- 5 Kasım 2015
- 279
- 169
- 18
- 42
hayırlısı canım herkes için :) inşallah o günleride görürürz,ikimizde aynı günde öğrenmişiz hamile olduğumuzu :)Hadi güzel haberlerini bekliyoruz..:) bende dün idrarı yaptım iki çizgi cok netti ..inanamadım..sonra kanda belli oldu henüz cok yeni dedi kese felan görülmedi..pazartesi gideceğim keseyi görmek için:)
hayırlısı canım herkes için :) inşallah o günleride görürürz,ikimizde aynı günde öğrenmişiz hamile olduğumuzu :)
de öyleki zaten vajiliydim ben sonra kendi kendime atlatabildim anca 3.5 senede Allaha şükürki atlattım tam 29 ekimde sonrasındada 1 kere adet gördüm 2.de hamiş kalmışım tabi inşallah :)daha inanamıyorumdaEvet canım:) Benim ilk bebeğim olacak kısmet olursa..
benim
de öyleki zaten vajiliydim ben sonra kendi kendime atlatabildim anca 3.5 senede Allaha şükürki atlattım tam 29 ekimde sonrasındada 1 kere adet gördüm 2.de hamiş kalmışım tabi inşallah :)daha inanamıyorumda
Aminn inşallah yarın bu saatlerde haberi veririm sanaİnşallah canım yaaa..Hadi bakalım güzel haberlerin gelsin..:)
Kimyasal gebelikte de normal gebelik belirtilerin pozitif test hcg degeri vs oluyor ama adetin gecmeden de gectikten 1 2 gun sonra da vucut sagliksiz oldugu icin atiyor bu gebeligi normal adet goruyorsun..hadi hayirlisi cnmselam canım,bişey sorcam kimyasal gebelik nedir nasıl oluyo,benimde eğer doğruysa testim hamileyimde ilk hamileliğim olucak Allah izin verirse bilmiyorumda ondan merak ettim
anladım canım sağolasınKimyasal gebelikte de normal gebelik belirtilerin pozitif test hcg degeri vs oluyor ama adetin gecmeden de gectikten 1 2 gun sonra da vucut sagliksiz oldugu icin atiyor bu gebeligi normal adet goruyorsun..hadi hayirlisi cnm
canım merhaba adetime 5 gün var ve ben kan testi yaptırdım negatif yani göğüslerdeki değişim hamişlikten değilmiş. olsaydı çıkardı dmiii artık hiç bi belirtiye inanmıyorumnCnm bu arada benim hiç olmayan bisydi gogus agrim başladı ve kasiklarimda batar gibi ağrı oluyordu ben adet olcam zannederken bi yandan da bu sitede belirtileri okuyordum adet olcam diyodum ama olmadıkça psikolojik heralde diye test yapmadım ağrılar artınca dedim negatif goriyim en azindan akşama da adet oliyim (bundan önce hep öyle oluyordu) diye düşünerek test yaptım :)
5 gun cok erken ama daha kendini uzme bence..gec dollenme olabilir daha yeni saliniyor olabilir kana betahcg..biraz daha beklecanım merhaba adetime 5 gün var ve ben kan testi yaptırdım negatif yani göğüslerdeki değişim hamişlikten değilmiş. olsaydı çıkardı dmiii artık hiç bi belirtiye inanmıyorumn
İnşallah be canım ben aslında hamile olduğuma inanıyorum ama eşim inanamadı,idrar testini gördü bu ne anlasın ya demeye başladı :) kan testi yaptır garanti olsun diyo annemlere falanda söyleme sakın diyo iyice emin olmadan diyo akşam :)
Selam kizlar..ben de daha once 1 kimyasal gebelik gecirdim 1 tane de 2 yasinda oglum var..ona kardes istiyorduk adetime 4 gun kala hassas idrar testlerinden aldim yaptim pozitif cikti bugun de kan verdim 248 cikti beta hcg..gunum gecmedi henuz bugunu atlatirsam gecmis olacak ☺ herkes yavrusuna saglikla kavusur ins sevgiler..[/QUOTE
Bence hamilesin
Cnm ben pkoluyum bazen 5-6 ay adet olmazdim evlendikten sonra da degismedi hep soktorucu kullanip adet olabiliyodum.soğan kurunu de yaptim 15 gün boyunca sabah akşam 1 tane soğan kaynattim çok az soğutup AC karnına içtim 15 gun sonra yapilmiyomus ama.tadı çok kotu ama deger bu kürden sonra adetlerim düzene girdi tabi pko da kilo çok önemli ben 17 kilo verdim her ay adet olmaya basladimkızlar merhaba. heppınız için çok çok sevindim. hayırlı olsun. acaba aranızda pko olup soğan kürünü kullanıp hamile kalanlar var mı. varsa nasıl yaptınız o kürü bana yardamci olurmusunuz lütfen.
Cnm bence biraz daha bekle adetin geçsin sonra tekrar yap test geç döllenme falan olabiliyo bazen moralini bozma hemencanım merhaba adetime 5 gün var ve ben kan testi yaptırdım negatif yani göğüslerdeki değişim hamişlikten değilmiş. olsaydı çıkardı dmiii artık hiç bi belirtiye inanmıyorumn
Ben de 6 hafta oldu ne bulantı ne baş dönmesi hiç biseyim yok ama bi arkadaşımin 8. Haftadan sonra bulantilari başladı belki erkendir daha bizim icinkızlar bulantı yaşayanız var mı? benim yok acaba olmaması sıkıntı mı? yoksa erken mi daha
Edocum haklısın ama bnde adet düzensizliği yok ki beta hcg 100 çıktı sonuç yani referan çok düşük artık hiç bi belirtiye inanmıyorumCnm bence biraz daha bekle adetin geçsin sonra tekrar yap test geç döllenme falan olabiliyo bazen moralini bozma hemen
gecmiş olsun canım. İnşallah en kısa zamanda sağlıcakla bebişine kavuşursun. benim de gecen ay kimyasal olmustu. kimyasaldan sonra çok çabuk gebe kalınıyor diye çok okudum canım.Kizlar dun hcg 61 cikti. Bugun lekelenmisim doktora gittim tekrar hcg yapti ve şimdi sonuca baktim 27ye düşmüş. Sanirim ya tutunamadi ya da kimyasal.
İnşallah canim ya. Adet olcam demi simdi ben :-( kurtaja gerek kalmaz deger düşüncegecmiş olsun canım. İnşallah en kısa zamanda sağlıcakla bebişine kavuşursun. benim de gecen ay kimyasal olmustu. kimyasaldan sonra çok çabuk gebe kalınıyor diye çok okudum canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?