- 16 Ekim 2014
- 2.160
- 2.354
- 133
- 32
Hoşgeldin canim aramizaben de aranıza katılmak istedim :) Normalde 8 haftalık olmam gerekiyor ama doktor geç yumurtladığımı söyledi 6. hafta 5 günlüğüm :)
Hosgeldin cnm kalp atisini gorebildin miben de aranıza katılmak istedim :) Normalde 8 haftalık olmam gerekiyor ama doktor geç yumurtladığımı söyledi 6. hafta 5 günlüğüm :)
Bence Tsh ı tekrarla ayda bir
Kizlar ben 5+4 hamileyim dun biraz usuttum. Ve dunden beri sol belimden bacagima dogru bir agri var bacagimla belim arasi uyusuyor gibi.Bi de dun hafif acik kahve leke geldi cok az normalmi? Ne yapmalıyım rheumon sprey kullanirdim normalde biyle agrilari keserdi ama simdi kullanamiorumda
Ben çook erken gitmiştim gebeliğimi regl olmadan 1 gün önce mğrendim. O zaman 1 hafta geç yumurtladığım için 3 haftalıktı ve kese oluşmamıştı bu yüzden kese için 2 hafta sonra gittim. Şİmdi 8 hafta dolsun o zaman gideyim diyorum devamlı ultrasona girmek istemiyorum, zararlı olabilir diye, o zaman inşallah kalp atışını duyarım sanırım.Hosgeldin cnm kalp atisini gorebildin mi
teşekkür ederim. :)Hoşgeldin canim aramiza
Haklisin canim allah gonlune gore versin insaallah kalp atisini da gorursunuzBen çook erken gitmiştim gebeliğimi regl olmadan 1 gün önce mğrendim. O zaman 1 hafta geç yumurtladığım için 3 haftalıktı ve kese oluşmamıştı bu yüzden kese için 2 hafta sonra gittim. Şİmdi 8 hafta dolsun o zaman gideyim diyorum devamlı ultrasona girmek istemiyorum, zararlı olabilir diye, o zaman inşallah kalp atışını duyarım sanırım.
İnşallah.. :) O da önemli bir adım tabi...Haklisin canim allah gonlune gore versin insaallah kalp atisini da gorursunuz
Allah inşallah sağlıklı doğmasını nasip eylesin... ben bide çocuk gelişimi okudum. Nerde çocuk varsa, bana gülümsüyor. Bende öyle bşy var ki çocuklar hiç çekinmiyorlar benden hemen yanıma gelirler. Çocukları sevdiklerimi anlar gibiler. Şimdi böyle birşey yaşayınca çocuklardan uzak durmam zor geliyor bana, uzak durmak istemiyorum çünkü. Çok seviyorum çocuklarla ilgilenmeyi. Allah herşeyde hayırlısını nasip eylesinSeni cok iyi anlıyorum canim ayni anda hamile kaldigm arkadaslarimin kucaklarinda cocuklari ve beni goren istemiomusun olmuyormu diye soruyorlardi oyle canim yaniyorduki anlatamam sana icim gidiodu birini hamile duyunca gorunce tahammul edemiyordum tedaviye basladm 1 yil boyunca yapmadgm kalmamisdi en son esimle tartistiktan sonra bir daha asla doktora gitmeyecegim dedim ona ve rabbim umidimi kestigim anda verdi inşallah kucagima da alirim ama inan cok zor gunler gecirdim kendimde hep sorun aradim ama olmadimi olmuyor iste demekki zamani varms 1 bucuk seneden sonra oldu tekrar unutma rabbim sevdigini sinarmis
Amin canim rabbim tekrar nasip etsin sana da inşallah hayirlisindanAllah inşallah sağlıklı doğmasını nasip eylesin... ben bide çocuk gelişimi okudum. Nerde çocuk varsa, bana gülümsüyor. Bende öyle bşy var ki çocuklar hiç çekinmiyorlar benden hemen yanıma gelirler. Çocukları sevdiklerimi anlar gibiler. Şimdi böyle birşey yaşayınca çocuklardan uzak durmam zor geliyor bana, uzak durmak istemiyorum çünkü. Çok seviyorum çocuklarla ilgilenmeyi. Allah herşeyde hayırlısını nasip eylesin
doktorunu ara ılk önce anlat durumu ama normalmıss rengi kırmızıya dönerse riskli denılıyor ama sen yınede doktoruna danısKizlarr iki gun.once hafif acik kahve akinti gelmişti. Dun hafif pudra renginde akinti yine azicikdi. Bugun se banyo yaptim sonra hafif belim agridi ve biraz daha koyu kahve renkte ve azicikda kirmizi akinti olmus. Sizce normal lekelenmeler mi bu? 5+6 lik gebeym buarada.
aay o bendede oldu cok korktumm rahım genıslıyormus canım ondannYa kizlar benimde rahmin en alt kisminda surekli zonklama oluyr bu.korkular beni biterecek normal mi acaba
Tesekkur ederim cnm insaallah ondandir benim daha once.6 haftalikken bebegimin kalbi durdu simdi daha fazla korkar oldum allah meleklerimizi korusun yarabbim hayirlisiyla kucagimiza almayi nasip etsinaay o bendede oldu cok korktumm rahım genıslıyormus canım ondann
ay canım ınsallah bebeklerımızı saglıkla kucagımıza alırız böyle seylerı duyunca okuyunca cok korkuormmm allah yardımcımızz olsun ama bana kendı doktorumda dedı özellık le5. haftadan sonraa agrılarımın olabılecegını sölemıstı korkmamam gerektıgını cok şiddetliyse anca doktora gtmem gerektgını söledı bebıss kendıne yer acarmıs ve rahım genıslermıs baskı yaparmıs ondn oluomuss agrılarrTesekkur ederim cnm insaallah ondandir benim daha once.6 haftalikken bebegimin kalbi durdu simdi daha fazla korkar oldum allah meleklerimizi korusun yarabbim hayirlisiyla kucagimiza almayi nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?