2016 ocakta hamile olduğunu öğrenenler

Kizlar benim.basim ve belim cokk agriyor boyle.bir durum yasayan var mi agrilar normal mi acaba
Normal canım bende de oluyor, dr lar da normal diyor. Baş ağrın belki tansiyondandır, benim hep düşük olduğundan ağrıyo arada başım bi ölçtür istersen. Bel ağrısı da rahmin büyümesinden oraya vuruyor. Çok şiddetlenmediği sürece sorun yok, geçmiş olsun

Tesekkurler cnm dusuk tansiyon icin bir ilac kullaniyr musun

Bel ve karın ağrısı ve mide bulantısı var bende de 5. Haftadayz kese göründü kalp atışı için martta gtc

Tesekkurler cnm dusuk tansiyon icin bir ilac kullaniyr musun
Yok canım ilaç kullanmıyorum ama tuzlu ayran içiyorum, tuzlu peynir filan, bi de yeşil elmaya tuz döküp yiyorum:)hem midem bulanmıyo idare etmeye çalışıyorum ama çok zorlanıyorum Allah beterinden korusun da, düşük yükseğe göre daha zararsızmış

Allah korusun cnm ben.de bundan sonra dikkat edeyim

ben de aranıza katılmak istedim :) Normalde 8 haftalık olmam gerekiyor ama doktor geç yumurtladığımı söyledi 6. hafta 5 günlüğüm :)

hiç başım ağrımazdı benim de baş ağrılarım oluyor ara ara, ama bunun sebebini devamlı bebek için birşeyler araştırmak öğrenmek için devamlı bilgisayarda olduğuma bağlıyorum. Çok düşünüyoruz o yüzden de olabilir. Devamlı rahatlatmamız gerek kendimizi kötü düşüncelerden uzak durmak gerek sanki. Ben artık izlediğim bazı dizileri bile bırakmayı düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…