Canım bence ya kan testinde yada bu testte bir hata var benimki 50yken bile bu kadar koyu değildi. Bence salıyı bekleme pazartesi tekrarla testiEki Görüntüle 1766380 Kızlar benim adetten bir gün sonra beta hcg 17.7 idi anca salı günü tekrar baktırıcam. Ama hala adet olmadım. 3 gündür kasık batmalarım azaldı hafif ağrıyor gibi ama bağırsaklarım da olabilir. Kabız oldum çünkü. Sizin göğüs acınız var mı. Benim dokununca yanlar acıyor ama acı oranı saatlere göre değişiyor. Ben kalite kontrolümğ ordan yapıyorum acıyorsa bebek sağlamda:)) idrar testlerimde oldukça koyu. Anlamadığım nasıl 17.7 olup ta testler koyu çıkıyor. Lakin testşn hassasiyeti 25 sizce de çok koyu değil mi? Sizde karın batmalarınz ne zman geöti.
Canım bence ya kan testinde yada bu testte bir hata var benimki 50yken bile bu kadar koyu değildi. Bence salıyı bekleme pazartesi tekrarla testi
gıttım cnm d sıkıntı yok dedi kan değeleımde katlanmaıs keseyıde godum cok sagolHemen doktora git canim iyi misin simdi? Allahim ayni seyi yasadim birinin basina gelir diye nasil korkuyorumm.
ben de reglimden 1 gün önce yaptırmıştım. bu şekildeydi hcg başta 126 'ydı. 2 gün sonra doktor tekrar değer istedi 2 katı olması gerekiyormuş 270 çıkmıştı. bu kadar erken baktığım için değerler çok küçüktü. Bu arada benim de göğüslerim çooook ağrıyo hala 1 aydan beri.Eki Görüntüle 1766380 Kızlar benim adetten bir gün sonra beta hcg 17.7 idi anca salı günü tekrar baktırıcam. Ama hala adet olmadım. 3 gündür kasık batmalarım azaldı hafif ağrıyor gibi ama bağırsaklarım da olabilir. Kabız oldum çünkü. Sizin göğüs acınız var mı. Benim dokununca yanlar acıyor ama acı oranı saatlere göre değişiyor. Ben kalite kontrolümğ ordan yapıyorum acıyorsa bebek sağlamda:)) idrar testlerimde oldukça koyu. Anlamadığım nasıl 17.7 olup ta testler koyu çıkıyor. Lakin testşn hassasiyeti 25 sizce de çok koyu değil mi? Sizde karın batmalarınz ne zman geöti.
cnm ya kalp atışlaını duydunmu acaba?bende ilk kontrolde istediler kalp atışıyla alakalı değil bence
canım testin duruyor mu resmini atabilir misin?ben de reglimden 1 gün önce yaptırmıştım. bu şekildeydi hcg başta 126 'ydı. 2 gün sonra doktor tekrar değer istedi 2 katı olması gerekiyormuş 270 çıkmıştı. bu kadar erken baktığım için değerler çok küçüktü. Bu arada benim de göğüslerim çooook ağrıyo hala 1 aydan beri.
canım testin duruyor mu resmini atabilir misin?
1 ay geçti üzerinden ama senin ki daha belirgin. hcg yi ne zaman yaptırdıysan tam o saatte 2 gün sonra istemişti doktor. önemli olan 2 gün sonra 2 ye katlaması hormonunun birde pregesteron istemişti benden. çook erken doktora gitme derim. beni o kadar korkuttular ki yok dış gebelik kontrolu, yok daha kese oluşmamış, meğer ben geç döllenmişim ve bu yüzden değerlerim küçükmüş 3 kere doktora gittim ve 1 ayı nasıl geçirdim bir ben bir Allah bilir. Çok şükür ikimiz de sağlıklıyız. bir problem yok şuan.canım testin duruyor mu resmini atabilir misin?
canım benim testte kesin bir gariplik var ozmn... hadi bakalım hayırlısı....
her test aynı koyulukta sonuç vermeyebilir. birde ben bu testi öğleden sonra yapmıştım. ama çift çizgi sonuçta :) hayırlısı olsun. bize burdan haber et :))canım benim testte kesin bir gariplik var ozmn... hadi bakalım hayırlısı....
Benim agrilarim neden kesildi yaaaa benim gibi hic agrisi olmayan var mi acaba
Evet canim aynen oyle her sey yolundadir dimi kasik agrilarim 2 gundur yok yarin doktora gidecegim cok heyecanliyimBenim de ilk baslarda vardi su an yok hicbisey sadece goguslerim sis ve aciyorlar
Evet canim aynen oyle her sey yolundadir dimi kasik agrilarim 2 gundur yok yarin doktora gidecegim cok heyecanliyim
Canım reglden 1 gün keçtikten sonra test yaptım.belirgin 2 çizgi çıktıRegline kaç gün kala test
Yaptın cnm?
Teşekkür ederim canım :)Hayırlı olsun canımm Allah kucağına almayi nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?