2016 ocakta hamile olduğunu öğrenenler

Kizlar ben 5+4 hamileyim dun biraz usuttum. Ve dunden beri sol belimden bacagima dogru bir agri var bacagimla belim arasi uyusuyor gibi.Bi de dun hafif acik kahve leke geldi cok az normalmi? Ne yapmalıyım rheumon sprey kullanirdim normalde biyle agrilari keserdi ama simdi kullanamiorumda

Parol ic istersen canm parol un hamileler e sakıncası yok

Hosgeldin cnm kalp atisini gorebildin mi
Ben çook erken gitmiştim gebeliğimi regl olmadan 1 gün önce mğrendim. O zaman 1 hafta geç yumurtladığım için 3 haftalıktı ve kese oluşmamıştı bu yüzden kese için 2 hafta sonra gittim. Şİmdi 8 hafta dolsun o zaman gideyim diyorum devamlı ultrasona girmek istemiyorum, zararlı olabilir diye, o zaman inşallah kalp atışını duyarım sanırım.

Haklisin canim allah gonlune gore versin insaallah kalp atisini da gorursunuz

Allah inşallah sağlıklı doğmasını nasip eylesin... ben bide çocuk gelişimi okudum. Nerde çocuk varsa, bana gülümsüyor. Bende öyle bşy var ki çocuklar hiç çekinmiyorlar benden hemen yanıma gelirler. Çocukları sevdiklerimi anlar gibiler. Şimdi böyle birşey yaşayınca çocuklardan uzak durmam zor geliyor bana, uzak durmak istemiyorum çünkü. Çok seviyorum çocuklarla ilgilenmeyi. Allah herşeyde hayırlısını nasip eylesin

Amin canim rabbim tekrar nasip etsin sana da inşallah hayirlisindan

Kizlarr iki gun.once hafif acik kahve akinti gelmişti. Dun hafif pudra renginde akinti yine azicikdi. Bugun se banyo yaptim sonra hafif belim agridi ve biraz daha koyu kahve renkte ve azicikda kirmizi akinti olmus. Sizce normal lekelenmeler mi bu? 5+6 lik gebeym buarada.

doktorunu ara ılk önce anlat durumu ama normalmıss rengi kırmızıya dönerse riskli denılıyor ama sen yınede doktoruna danıs

Ya kizlar benimde rahmin en alt kisminda surekli zonklama oluyr bu.korkular beni biterecek normal mi acaba

aay o bendede oldu cok korktumm rahım genıslıyormus canım ondann
Tesekkur ederim cnm insaallah ondandir benim daha once.6 haftalikken bebegimin kalbi durdu simdi daha fazla korkar oldum allah meleklerimizi korusun yarabbim hayirlisiyla kucagimiza almayi nasip etsin

Tesekkur ederim cnm insaallah ondandir benim daha once.6 haftalikken bebegimin kalbi durdu simdi daha fazla korkar oldum allah meleklerimizi korusun yarabbim hayirlisiyla kucagimiza almayi nasip etsin
ay canım ınsallah bebeklerımızı saglıkla kucagımıza alırız böyle seylerı duyunca okuyunca cok korkuormmm allah yardımcımızz olsun ama bana kendı doktorumda dedı özellık le5. haftadan sonraa agrılarımın olabılecegını sölemıstı korkmamam gerektıgını cok şiddetliyse anca doktora gtmem gerektgını söledı bebıss kendıne yer acarmıs ve rahım genıslermıs baskı yaparmıs ondn oluomuss agrılarr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…