2016 ocakta hamile olduğunu öğrenenler

Bu ağrılar belinizde mi oluyor? Ben çok fazla bel ağrısı çekiyorum özellikle biraz ev işleriyle uğraştıysam. Birde çok afedersiniz tuvaletle aram pek iyi değil, resmen bağırsaklarım yavaşladı. sizde durum bu şekilde mi?

Kızlar benim adetten bir gün sonra beta hcg 17.7 idi anca salı günü tekrar baktırıcam. Ama hala adet olmadım. 3 gündür kasık batmalarım azaldı hafif ağrıyor gibi ama bağırsaklarım da olabilir. Kabız oldum çünkü. Sizin göğüs acınız var mı. Benim dokununca yanlar acıyor ama acı oranı saatlere göre değişiyor. Ben kalite kontrolümğ ordan yapıyorum acıyorsa bebek sağlamda:)) idrar testlerimde oldukça koyu. Anlamadığım nasıl 17.7 olup ta testler koyu çıkıyor. Lakin testşn hassasiyeti 25 sizce de çok koyu değil mi? Sizde karın batmalarınz ne zman geöti.

Canım bence ya kan testinde yada bu testte bir hata var benimki 50yken bile bu kadar koyu değildi. Bence salıyı bekleme pazartesi tekrarla testi

ben de reglimden 1 gün önce yaptırmıştım. bu şekildeydi hcg başta 126 'ydı. 2 gün sonra doktor tekrar değer istedi 2 katı olması gerekiyormuş 270 çıkmıştı. bu kadar erken baktığım için değerler çok küçüktü. Bu arada benim de göğüslerim çooook ağrıyo hala 1 aydan beri.

Benimgoguslerim bayagi minik ve bu miniklige ragmen acisi valla bayagi cok :)) yumurtlama gününden beri devam ediyor ki bu süreçte daha cok aciyor yanlari kenarlari ikisinin ortasi..sanki ergenlikte gogusler buyurken acir ya aynen oyle valla benimki:)))

canım testin duruyor mu resmini atabilir misin?

canım testin duruyor mu resmini atabilir misin?
1 ay geçti üzerinden ama senin ki daha belirgin. hcg yi ne zaman yaptırdıysan tam o saatte 2 gün sonra istemişti doktor. önemli olan 2 gün sonra 2 ye katlaması hormonunun birde pregesteron istemişti benden. çook erken doktora gitme derim. beni o kadar korkuttular ki yok dış gebelik kontrolu, yok daha kese oluşmamış, meğer ben geç döllenmişim ve bu yüzden değerlerim küçükmüş 3 kere doktora gittim ve 1 ayı nasıl geçirdim bir ben bir Allah bilir. Çok şükür ikimiz de sağlıklıyız. bir problem yok şuan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…