2016 ocakta hamile olduğunu öğrenenler

Hadi güzel haberlerini bekliyoruz..:) bende dün idrarı yaptım iki çizgi cok netti ..inanamadım..sonra kanda belli oldu henüz cok yeni dedi kese felan görülmedi..pazartesi gideceğim keseyi görmek için:)
hayırlısı canım herkes için :) inşallah o günleride görürürz,ikimizde aynı günde öğrenmişiz hamile olduğumuzu :)

benim
Evet canım:) Benim ilk bebeğim olacak kısmet olursa..
de öyleki zaten vajiliydim ben sonra kendi kendime atlatabildim anca 3.5 senede Allaha şükürki atlattım tam 29 ekimde sonrasındada 1 kere adet gördüm 2.de hamiş kalmışım tabi inşallah :)daha inanamıyorumda

selam canım,bişey sorcam kimyasal gebelik nedir nasıl oluyo,benimde eğer doğruysa testim hamileyimde ilk hamileliğim olucak Allah izin verirse bilmiyorumda ondan merak ettim
Kimyasal gebelikte de normal gebelik belirtilerin pozitif test hcg degeri vs oluyor ama adetin gecmeden de gectikten 1 2 gun sonra da vucut sagliksiz oldugu icin atiyor bu gebeligi normal adet goruyorsun..hadi hayirlisi cnm

canım merhaba adetime 5 gün var ve ben kan testi yaptırdım negatif yani göğüslerdeki değişim hamişlikten değilmiş. olsaydı çıkardı dmiii artık hiç bi belirtiye inanmıyorumn

kızlar merhaba. heppınız için çok çok sevindim. hayırlı olsun. acaba aranızda pko olup soğan kürünü kullanıp hamile kalanlar var mı. varsa nasıl yaptınız o kürü bana yardamci olurmusunuz lütfen.

canım merhaba adetime 5 gün var ve ben kan testi yaptırdım negatif yani göğüslerdeki değişim hamişlikten değilmiş. olsaydı çıkardı dmiii artık hiç bi belirtiye inanmıyorumn
5 gun cok erken ama daha kendini uzme bence..gec dollenme olabilir daha yeni saliniyor olabilir kana betahcg..biraz daha bekle

cnm aslında evet çok nadiren o idrar testi yanlış cikabiliyo ama o test de hamile kalınca nasıl kanda B-hcg degerimiz artiyosa idrarda da aynı şekilde.test zaten hormonu algıladığı zaman 2 çizgi cikiyo. Allahın izniyle kanda da yüksek çıkacağına inanıyorum cnm içini ferah tut

Cnm ben pkoluyum bazen 5-6 ay adet olmazdim evlendikten sonra da degismedi hep soktorucu kullanip adet olabiliyodum.soğan kurunu de yaptim 15 gün boyunca sabah akşam 1 tane soğan kaynattim çok az soğutup AC karnına içtim 15 gun sonra yapilmiyomus ama.tadı çok kotu ama deger bu kürden sonra adetlerim düzene girdi tabi pko da kilo çok önemli ben 17 kilo verdim her ay adet olmaya basladim

kızlar bulantı yaşayanız var mı? benim yok acaba olmaması sıkıntı mı? yoksa erken mi daha

Cnm bence biraz daha bekle adetin geçsin sonra tekrar yap test geç döllenme falan olabiliyo bazen moralini bozma hemen

Kizlar dun hcg 61 cikti. Bugun lekelenmisim doktora gittim tekrar hcg yapti ve şimdi sonuca baktim 27ye düşmüş. Sanirim ya tutunamadi ya da kimyasal.

Cnm bence biraz daha bekle adetin geçsin sonra tekrar yap test geç döllenme falan olabiliyo bazen moralini bozma hemen
Edocum haklısın ama bnde adet düzensizliği yok ki beta hcg 100 çıktı sonuç yani referan çok düşük artık hiç bi belirtiye inanmıyorum

Kizlar dun hcg 61 cikti. Bugun lekelenmisim doktora gittim tekrar hcg yapti ve şimdi sonuca baktim 27ye düşmüş. Sanirim ya tutunamadi ya da kimyasal.
gecmiş olsun canım. İnşallah en kısa zamanda sağlıcakla bebişine kavuşursun. benim de gecen ay kimyasal olmustu. kimyasaldan sonra çok çabuk gebe kalınıyor diye çok okudum canım.

gecmiş olsun canım. İnşallah en kısa zamanda sağlıcakla bebişine kavuşursun. benim de gecen ay kimyasal olmustu. kimyasaldan sonra çok çabuk gebe kalınıyor diye çok okudum canım.
İnşallah canim ya. Adet olcam demi simdi ben :-( kurtaja gerek kalmaz deger düşünce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…