse onu versin
bence bir an önce gidin, erken değil
Eki Görüntüle 1764231 Eki Görüntüle 1764228 kızlar ben adetten bir gün sonra kan verdim değerim 17.7 çıktı çok düşük değilmi? ama idrar testlerim çok belirgin lakn idrar testinin hassasiyeti 25 miş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?