2016 ocakta hamile olduğunu öğrenenler

Tesekkur ederim cnm insaallah ondandir benim daha once.6 haftalikken bebegimin kalbi durdu simdi daha fazla korkar oldum allah meleklerimizi korusun yarabbim hayirlisiyla kucagimiza almayi nasip etsin
ilk bebegının kalbı durdugunda bısey hıssetmısmıydın ? yanı bı terslık oldugunu anlamısmıydın

Insaallah cnm allah bebeklerimizi bize bagislasin
amın cnm amın gercı hatrlatmak ıstemıorm ama sormadan da durammıormm öncekınde yıne aynı bu haftalardaa nasıl sıkayetlerın vardı hatrlıomusun meselaa mıde bulanstısı falan ıyıye ısaretmıs o zamanda varmıydı

O
O zaman yoktu cnm simdi allaha sukur biraz biraz basladi ama sikayetler ayniydi kasikta zonklama cok oluyrddu yine oyle olunca korktm biraz ama iyi dusunmeye calisiyrm. Isin garibi ben daha hic doktora bile gitmedim sali gunu gidecegim ama gunler cok zor geciyr hayirlisiyla sali gunu iyi sonuclar alirim insallah

kese ıcın gtmedınmı daha 7. haftaya yakın gıtt kalp atısı ıcınde beklemek zorunda kalmazsınn hem ben bu persembe gıdıcem allahın ıznıyle daha bugun 6+1 olduk

Sen de daha gitmedin.mi cnm
canım ben 4+6 iken gttım ılk doktra kese ıcın hanı gercekten hamıle olduguma ınanamıstım cok sukurr keseyı gördum 6 mm di kalp atısı ıcın ıkı hafta sonra gel dedı işte beklıyorum 11 şubatta gıdıcem bu persembe 7+0 olcm o zmn o zaman duyarız dedı ınsallah

Iyi yapmissin cnm valla ben dayanamiyrm sali.benimde 6 haftalik oluyr daha kan tahlillerini.bile yaptirmadim umarim gec kalmiyirumdur. Sen yaptirdin.mi tahlillerini

Iyi yapmissin cnm valla ben dayanamiyrm sali.benimde 6 haftalik oluyr daha kan tahlillerini.bile yaptirmadim umarim gec kalmiyirumdur. Sen yaptirdin.mi tahlillerini
kan tahlıllerı derken neyı cnm benden bısey ıstemedı doktor

Genel hamilelik testleri cnm hamileligin ilk aylarinda yapiyorlar diye biliyrm belki daha sonra isteyecektir doktorun ben.de daha yaptirmadim
tsh ye falan bakıolarmıs onu dıyosun heralde ben 4 ay önce yaptrmıstım hormon testıı ama tekrarlatmadı suann gıdınce sorarm

Kizlar merhaba iyi aksamlar bizde bugun son adet tarihine gore 7+1olduk.. Cuma kalp atisini duymak icin gidecegoz insaallah... Benimde öyle çok agrim yok hatta arada gelen minik minik sizlamalari saymazsak agrim yok diyebilirm ama su siralar midemden cok rahatsizim bende kusmuyorm ama midem cok rahatsiz edior ozellikle acken ve sabah ilk uyandgmda.kokular cok etkilemeye basladi bi de.. Onun disinda biseym yok... Cok şükür... Agrim olumca ay neden agri oluyor bisilet yolunfa gtmio mu die korkuyorm:) agrim olmayinca nie agrim olmuo diorm:) insan cok kötü oluyor ya:))) ne değişik bir sürecmiş.. Rabbim yardimcimiz olsyn hepimizin☺

amın cnm ınsallah sabahları bende kötü oluıorm hem delı gbı ac hıssedıorm kendımı hmde mıdesi bozuk

O kadar guzel anlatmissin ki cnm aynen oyle oluyr ama midem bulandiginda benden.mutlusu.olmuyr inanin ki. Agri olmadigi zamanlarda da hep soyle soyluyrm allahim icimdeki vesveselerden sana siginirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…