Normal canım bende de oluyor, dr lar da normal diyor. Baş ağrın belki tansiyondandır, benim hep düşük olduğundan ağrıyo arada başım bi ölçtür istersen. Bel ağrısı da rahmin büyümesinden oraya vuruyor. Çok şiddetlenmediği sürece sorun yok, geçmiş olsunKizlar benim.basim ve belim cokk agriyor boyle.bir durum yasayan var mi agrilar normal mi acaba
Maşallah Allah sağlıkla kolaylıkla kucağına almayı nasip etsin canım..Eki Görüntüle 1764861 Bebeğimm in fotosuuu :) kalp atışını da gördüm Allah.a şükür Allah bu duyguyu bütün isteyenlere nasip etsn
Canim benim darisi basimiza allah saglicakla kucagina almayi nasip etsin kac haftalik olduEki Görüntüle 1764861 Bebeğimm in fotosuuu :) kalp atışını da gördüm Allah.a şükür Allah bu duyguyu bütün isteyenlere nasip etsn
Amin inşallah:) bu arada rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallahEki Görüntüle 1764861 Bebeğimm in fotosuuu :) kalp atışını da gördüm Allah.a şükür Allah bu duyguyu bütün isteyenlere nasip etsn
Tesekkurler cnm dusuk tansiyon icin bir ilac kullaniyr musunNormal canım bende de oluyor, dr lar da normal diyor. Baş ağrın belki tansiyondandır, benim hep düşük olduğundan ağrıyo arada başım bi ölçtür istersen. Bel ağrısı da rahmin büyümesinden oraya vuruyor. Çok şiddetlenmediği sürece sorun yok, geçmiş olsun
RABBİM KUCAĞINA ALMAYI NASİP ETSİN İNŞALLAHEki Görüntüle 1764861 Bebeğimm in fotosuuu :) kalp atışını da gördüm Allah.a şükür Allah bu duyguyu bütün isteyenlere nasip etsn
7+2 oldu amin insllh :)Canim benim darisi basimiza allah saglicakla kucagina almayi nasip etsin kac haftalik oldu
Hayırlı olsun canım darısı bize inşallah bizde kalp atışını duyarızEki Görüntüle 1764861 Bebeğimm in fotosuuu :) kalp atışını da gördüm Allah.a şükür Allah bu duyguyu bütün isteyenlere nasip etsn
Yok canım ilaç kullanmıyorum ama tuzlu ayran içiyorum, tuzlu peynir filan, bi de yeşil elmaya tuz döküp yiyorum:)hem midem bulanmıyo idare etmeye çalışıyorum ama çok zorlanıyorum Allah beterinden korusun da, düşük yükseğe göre daha zararsızmışTesekkurler cnm dusuk tansiyon icin bir ilac kullaniyr musun
Allah korusun cnm ben.de bundan sonra dikkat edeyimYok canım ilaç kullanmıyorum ama tuzlu ayran içiyorum, tuzlu peynir filan, bi de yeşil elmaya tuz döküp yiyorum:)hem midem bulanmıyo idare etmeye çalışıyorum ama çok zorlanıyorum Allah beterinden korusun da, düşük yükseğe göre daha zararsızmış
Et canım baş dönmesi yorgunluk ondan oluyoAllah korusun cnm ben.de bundan sonra dikkat edeyim
HOŞGELDİN CANIM TEBRİKLERRRR SAĞLIKLA KUCAĞINA AL İNŞALLAHben de aranıza katılmak istedim :) Normalde 8 haftalık olmam gerekiyor ama doktor geç yumurtladığımı söyledi 6. hafta 5 günlüğüm :)
Allah Senin de bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Analı - Babalı :)HOŞGELDİN CANIM TEBRİKLERRRR SAĞLIKLA KUCAĞINA AL İNŞALLAH
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?